- 23 Ağustos 2012
- 51.193
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.307
- 898
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
avrupaya gitmek için sana talip olabilir aynı benim gibizaten paris e bilem gitmişşşş
Zaten satmaktan hallice bir durum.Siz de biraz makul olsanız olmaz mı? Binlerce lirayı getir abna ver hediye altın al demek her şeyden önce vicdansızlık, bu insanların size ne borcu var ki?Erkek tarafı olsam kabul etmezdim, karşı taraf diretirse evlenmezdim kızınızı satacak başka yer bulund erdim
O kadar altın yapınca noluyo borcunu ödemek için hayat yaşayamıyorsunuz sonra zaten o altınlar saçma sapan şeyler için satılıyor cidden ne gereği varMerhaba arkadaşlar. Sanırım depresyondayım. Nerdeyse 30 oldum. Evlenmeyi düşündüğüm biri var. Doğuda yaşıyorum ve bilenler vardır doğuda evlenen kızlara biraz fazla altın yapılır. Bugün yükselen altını görünce iyice moralim bozuldu. Yani öyle çok yapılır derken kiloluk altından bahsetmiyorum. 150 200 gram altın kadar en fazla. Bu yüzden de aileler arasında sorun olursa diye de korkuyorum. Esyamızı kendimiz yaparız diye düşündük. O yüzden bir sene bekleriz diye düşünüyoruz. Moralim çok bozuk. Ne olacak böyle halimiz. Kredi cekmistim araba icin iyice zorlanacağız sanırım. Asgari ücretlilerin Allah yardımcısı olsun
paran yoksa evlenme arkan yoksa evlenme evlenip keyfi gezemiceksem aklım estiginde esimle tatile gidemiceksem iste hafatada 3 dısarda yeme yiyemiceksem vs vs vs yani paran yoksa ev kiraysa ooo isin yas 10 bin de yetmez artık ben gercekleri söylüyorum parasız evlilik te zor kimse kusura bakmasın hepımız aska evleniyorum ama yarın dolap bos faturalar gelmis 1000 1500 eee market desen yani herkez takılsın babasını evinde bulus gez toz dönlimoncu28 demişti hatta.gençler kirada mı otursun en güzel zamanlarını borç ödeyerek mi geçirsinler gezmek yerine.ailelerin görevi evlendirmek herşeyiyle .hala aynı fikirde mi bu altın kuruyla bir soralım kendisine?
sen de haklısınnparan yoksa evlenme arkan yoksa evlenme evlenip keyfi gezemiceksem aklım estiginde esimle tatile gidemiceksem iste hafatada 3 dısarda yeme yiyemiceksem vs vs vs yani paran yoksa ev kiraysa ooo isin yas 10 bin de yetmez artık ben gercekleri söylüyorum parasız evlilik te zor kimse kusura bakmasın hepımız aska evleniyorum ama yarın dolap bos faturalar gelmis 1000 1500 eee market desen yani herkez takılsın babasını evinde bulus gez toz dön
hepımız ev gecindiriyoruz paranın nasıl degerli bi maden oldugunu söylememe gerek yok bi dandık mont 500 olmus yaa zara falan 1000 1200 yani 2 kisi mont bot al 5000 biter yanii eee hanı gecinme evlilik zor kardesim parasız daha da zor
Limoncu sen akıllı kadınsın ,altin alıyordun sürekli ,biriktirebildin mi bayagi
ım hearrr :)))))) ben burdayı beni alllllll :))) kac parayla baslık vericem hahahaahahhaha bosuna altın yapmadık yahuuuuuBu forumdan korkuyorum artık her an talibim çıkıyor hdfdffsfdsd
Bugüne kadar çıkan taliplerimin en iyisi bir kadındı gerçi, NYlu bir avukat. Güzel, başarılı, tuttutğunu koparan, vicdanlı, sorumluluk sahibi....Vallahi erkek olmaması çok kötü gerçei erkek olsaydı hıyarın biri olurdu muhtemelen
kahveye çok zam geldi starbucks a gidiyor musun hala?ben çoktann bıraktım daım hearrr :)))))) ben burdayı beni alllllll :))) kac parayla baslık vericem hahahaahahhaha bosuna altın yapmadık yahuuuuu
aman gidicem tabi napıyım yasamak cokk güzelll daha dün bagdat caddesindeydım valla oohhh yedim paraları catır catır yedim euroları cıtır cıtır :)))kahveye çok zam geldi starbucks a gidiyor musun hala?ben çoktann bıraktım da
zaten uyanık olan yada kendi istedikleri olsun isteyen kız o raddeye isi bırakmaz ki ille gezicek tozucak yaz olucak kıs olucak ailesi nasıl biridir dügün nasıl yapar ucuzcu mu yoksa kaliteli insanlarmı görür ona göre devam eder son dakıkada soylenicek is degil bunlarOğlum olsa bu kadar altın istese isteme merasiminde kiza dönüp ailenle mutluluklar çocuğum der kalkarım.
