- 19 Nisan 2019
- 3.037
- 8.560
- 158
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
Onemlı olan ınsanlık benceMerhaba arkadaşlar. Sanırım depresyondayım. Nerdeyse 30 oldum. Evlenmeyi düşündüğüm biri var. Doğuda yaşıyorum ve bilenler vardır doğuda evlenen kızlara biraz fazla altın yapılır. Bugün yükselen altını görünce iyice moralim bozuldu. Yani öyle çok yapılır derken kiloluk altından bahsetmiyorum. 150 200 gram altın kadar en fazla. Bu yüzden de aileler arasında sorun olursa diye de korkuyorum. Esyamızı kendimiz yaparız diye düşündük. O yüzden bir sene bekleriz diye düşünüyoruz. Moralim çok bozuk. Ne olacak böyle halimiz. Kredi cekmistim araba icin iyice zorlanacağız sanırım. Asgari ücretlilerin Allah yardımcısı olsun
200 gram hepi topu 30gramdan 6 bilezik yapar çok değil yapsınlar bırak esyani da kendin aliyormuşsunBen ailemle konusurum. Dediğiniz gibi maalesef kaçarı yok. Sert buranın adetleri
Evet herkeste ha deyince çıkarıp 200 gram altın alacak para var hem de altın uçarken. Revize etmek lazım bence istekleri.200 gram hepi topu 30gramdan 6 bilezik yapar çok değil yapsınlar bırak esyani da kendin aliyormuşsun
Tabi canım 140 bin dediğimiz nedir ki, yapiversinler.200 gram hepi topu 30gramdan 6 bilezik yapar çok değil yapsınlar bırak esyani da kendin aliyormuşsun
Çok altın istiyorlarsa kızın ailesi yapıp versin?200 gram hepi topu 30gramdan 6 bilezik yapar çok değil yapsınlar bırak esyani da kendin aliyormuşsun
ciddi mi?ilk mesleki deneyimin olarak borsa yarın düşecek mi hele onu deyiversen.3 kuruş kar yaptım o da gitmesin elimden.ha bir de bu fiyattan altın alınır mı onu deyiver.astroloji de ne diyor?bu arada artık astrolojik danısmanlık veriyorum kızlar 2 ci yılımdayım 4sene daha da devam edicek egitimim
astroloji harika birsey harikaa nokta atısı resmen
hepi topu 6 bilenzikmişşşş.tanesi de 30 gramdannTabi canım 140 bin dediğimiz nedir ki, yapiversinler.
Aaa öyle deme o tarz isteyenlerin çoğunluğu bir tane ince bilezik takarlar. En çok pipili evladı olan aileler takmalı adet bu afhjkÇok altın istiyorlarsa kızın ailesi yapıp versin?
Şaka mısınız gerçekten ekonomiden haberiniz yok mu? 150bin az para mı?
Ailemi ancak bu kadar altına razı edebilirim. Annem asla izin vermezbiraz katı bu konuda. Arkadaşlarına su kadar yapıldı sana da yapılsın kafasında
yatırım tavsiyesi vermek yasak öncelikle ama altın al diyim o sana yetsin :)) banada dua et sonraciddi mi?ilk mesleki deneyimin olarak borsa yarın düşecek mi hele onu deyiversen.3 kuruş kar yaptım o da gitmesin elimden.ha bir de bu fiyattan altın alınır mı onu deyiver.astroloji de ne diyor?
cok seyler varda burdan yazamamciddi mi?ilk mesleki deneyimin olarak borsa yarın düşecek mi hele onu deyiversen.3 kuruş kar yaptım o da gitmesin elimden.ha bir de bu fiyattan altın alınır mı onu deyiver.astroloji de ne diyor?
almıştım sonra 525 e fırlayınca sattım borsaya yatırdımm.borsada debelendim durdum kar ettim ama altın alsaydım 480 lerden çok çok daha kardaydımm.altına devam uzun vadede haklısınnyatırım tavsiyesi vermek yasak öncelikle ama altın al diyim o sana yetsin :)) banada dua et sonra
Çok zor Allah yardıncınuz olsunMerhaba arkadaşlar. Sanırım depresyondayım. Nerdeyse 30 oldum. Evlenmeyi düşündüğüm biri var. Doğuda yaşıyorum ve bilenler vardır doğuda evlenen kızlara biraz fazla altın yapılır. Bugün yükselen altını görünce iyice moralim bozuldu. Yani öyle çok yapılır derken kiloluk altından bahsetmiyorum. 150 200 gram altın kadar en fazla. Bu yüzden de aileler arasında sorun olursa diye de korkuyorum. Esyamızı kendimiz yaparız diye düşündük. O yüzden bir sene bekleriz diye düşünüyoruz. Moralim çok bozuk. Ne olacak böyle halimiz. Kredi cekmistim araba icin iyice zorlanacağız sanırım. Asgari ücretlilerin Allah yardımcısı olsun
hatta sana diyim kac tl var yatırım icin asla bilezik alma kulpsuz ata lira al cünkü bilezik alım satımda 20 lira oynuyor hatta bu zamanda makası daha fazla acıyorlar ama ata lira kendini hemen amorti ediyorciddi mi?ilk mesleki deneyimin olarak borsa yarın düşecek mi hele onu deyiversen.3 kuruş kar yaptım o da gitmesin elimden.ha bir de bu fiyattan altın alınır mı onu deyiver.astroloji de ne diyor?
oooo cok yanlıs yapmıssın bak sımdı 700 ü gecti altın sabır isidir öyle acele etmicem kenarda koyucan unutucan onualmıştım sonra 525 e fırlayınca sattım borsaya yatırdımm.borsada debelendim durdum kar ettim ama altın alsaydım 480 lerden çok çok daha kardaydımm.altına devam uzun vadede haklısınn
24 ayar gram alıyorum bankadan .altın olarak altın şirketi hissem var amahatta sana diyim kac tl var yatırım icin asla bilezik alma kulpsuz ata lira al cünkü bilezik alım satımda 20 lira oynuyor hatta bu zamanda makası daha fazla acıyorlar ama ata lira kendini hemen amorti ediyor
ben bankalara aslam guvenmem kisisel tercihim sonucta elinde yok youtuba ta ramazan kurtoglunun programlrını izle yarın allah korusun bi olay olsa senin kasa olarak altının olmadıgı icin o gun borsa kactan kapandıysa sana ondan verir altını yani cok rısk bana göre altın hesabı elinde yok burası kanada degildi hergun bi olay süt liman degil24 ayar gram alıyorum bankadan .altın olarak altın şirketi hissem var ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?