Bu para bize yeter mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Borc ne kadar daha surecek? Ne zaman rahatlamaya baslarsiniz?
Allah yardimciniz olsun. Ben olsam kit kanaat gecinirdim birlikte olmak cok daha onemli.

Konuyu bastan sona okuyamadim ama coook sürecek dediginiz borc sirf kefil oldugu borc mu?

Merhaba gunaydin. ..keşke o borç olmasaydı ama artık tek care odemek ise boğulup esinizi de kendinizi de boğmayın. .yeni evlisiniz zaten taşlar yerine oturana dek arada tikirtilar olur bu da tuz biber olmasın. ..sorunuza gelince ;evet ve elbette 1000 lira yeter bebek yok daha ki anladigim kadarıyla herseyi çıkarınca 1000 kalıyor. ..neden yetmesin ki çok masrafı niz da yok nihayetinde. ..beraber olmayla değişilmez. .ölümlü dünya ..ne kadar beraber mutlu olsaniz sorunları beraber aşsaniz o kadar bağ olur aranızda. ..en güzel zamanları nizi ayrı ayrı geçirmeye değmez. ..elbette yeter o meblağ. ..sevgiler size...

Tayin aldiramadigizdan dolayımi uzaktasıniz.sadece maddi açıdan kaynakli mi
Tayin istesek mi istemesek mi çelişkideydik sömestrda. Çünkü maddi bir düşüş olacaktı. Şimdi okul kapandı eşim gelecek yine maddi düşüş olacak ama sömestrdan bu yana 4 binlik bir borcu kapattık esas borç dışında. Gelseydi kapatamazdık.
Şimdi eşim gelecek ama oradaki masrafı biteceği için çok sıkıntı yok, şükür.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…