- 11 Ağustos 2018
- 1.446
- 3.029
- 133
- 41
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
Pirlantam beyaz altındır ama , sarı zincirleri de ayrı severim , ama sadece severimHer şey mümkün artık.
Zaten bu sarı altına takan tayfa pırlanta falan takmıyorlar. Çünkü onun pırlanta olduğunu millet anlamaz diye. İlle de o sarı altınlar, köstekler takılacak.
Bak aşağı örnek bıraktım. Kollarda dirseğe kadar dolu olacak.
20 tl için adam öldürülen memlekette çok iyi cesaret böyle gezmek.
artık seni uzaktan sevmekk aşkların en güzeliiiii diyeceğiz altınlara vitrindenPirlantam beyaz altındır ama , sarı zincirleri de ayrı severim , ama sadece severim
Çok haksızlık bu bence ya.benim dayım 20 tane 25 gram bileziği taktı gelinine.başka takılar da takıldı .ama yıllarca biriktirildi onlar ve altın bu kadar pahalı değildi .bu yıl 2. oğlu evlendi onaysa sadece 4 bilezik taktı bir de set.yani yıllara göre bile değişiyor takı miktarıı
Cidden öyleŞimdi gram takmak bile vay be ne.takti dedirtecek cinsten
değil.onu özel kolejlerde okuttu ilk evlenen ucuzca okudu.yani eğitim olarak fazlasıyla aldı hakkınıÇok haksızlık bu bence ya.
delfino düğününe gümüş bir kolye göndersem olmaz mı?Cidden öyle
limoncu28 demişti hatta.gençler kirada mı otursun en güzel zamanlarını borç ödeyerek mi geçirsinler gezmek yerine.ailelerin görevi evlendirmek herşeyiyle .hala aynı fikirde mi bu altın kuruyla bir soralım kendisine?
avrupaya gitmek için sana talip olabilir aynı benim gibiArtık devir değişti ee etabi limoncu da değişti ayak uydurdu
Bence de sadece sevin.ajdjzjamskPirlantam beyaz altındır ama , sarı zincirleri de ayrı severim , ama sadece severim
2024’ten sonra düzelecekmiş ya ortalık, 2024’te evlenecez bizdelfino düğününe gümüş bir kolye göndersem olmaz mı?
Sonra başımıza türlü işler gelsin de Müge Anlı'ya konu olalımgelin k.k üyeleri olarak iyisinden bir altın dedektörü alıp işe koyulalım.belkim buluruz bir gömü
aa o zamana dek biriktiririm kumbarada alırım çeyrekkk2024’ten sonra düzelecekmiş ya ortalık, 2024’te evlenecez bizbi çeyrek yollarsın o zaman artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?