İyi günde herkes evlenir. İnsanın hası yokken belli olur. Böyle dönemlerden geçmenin, geçerken el ele vermenin de ilişkileri güçlendirdiğini düşünüyorum. Siz esprisine yazmışsınız galiba ama konu sahibi okur belki de moral bulurparan yoksa evlenme arkan yoksa evlenme evlenip keyfi gezemiceksem aklım estiginde esimle tatile gidemiceksem iste hafatada 3 dısarda yeme yiyemiceksem vs vs vs yani paran yoksa ev kiraysa ooo isin yas 10 bin de yetmez artık ben gercekleri söylüyorum parasız evlilik te zor kimse kusura bakmasın hepımız aska evleniyorum ama yarın dolap bos faturalar gelmis 1000 1500 eee market desen yani herkez takılsın babasını evinde bulus gez toz dön
hepımız ev gecindiriyoruz paranın nasıl degerli bi maden oldugunu söylememe gerek yok bi dandık mont 500 olmus yaa zara falan 1000 1200 yani 2 kisi mont bot al 5000 biter yanii eee hanı gecinme evlilik zor kardesim parasız daha da zor
Ben konuya tıkladığımda ev nasıl düzülür, eşyaları nasıl alabiliriz tarzında bir konu olduğunu düşünmüştüm. Böyle altın konusu olduğunu
Ben ailemle konusurum. Dediğiniz gibi maalesef kaçarı yok. Sert buranın adetleridoğulu arkadaşlarımdan biraz bildiğim üzere yapılacak kaçarı yok , en azından ailenin istediği kadar.
onlarla konuşup beklentiyi yada masrafları azaltmaya çalışsanız. misal kuaför ,gelinlik , damatlık, gibi giderleri azaltsanız . 2022 de zor geçecek , o zaman da altın alma durumu zor görünüyor.
aman gidicem tabi napıyım yasamak cokk güzelll daha dün bagdat caddesindeydım valla oohhh yedim paraları catır catır yedim euroları cıtır cıtır :)))
ben yukselen bogayım arkadaslar keyfime full duskunum ve en iyi kahve starbucks
ama artk eve de getiriyolar super bisey bu acılsın bı hemen denicem
laksozsuz da cok iyi badem sutlusunu daha denemedim benimde hersey alerjim var badem sütünü icipte tuvalet aramak istemem ::))))Boğa değilim balığım amma ben de yeme içmeyi severim ve Starbucks işine katılıyorumBir kere içimi çok yumuşak, mideyi asla yakmıyor, rahatsızlık vermiyor. Daha hafif olması için ben düz süt yerine soya sütü koyduruyorum ekstra hafif oluyor Bir de Nişantaşında yerli bir kahve zincirinde içiyorum gittiğimde (İstanbulda bilindik bir zincirmiş) vallahi çok güzel bayımıştım
bu arada artık astrolojik danısmanlık veriyorum kızlar 2 ci yılımdayım 4sene daha da devam edicek egitimim
astroloji harika birsey harikaa nokta atısı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?