Bu pahalılıkta nasıl evlenecez?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
avrupaya gitmek için sana talip olabilir aynı benim gibi zaten paris e bilem gitmişşşş

Bu forumdan korkuyorum artık her an talibim çıkıyor hdfdffsfdsd

Bugüne kadar çıkan taliplerimin en iyisi bir kadındı gerçi, NYlu bir avukat. Güzel, başarılı, tuttutğunu koparan, vicdanlı, sorumluluk sahibi....Vallahi erkek olmaması çok kötü gerçei erkek olsaydı hıyarın biri olurdu muhtemelen

Zaten satmaktan hallice bir durum.
Bu kadar altın yapan kayınvalide ne kaynanalık yapar düşünemiyorum. Sana o kadar altın yaptık gelin hanım diye gezecek.
Geleneklere göre lahanayı kıtır kıtır ye, sapına gelince mee.

O kadar altın yapınca noluyo borcunu ödemek için hayat yaşayamıyorsunuz sonra zaten o altınlar saçma sapan şeyler için satılıyor cidden ne gereği var

paran yoksa evlenme arkan yoksa evlenme evlenip keyfi gezemiceksem aklım estiginde esimle tatile gidemiceksem iste hafatada 3 dısarda yeme yiyemiceksem vs vs vs yani paran yoksa ev kiraysa ooo isin yas 10 bin de yetmez artık ben gercekleri söylüyorum parasız evlilik te zor kimse kusura bakmasın hepımız aska evleniyorum ama yarın dolap bos faturalar gelmis 1000 1500 eee market desen yani herkez takılsın babasını evinde bulus gez toz dön

hepımız ev gecindiriyoruz paranın nasıl degerli bi maden oldugunu söylememe gerek yok bi dandık mont 500 olmus yaa zara falan 1000 1200 yani 2 kisi mont bot al 5000 biter yanii eee hanı gecinme evlilik zor kardesim parasız daha da zor

sen de haklısınn

Limoncu sen akıllı kadınsın ,altin alıyordun sürekli ,biriktirebildin mi bayagi

ım hearrr :)))))) ben burdayı beni alllllll :))) kac parayla baslık vericem hahahaahahhaha bosuna altın yapmadık yahuuuuu

kahveye çok zam geldi starbucks a gidiyor musun hala?ben çoktann bıraktım da
aman gidicem tabi napıyım yasamak cokk güzelll daha dün bagdat caddesindeydım valla oohhh yedim paraları catır catır yedim euroları cıtır cıtır :)))

ben yukselen bogayım arkadaslar keyfime full duskunum ve en iyi kahve starbucks

ama artk eve de getiriyolar super bisey bu acılsın bı hemen denicem

Oğlum olsa bu kadar altın istese isteme merasiminde kiza dönüp ailenle mutluluklar çocuğum der kalkarım.
zaten uyanık olan yada kendi istedikleri olsun isteyen kız o raddeye isi bırakmaz ki ille gezicek tozucak yaz olucak kıs olucak ailesi nasıl biridir dügün nasıl yapar ucuzcu mu yoksa kaliteli insanlarmı görür ona göre devam eder son dakıkada soylenicek is degil bunlar

yani mesela hic dügüne gitmeyen tip aileler vardır bide her dügüne altın götüren aileler vardır

düsün kız tarafısn herkese altın takmıssın ama cocuk tarafı 2 masa ayy rezilllk o yuzden her kız kendine göre es secmeli her erkekte öyle

kiraya cıkalım yaparız biz iste zaten ikimiz olalım yeter yalanları karın bile doyurmaz o altını kız kendine istemiyorki zaten yarın kenarda bi birikmisi olsun diye istiyo hee kızlarımız akılsın kocalarına arabalarını yukseltsin diye verirse o zaman kafa bos demektir

İyi günde herkes evlenir. İnsanın hası yokken belli olur. Böyle dönemlerden geçmenin, geçerken el ele vermenin de ilişkileri güçlendirdiğini düşünüyorum. Siz esprisine yazmışsınız galiba ama konu sahibi okur belki de moral bulur

Sizin anneniz hanımefendi pek güzelmiş..Demek eşyayı kendiniz yapacaksınız eşinizle..Aileniz ne yapacak.Y.odasi, mutfak eşyası ,halı, perde beyaz eşyanın bir kısmı vs bunları ailen yapıyor mu.Ne sıfatla altın istiyor mesela babanız size ev mi verdi.

Ben konuya tıkladığımda ev nasıl düzülür, eşyaları nasıl alabiliriz tarzında bir konu olduğunu düşünmüştüm. Böyle altın konusu olduğunu
Ben ailemle konusurum. Dediğiniz gibi maalesef kaçarı yok. Sert buranın adetleri

Boğa değilim balığım amma ben de yeme içmeyi severim ve Starbucks işine katılıyorum Bir kere içimi çok yumuşak, mideyi asla yakmıyor, rahatsızlık vermiyor. Daha hafif olması için ben düz süt yerine soya sütü koyduruyorum ekstra hafif oluyor Bir de Nişantaşında yerli bir kahve zincirinde içiyorum gittiğimde (İstanbulda bilindik bir zincirmiş) vallahi çok güzel bayımıştım

Keske hiç altınım evim arabam olmasada huzurum olsa görmüş geçirmiş birinin böyle diretmesi çok yazık

laksozsuz da cok iyi badem sutlusunu daha denemedim benimde hersey alerjim var badem sütünü icipte tuvalet aramak istemem ::))))

bu arada artık astrolojik danısmanlık veriyorum kızlar 2 ci yılımdayım 4sene daha da devam edicek egitimim

astroloji harika birsey harikaa nokta atısı resmen

Valla limoncu bence sen ilişki koçluğu ve yaşam koçluğu sun , ciddiyim. Seni tanıdığımdan beri hayat görüşüm çok değişti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…