Bu olay beni cok kırdı.

Evet aynen krediye yardım etme. Yerinde olsam eve de vermem ne bu ya. Resmen enayi yerine koymaya çalışıyorlar. Eşin hem evi geçindirsin, hem de krediyi ödesin ödeyebiliyorsa. Kenara koy maaşını, verme. Sinir oldum yemin ederim.

resmen danışıklı döğüş resmi işe giden adamın yanında neden kimliği olmaz ayrıca kimliksiz gezilir mi kimlik dediğin cüzdana yapışık bir organizma resmen
kayınvalideniz fotokobiyle mi dolaşıyor çıkarıp vermiş hemen
oyuna gelmişsiniz

çok kötü olmuş bu durum.. acaba önceden hazırlıklı falan mı geldiler ki hemen istenenleri çıkarıp verdi kv... inş. eşiniz de size yapılan bu kötü oyunun içinde değildir...

Benimde ilk aklıma gelen bu oldu, eşin kimliği yok, kimliksiz dışarı çıkılmaz kaldıki resmi bir işlem için kimliksiz gidilir mi?
Kayınvalide de hazırmış, eşe hiç şans tanınmamış ki ortak bir mülk olacaktı ve konu sahibide yarı yarıya hak sahibi olacaktı.
Ben yerinde olsam o satışı üzerime aldırırım yada kuruş vermem. Kayınvalide ödesin. Bu kadar güvensizliğin karşılığında bende güvenip ödemem yani.

çok büyük hata.
insan hayatında kaç kere ev alır ki?
tapuya giderken kimliğini götürmez mi insan?
sen eminmisin bu işin danışıklı olmalığına?
eşinde kimlik foto yoık kv de de var ve hiç teklemeden atlıyor hemen.
bıraksaydınız işlemleri o anda.ucunda ölüm yok ya.
eşin gidip getirseydi kimliğini madem senin üzerine de yapmak istemedi.
ölümlü dünya bu.
o ev artık resmiyette kv nin.bişey olsa ispatlayamazssınız da.
bence acilen düzeltin bu işi.

Bana da danışıklı dövüş gibi geldi.
Kimliği alıp gelmek bu kadar mı zordu.
Ne çabuk karar verilmiş. Kaçmıyor ya ev.
Kayınvalideniz kadar eşiniz de suçlu.
Aynısı sizin ailenizden biri olsa aynı şekilde hareket eder miydi acaba

ha birde eşşek gibi çalışıcam..küçük birde çocuğum olacak kayınvalidenin üzerine olan evin kredisini ödiycem..1000 tl bile olsa maaşınızdan ödeyin satışı üzerinize alın..

Öncelikle hata eşinizde, bu arada kredi başvurmuş eşiniz konut kredisi olarak mı başvurdu ihtiyaç kredisi olarak mı? Konut kredilerinde kredi kimin üstüneyse evde onun üstüne olmak zorunda çünkü.

bırakın kayınvalideyi yarın bir sorun olsa eşinizin nasıl bir canavara dönüştüğünü göreceksiniz
8aya kim öle kim kala akşam yatıp sabaha bi ölüm haberiyle uyanıyoruz
kimse oğlumuzun emaneti diye size sahip çıkmaz

Ödeme bencede krediye 1 kuruş, plan yapmişlar , sen vardın orada kayınvalidenden önce üzerine mülkü alacak.

Yangina korukle gotmek istemem ama biraz danisikli dovus mu olmus yoksa cok mu artniyetliyim. Hadi esiniz kimligini unutmus da Ka.valideniz de kimlik fotokopisiyle mi dolasiyormus. Her nasil olmussa kotu olmus. Hem ayni apartmen hem benim ustume muhabbetleri offf anlamiyorum bu insanlari. Allah korusun ayrilirsaniz hak taleb edemezsiniz biliyorsunuz degil mi. Guzel seylere kotu sonuclar dusunulerek baslanmaz ama dunyanin binbir turlu hali var

benim aklıma gelen baskalarınında basına gelmiş kesinlikleee danışıklı dögüşmü derler ben o o tapuyu geri üstüme aldırmadan ne evimden kısarım nede o eve para öderimmm iyi düşün bence var bir pislik bu işin içinnnde

herkes yazmış ben de yazmadan edemeyeceğim.
çok büyük hata.

eşinin başka kardeşi var mı?
Allah uzun ömürler versin ama kayınvaliden vefat ettiği anda o evde diğer kardeşlerin ( kaynın, görümcen... ) hakkı olacak, eğer kardeşi varsa eşinin.

ayrıca evlilikten sonra edinilen mallar eşit bölünür ama bu mal kayınvalidenin üzerine olduğu için , Allah korusun boşanma olsa , onda da ne senin ne çocuğunun hakkı olmayacak.

bunlar kötü senaryolar tabii.
ama senin yerinde olsam benim ya da eşimin üzerine ev devrolmadan o eve girmezdim.

krediye yardım etmiycem diye de kendini kandırma lütfen.
eşinin maaşından ödeyebilir ama sıkıştı ve maaşı yetmedi diyelim, her türlü harcamayı yapmayacak mısın eve?
o da krediye yardım işte..
gerekirse krediyi ödemeyecek misin?
kandırma kendini hiç

kayınvalidenin apartmanından başka yer mi yoktu alacak? Eşinle çocuğunla ne alakası var ki bunun yanı ne mantıktır kv ile aynı apartman? Üstelik bir de kadın utanmadan senin borcunu ödeyeceğin evi üstüne yaptırmış sen de ses çıkarmamışsın. Ben olsam katşyen böyle birşeye müsaade etmezdim. Boşanırsanız (Allah korusun) evlilikte edinilmiş mallara da girmeyeceği için o ev, hiçbir hak da iddia edemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…