Primler iyiymiş, işten ayrılırsam yüksek bir tazminat ödeyecekmişim. Sayı olarak bilgim yok.Prim demişsiniz . Prim nasıl bir prim hatrı sayılır ve alma ihtimaliniz yüksek bir rakam mı ? Bir de eğer çıkarsanız sizin ödeyeceğiniz tazminat ne kadar ?
Çalışma saatlerine göre ücret orantılı değil. İş hukukuna göre haftalık çalışma saati 45 saattir. Günlük 7.5 saate tekabül ediyor. Bunun üzeri saatteki çalışmalar ekstra çalışmaya girer ve ekstra ücrete sebebiyet verir. Haberiniz olsun.Merhaba arkadaşlar,
İş arama sürecindeyim. Bir telekomünikasyon bayii ile görüştüm. Şartları şu şekilde: sabah 9 akşam 8.30 Asgari ücret, sigorta, prim. Mağazanın bütün sorumluluğu ben de olacak. 12 aylık bir sözleşme yapacak bu 12 aylık süreçte onlar işten çıkartamayacak ben çıkmak istersem tazminat ödeyeceğim. Kalıcı personel aradıkları için bu sözleşmeyi yapıyorlarmış.
Ülkenin durumu malum iş beğenmemek gibi bir lüksümüz yok ancak çalışma saatleri bana fazla geldi. Özel hayatıma hiç vakit ayıramayacağım. İş çıkışı bir yerde oturmak istesem, spor yapmak istesem (yürüyüş veya spor salonu) nasıl vakit bulabilirim ki.
Sizin çalışma şartlarınız nasıl? Yoksa ben şımarıklık mı ediyorum?
Kalıcı personel aradıkları için değil kim bilir nasıl işler kitliyorlar zorluyorlar da millet kaçıyor diyedir o sözleşme hiç bulaşmayınMerhaba arkadaşlar,
İş arama sürecindeyim. Bir telekomünikasyon bayii ile görüştüm. Şartları şu şekilde: sabah 9 akşam 8.30 Asgari ücret, sigorta, prim. Mağazanın bütün sorumluluğu ben de olacak. 12 aylık bir sözleşme yapacak bu 12 aylık süreçte onlar işten çıkartamayacak ben çıkmak istersem tazminat ödeyeceğim. Kalıcı personel aradıkları için bu sözleşmeyi yapıyorlarmış.
Ülkenin durumu malum iş beğenmemek gibi bir lüksümüz yok ancak çalışma saatleri bana fazla geldi. Özel hayatıma hiç vakit ayıramayacağım. İş çıkışı bir yerde oturmak istesem, spor yapmak istesem (yürüyüş veya spor salonu) nasıl vakit bulabilirim ki.
Sizin çalışma şartlarınız nasıl? Yoksa ben şımarıklık mı ediyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?