Bu olay beni cok kırdı.

ha birde eşşek gibi çalışıcam..küçük birde çocuğum olacak kayınvalidenin üzerine olan evin kredisini ödiyem..1000 tl bile olsa maaşınızdan ödeyin satışı üzerinize alın..

En mantıklısı bu..

kv nin noterde benim üstüme deyip şak diye fotoğraf vermesini hiç hayra yormadım...

bizevlendiğimizde çocuğumuz olmuyordu..eşim arabayı benim üzerime yapmıştı..yarın bana bir şey olursa bzimkilerle uğraşma demişti..kendi söyledi adam ben arabaya bir tl ödemedim..
eşinizde bir garip..

Ben su noktayi anlayamadim. Krediyi esiniz cekmis nasil ev baskasinin ustune oluyoki benim bildigim kredili ev aliminda kredi cekenin ustune olur ev

Madem ev KVnizin üstüne yapıldı ben KV ile aynı apartmanda oturmak istemiyorum nasılsa ev annenin üzerine kiraya versin evi biz başka ev bakalım, kira gelirini de size göndersin ya da siz alın .

Ben su noktayi anlayamadim. Krediyi esiniz cekmis nasil ev baskasinin ustune oluyoki benim bildigim kredili ev aliminda kredi cekenin ustune olur ev

evin tapusu yokmuş. ev kredisi değil, muhtemelen ihtiyaç kredisi gibi bir şey aldılar.

Peki kızlar söyleyin ben ne yapıyım beynim durdu şuan.
evi üstünüze almadan o eve taşınmayın
yine evi üstünüze almadan ne krediye ne de eve harcama yapmayın
tüm maaşını biriktirin zira sizi kötü günler bekliyor

ucunda evlat varsa babama bile güvenmem bu devirde
her şeyden önce evlat

Eşimin bi kızkardeşi var evet biliyorum büyük bi hata suan ben çalışmıyorum eger hersey yolunda gitsedi eve gectigimizde ben işe giricektim ve ikimiz ödüycektik ama artık işe girmiycem ve nasıl ödiycekleri onları ilgilendirir kv ile iki ödesinler ben işe girmiycem.

Hayir hayir bu sekilde olmaz iyice inada biner kotu olur. Akillica davranmak lazim bu konularda devri ustunuze aldirin siz bi sekilde yaparsiniz inaniyorum

Eşinle konuş, tapu ikinizden birinin üzerine geçmeden şu an oturduğun evden ayrılmayacağını söyle.
onun içinde bir miktar para gider..750 yada 1000 tl gibi ama buna değer bence..yarın allah korusun kayınvalideye bir şey olsa kaç tane ortak imza verecekte ev bunların üzerine geçecek eğer verirlerse..

Kızlaraklıma geldikçe sinürleniyorum bende dedim ve bana dedgi cevap ben on yıldır cantamda tasırım fotografımı oldu

Peki kızlar söyleyin ben ne yapıyım beynim durdu şuan.

Senin yerinde olsam, önce kendi aileme söylerim sonrasında çatır çatır kavga ederim. O evden kesinlikle vazgeç, gitsinler iptal ettirsinler krediyi. 5 lira vermeyeceğini söyle. Çok sinirlendim valla. Çalışan kadınsınız neden böyle birşeye izin veriyorsunuz.

onun içinde bir miktar para gider..750 yada 1000 tl gibi ama buna değer bence..yarın allah korusun kayınvalideye bir şey olsa kaç tane ortak imza verecekte ev bunların üzerine geçecek eğer verirlerse..
Ya verirler mi hiç Allah aşkına, kimi kandırıyorlar? Gitsin tapu parası önemli değil. Ya üzerine alacak, ya da evden çıkmayıp kocadan boşanacak. Böyle insanlarla ömür mü geçer, ne kadar fırsatçı insanlarmış, çocuk var ortada, hiç utanmadan onun rızkına göz koyuyorlar.

Bile isteye katakulliye getirmişler seni
Bariz açık ki eşinle ailesi danışıklı dövüş gitmiş oraya
Yerinde olsam o ev için 1 kuruş ödemem, anası ödesin mal onun
Ayrıyetten tapusuz eve ne için girilir ? Bir sürü çapaklı iş kiracı kalın daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…