Bu olay beni cok kırdı.

ayy evet..çocuklarıda var yinede geline art niyetle bakıyorlar..kendi üstlerine olsa hevesle çalışıp öderlerdi krediyi..kızkardeşimin arkadaşı temizliğe gidiyor bir eve her ay bin tl alıyor ev kredisi ödemek için..ama kendi üstlerine olduğundan hevesle ödiycez diye gidiyor kızcağız..

Aaa aklima ne geldi. Yeni kanuna gore bankalar esten habersiz kredi vermiyolar yani sizinde imzaniz gerekli eger siz imza vermediyseniz banka talep etmediyse yada gitmediyseniz buna ragmen krediyi verdiyse iptal ettirebilirsiniz sanirim. Bankaci yok mu kizlar bi el atin benim bilgim bu kadar

Ya niye sessiz kaldın böyle bir saçmalığa.Hem parayı sen ödeyeceksn hem de evin tapusu kaynananda olacak.bence de büyük densizlik etmiş kayınvaliden.Öyle saçmalık mı olur.Allah akıl fikir versin ne diyim.!

Aynen öyle. Aynı teraneyi bizde yaşadık ev alırken. Babam annemin üzerine almak istememişti. Annemin dedemden aldığı bi miktar parayı alıp, evi kendi üzerine alacaktı. Evlilikleri de 2002den önce ya, boşanma olsa hak talep edemicekti annem. Bu şekilde alacaksan, kendi paranla al deyince, babam yarısını anneme vermek zorunda kaldı. Şimdi boşanıyorlar ama en azından annem kendi payını alacak. Hayatta hiçbir şeyin garantisi yok, babam bu süreçte hepimizi mağdur etti, baba da olsa çocuğunu görmüyor gözü. Çok büyük hata yapmış konu sahibi, ama dönmek için geç değil.

Çok iyi niyetlisin canım danışıklı dövüş olmuş bu sende kırılıp aşağı inmiştim kısaca oltaya gelmişsin ama sıcağı sıcağına eşinin üzerine geçirin hemen acilen.... Evin o apartmanda olması ise trajikomik. Sanki tek satılık ev o vardı uyguna mı sattı hala ha öyleyse tamam. Dediğim gibi kocanın üzerine yapın 1 dakika bile beklemeeeeeeee

al konu sahibi sana örnek
bunca yıllık evladını eşini madur eden baba
sizinki kv kp sizi mağdur etmez mi

. Ben anlamıyorum değerli olmak için ne olması lazim ki.

Cocuk dogur ,evine bak ama esin anesiyle kumpas kurup ev alsin..

Konu sahibi de belli sakin biri ben olsam orada o fotograflari yirtardim yani attirmazdim imza. Git kimliğini al gel bekliyoruz burada derdim.

Çok fena oyuna gelmişsin be güzelim. Şu mal mülk konuşarından nefret ederim ama ben olsam ortalığı birbirine katardım orda.

Nasıl kayınvalidenin üstüne oldu

buna nasıl izin verebilidiniz yahu

o gün olmasaydı da ertesi gün halletseydiniz yada eşin gidip kimliğini alsaydı.

ben olsam kayınvalidemin tavrını değil de evin onun üzerine olmasını dert edrim,

buna izin verdiğim için kendi kendimi yerim

bilmezmiyim arkadaşım bazı babalar bencil oluyorlar..
benim annem rahmetli olmadan önce marke market dolaşırdı nerde uygun var diye..çok tutumluydu babam onun sayesinde bina yaptı istanbulda..annemin üstüne hiç bir şey yok tabi..kadıncağız evimiz olsun diye çabaladı yemedi giymedi biriktirdi..şimdi babam başka bir kadını aldı hepsini kendi çabamla yaptım diyo..rahmetli annem gibi biri olmasa asla yapamazdı..
kadınlar uyanık olmalı..bir erkek yeri gelir sokakta yatar ama kadın yatamaz..artı konu sahinin kızıda var..

Ben imza falan vermedim kızlar istememişler bende sordum benim imzam olmadan nasıl kredi cekildi die bi dünya zırvaladılar benim kocam cok saf ve iyi niyetli ailesine cok güveniyo yarın birgün sana bişey oldugun annenler bana sahip cıkmazlar neden böyle bişeye izin verdin dedim aksilik oldu yemin ederim 6 ay sonra tapu cıltıgında senin üstüne yapıcam dedi bende kimi kandırıypsun sen simdi izin vermiycektin böyle bişeye ben asla ödemlere yardım etmiycem madem ev annenin evi artık ödeyin annenle dedim evinden en ufak bişey kısarsan gözünün yasına bakmam boşarım seni dedim kızlar inanın o an agzım dilim baglandı sanki bişey diyemedim normalde onlara lafımı esirgemem ama o gün noldu bana anlamadım.

