Bu Sebeple Boşanılır Mı?

canım ben 1,5 ayda bosanan bırıyım oyuzden soluyorum sana bızzat ama bende sıddet hakaret vardı ben dayanamadım. ama senın olayında bunlar yok . bı anlık ofkeyle solemıstır belkı . oyuzden dıyorum bosanmak cok zor bır olay gercekten.ben bukadar olaydan sonra bıle ıykı kurtuldum dıyemedım. cok uzuldum ve hala uzuluyorum zaman zaman.ıyı dusun derım ben . tabı senın kararın

Anladım canım Allah sana da kolaylık versin.
Benim niyetim tabiki de boşanmak değil, ama o bu kadarcık sebepten giderse, beni de ona bağlayan bişey yok.
Yoksa gelirse tabi ki kabul ederim,öbür türlü içimde kalan o kadar çok şey olur ki

ben de olsam o lafın üstüne kesinlikle giderdim.
ve asla aramazdım.

hem suçlu hem güçlü olunmamalı.

Sizin yaşadıklarınızı sabır taşı yaşasa çatlardı; siz hala seviyorum, kopamıyorum diyorsunuz.. Sizinki sevgi değil; zulum.. Kendinize zulmetmekten vazgeçin derim..

Ay kızlar içim bi tuhaf oldu ya ne yapayım nası bi tavır takınayım yarın arıycak annemi ne konuşcak acaba

Hadi bana akıl verin kızlar

Sizin yaşadıklarınızı sabır taşı yaşasa çatlardı; siz hala seviyorum, kopamıyorum diyorsunuz.. Sizinki sevgi değil; zulum.. Kendinize zulmetmekten vazgeçin derim..

asude hanım haklısınız evet gecmıste yazmıs oldugum seylerı bana hatırlattınız bu yazınızla . ben zaten bılıyordum bunları tekrar hatırlatmanız canımı acıtmaktan baska bı ıse yaramadı. ben burda arkadasın benım kadar kotu gunler gecırmedıgı ıcın bosanma safhasına bukadar gelmemesı ıcın ıyı dusunsun dıye konustum. ben zor gunler yasasamda evlılıgımde bosanmak belkı benım yapımdan kaynaklanıo benı cok yıktı. yavas yavas toparlanıyorum artık. dılerım kımsenın basına gelmez.

Şimdi annemi aradı kızlar.

Sizde mi diye sordu. Annem baya kızdı, yarın tekrar arıyım şu an sinirlisiniz demiş hey Allah'ım yaa

Aradımı sevindim :) Bakalım yarın neler olucak fazlada katı olmayın olurmu telefondada yıpratmayın lütfen birbirinizi ...

Siz bunları yazalı daha 1 ay olmamış.. Siz yazarken içiniz acımadı da ben alıntıladım diye mi acıdı?

Ben yaşadıklarınıza üzüldüm, o adamla devam etmeyin diye kendimce uyarmak adına yazdım.. Yani sizi düşünerek.. Sizi ne diye yaralamak isteyeyim? Hiç tanımadığım dertli bir insanı üzmeyi neden isteyeyim?

Canım tekrar teşekkür ederim, lütfen üzülme bak geçmiş gitmiş, gelecek çok daha güzel olacak inşallah, lütfen olumlu düşün.

O zaman yarını beklemek lazım..

Annenize olumlu da olumsuz da konuşabilir.. Yani olumlu şeyler mi söyleyecek, olumsuz mu bilemiyoruz şu aşamada..

Evet aradı canım ne yapayım ne önerirsin:)

Bence bize gelmek ister yarın..

Canım herzaman bence yüzyüze konuşmak daha mantıklı telefonda sen onun suratındaki ifadeyi göremiyorsun ki mimikler bile aslında çok şey anlatır unutma.Beden dili önemli.Telefonda annen konuşsun ama sakince kızgın değil işler iyice sarpa sarmasın.Seni isterse telefona bence gel yüzyüze burda konuşalım de tatlım :)Hakkında hayırlısı olsun canım

asude hanım zaten burdaa hepımız dert ortagıyız bırbırımzden akıl almak ıcın yazıoruz. ıcımız dokuyoruz. saolun dusundugunuz ıcın .benı takıp etmıssınız bayag ılgınız ıcınde tesekkurler. toparlıyorum artık bende

Çok sağ ol canım ya, inşallah doğru düzgün toparlarız daha fazla elimize yüzümüze bulaşmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…