- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
Burda ev fiyatları cok uçuk hep yeni binalar bizim aldıgımız bina eski be cok uyna aldık 8 ay sonra ev yıkılıcak yeni ev yapılıcak ozaman evin degeri artıcak o yüzden o evi almaya karar verdik evet cok büyük bi hata oldu tapular cıktıgında eşimle bana ortak olarak üstümüze yapıcaklarmıs öyle diyo dün eşimle konustum ben hiç bir sekilde bu krediye yardım etmiycem diye nezaman eşimin üstüne ev alınır ozaman bende üstüme düşüne yaparım. Bişmiyorum kaşbim cok kırıkk.
Benimde ilk aklıma gelen bu oldu, eşin kimliği yok, kimliksiz dışarı çıkılmaz kaldıki resmi bir işlem için kimliksiz gidilir mi?Tabiki aralarında anlaştılar. Eğer eşinin üzerine olsaydı farketmezdi, 2002den sonraki evliliklerde yarı yarıya herhangi bir durumda. En kötü, boşanma durumunda, mal sahibi eşi olacağı için, tazminat talep ederek alırdı. Şimdi eşi ölse bile, hak sahibi olamaz. Çocuğunda hakkı yok.
çok büyük hata.Burda ev fiyatları cok uçuk hep yeni binalar bizim aldıgımız bina eski be cok uyna aldık 8 ay sonra ev yıkılıcak yeni ev yapılıcak ozaman evin degeri artıcak o yüzden o evi almaya karar verdik evet cok büyük bi hata oldu tapular cıktıgında eşimle bana ortak olarak üstümüze yapıcaklarmıs öyle diyo dün eşimle konustum ben hiç bir sekilde bu krediye yardım etmiycem diye nezaman eşimin üstüne ev alınır ozaman bende üstüme düşüne yaparım. Bişmiyorum kaşbim cok kırıkk.
Yani birinde kimlik yok.. diğerinde fotoğraflara kadar hazır... insan düşünmeden edemiyor...
Ödeme bencede krediye 1 kuruş, plan yapmişlar , sen vardın orada kayınvalidenden önce üzerine mülkü alacak.Burda ev fiyatları cok uçuk hep yeni binalar bizim aldıgımız bina eski be cok uyna aldık 8 ay sonra ev yıkılıcak yeni ev yapılıcak ozaman evin degeri artıcak o yüzden o evi almaya karar verdik evet cok büyük bi hata oldu tapular cıktıgında eşimle bana ortak olarak üstümüze yapıcaklarmıs öyle diyo dün eşimle konustum ben hiç bir sekilde bu krediye yardım etmiycem diye nezaman eşimin üstüne ev alınır ozaman bende üstüme düşüne yaparım. Bişmiyorum kaşbim cok kırıkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?