Ay ne büyük tesadüf eşinin kimliği unutması ve kvnin kimliğinin de tesadüfe bak yanında olması tebrik ederim. Kv'ne bir mal daha kazandırmış oldunuz. Eşinizin kardeşleri varsa buna çok memnun olacaklardır. Nede olsa bedavadan miraslık bir ev geldi. Hayırlı olsun

kesinlikle inmeyecektiniz aşağıya o ev ya benim ya eşimin üstüne olacak yada almıyoruz diyecektiniz resmen basiret bağlanması bu ..diğer arkadaşların dediğine katılıyorum aynen o evde hiç bir hak talep edemessiniz yeni işlem olmuş bilmiyorum varmı böyle bişey ama iptal olursa eşinizin yada sizin üzerinize yapılsın allah allah ne münasebet ya ben ödüyecem kv nin üzerine olacak

eşiniz ne dedi peki
notere gidiliyor ama eşiniz kimliği yanında yok lazım olacağı belli değil mi
ayrıca orda kv atlayınca eşiniz neden mudahale etmedi geri eve dönüp alsaydınız kimliğini
bana kızmayın ama danışıklı olmasın bu iş yani noterde kimlik lazım olur illaki kimliği olmadan bi adam neden çıkar ki dışarı
( sorularımın cevabı diğer yorumlarda varsa bilmiyorum ben direk konuyu okuyup yorum yazdım )
ama çok üzücü gerçekten de ayrıca keşke aynı binaya gitmeseydiniz inşallah kira verdiğiniz günlere geri dönmek istemssiniz

Tamam madem esiniz istemeyerek yapmis tapuyu beklemeden alin o evi ustunuze lutfen cocugunuzda var Allah korusun yarin ne olaxagi belli olmaz basit degil bu isler

Ya bi durun arkadaşlar kız da biliyor olayın yanlış ve hatalı olduğunu bunu tekrarlamanın bir mantığı yok, orta yolu bulalım ya da iyi tarafından bakalım bi sorun çıkmasın. Aklıma bir öneri gelirse paylaşırım canım üzme kendini bir yolu bulunur O okaNayla

Dün eşimin kızkardeşiylede tartıstık hanımefendi cok büyüttümü söylüyo bu konuyu neymiş küm gelinin üstüne ev yaparmıs ben cocugumdan kendimden kısıcam kredi ödiycem ama mal anasının olcak benden başka o ailede herkez memnun durumdan

sizin olaya ne kadar uygun bilmem ama benimde bir tanıdığım vardı, kız bir evin bir oğluna vardı.
evlendiklerinde 4 dairesi vardı ailenin. ancak hiç biri oğlanın üzerinde değildi. edinilen her malda neden senin üzerine yapılmıyor daire, neden senin üzerine alınmıyor araba diye sorduğunda, kayınvalidesi ve kayınpederi.
"ayrımız gayrımız mı var o bizim tek evladımız sende artık kızımızsın, bizim olan neyse senindir" dediler
10 yıl süren evliliklerinin ardından daireler 6 , bir yazlık, iki araba vardı, ancak bizimkiler boşanmaya kalkıştılar. bir çocuk da vardı.
veee tahmin edeceğiniz üzere kız oğluna 500 tl nafaka aldı, başka da hiiiç bişey, hiç onların olmadı ki malvarlığı....

geçmiş olsun, umarım kaderiniz bir olmaz...

Sanki eşinizle ailesi bu kumpası kurmuşlar gibi geldi. Ehliyetle artık işlem yapılmıyor mutlaka nüfus cüzdanı isteniyor. Bunlara biri akıl vermiş olabilir, yarın bir gün boşanırsa oğlun gelin evin yarısını alır diye. Danışıklı dövüş var ben olsam her zaman ki gibi hafiye ruhumla olayı araştırır, o evi kv üstünden eşimin üzerine aldırtırdım.

Baktım eşim o benim annem ne olacak vs diyor boşanırdım. Bekara boşanmak kolay diye yazmıyorum ortada geleceğe yönelik planlı hareket olduğu için boşanırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…