kesinlikle eğitimi de özelleştirmek istiyorlar.sevgili anneler okullara destek yok...
eğitim parasız ama herşey vatandaştan bekleniyor..devletin okulunun tuvaletinde tuvalet kağıdı yok sifon çalışmıyor elini yıkamaya sabun yok
bunlara sahip olan bir okulu öpüp başa koymak gerekiyor..
benım çocukluğumda sadece temizlik aidatı ödenirdi şimdi her imkan çocuklara sunulsa bile bunun bir karşılığı var..
eğitim gitgide yavaş yavaş özelleşiyor bunlar daha başlangıç...
dersanelerin okul olması planı var gündemde artık parası olan iyi eğitim alsın olmayan sürünsün mantığına dönecek iş..
senede 2 çocuğa 200 tl ödemek belkide imrenilecek bir şeye dönüşebilir.
bu haftada biber tohumu parası toplandı velilerden 3 milyon kişi başı aslında duydukki tohumlar 1 liraymış geri kalanı yıl sonu gösterileri için kullanıcaklarmış buna benzer birsürü ıvır zıvır parası..anneler günü için sınıf annesi 10 milyon topladı bazıları çok az dedi 10 milyondan ne olacakki 20 milyon olsun bazıları ise ben veremem kendi imkanlarımla kutlarım dedi yarım altın alınıcakmış ki biz daha anasınıfıyız
biber tohumunu ne yapacaklar........
okulun bahçesine ekti çocuklar biber yiyecekler dalından koparıp
Sevgili mlk
Eğitim parasızdır deyip de sürekli para istemek tezatını anlamıyorum ben. Elbetteki okulların durumunu, vehametini görüyoruz. Diyorum ya herşeyimiz süper bi tabletimiz eksik. Daha okullarda hizmetli yok, çöp kovası yok, güvenlik yok, tahta kalemi, fotokopi makinası, kağıdı yok, ne tableti ağalar. tableti eksik olsun sen benim temel ihtiyacımı karşıla.
Ne güzel dedin. Biz veliler o paraları vermesek çocuklar mikroptan ölür. Resmen Bakanlık değil veliler karşılıyor bütün masrafları. Hani parasız eğitim.
okul kapanıyor nezaman yiyecekler...
evet bizde aynısını sorduk seneye yiyeceklermiş
birde şu aidatların nereye gittiğini öğrensek.iyi olurdu bizim okulumuzdada öğrenci başına 20 tl alınıyo.fakat bir toplantı oluyo öğretmenimiz okulumuzun şunusu yok bunusu yok diye velilerden yardım bekliyo
evet bizde aynısını sorduk seneye yiyeceklermiş
nasıl yani toplayıp,kurutacaklar mı yoksa
Muhahaha:) Konservesini yapacaklar zannımca.
nasıl yani toplayıp,kurutacaklar mı yoksa
közleyip buzluğa atarlar herhalde :)) bizim okulumuz devlet okulu ama tek başına bağımsız anaokulu bahçesi çok geniş işte biberler meyveler ektiler ama seneye ancak çıkarmış
birde her veliden tohum parası aldılarsa ihraçat bile yapabilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?