bu sefee benim bebegime oje surdu

Siz yaparsiniz benim aldigim terbiyede misafire olan saygi ve akrabalik iliskileri cok onemli oldugundab ters geldi o sizin yapiniz
Söz konusu çocuğum olursa akrabalık ilişkileri diyip göz ardı etmem üstelik bu konuda hassas olduğumu bildigi halde inadına yaparsa

Siz yaparsiniz benim aldigim terbiyede misafire olan saygi ve akrabalik iliskileri cok onemli oldugundab ters geldi o sizin yapiniz
Ya bu ne siddet celal kiz bi sakin ol hele :) misafire saygi derken? Once o el kdr bebege! Sevgi gostersin dengesiz dengesiz hareketler yapmasin. Sonra saygi beklemek herkesin hakki

Süper annesın şak şaklarımı beklıyosun
Senın bu tavrın ojeden daha tehlıkelı çocuğa
Yazık ya

Ilkinde kendi cocuguna surunce kavga etmisler. Iyi oku bence. Ve kaynanasinin evinden kimseyide kovamaz buda iki ayrica benim yorumum sen karisamazsin hadi canim
senin cocuguna yapsalar gıkın cıkmaz demek ki
sen kimsin ki hadi diyorsun önce bir mahalle ağzını bırakıp yorum yapalım. :)

Aldığınız terbiye evladınızın sağlığından önemliyse sorun yok , bazı durumlarda da aman akrabalar duymasın aman aramız bozulmasın diye susan aileler var evlatlarına yapılan kötülüğe göz yumup susup elalem ne der diye düşünen onlar geldi aklıma ,yazık...

Bebeğe oje, aseton sürmek ve akrabalık ilişkileri.. Terazinizin şirazesi kaymış sizin..
Aşiret ağası bile olsam çocuğum için hepsini gözden çıkarırım ben yahu..

Cahillik çok kötü bir hastalık ya sizi de anlamak lazım. Siz olsanız "aa elti ne iyi yaptın kız" der oturur goygoy yapar bebeleri boyardınız herhalde..

sema colak sen eltine büyükçe bir oyuncak bebek alıp gönder, üstüne de "artık bunu boyarsın bebeklerin tırnaklarını rahat bırak" yazdır..

Ojeler de bulunan toksik maddelere ve zararlarına bir bakın isterseniz ondan sonra akraba misafir ilişkilerini sorgularsınız,bebekler sürekli ellerini ağzına sokuyor kim ister minicik bir bedenin bunlara maruz kalmasını?

Toluen;
boya, plastik, gazolin, uçak ve ayakkabı yapıştırıcılarının imalatında kullanılıyor. Ojeyi sürerken etinize taşırdığınızda madde derideki gözenekler yoluya vücut sistemimize girdiğinde kan-beyin bariyerini geçerek, sinir ileticileri ile etkileşim içine giriyor.

Vertigo, felç, koma, kavrama yetisinde azalma, körlük gibi merkezi sinir sistemi semptomlarının başlamasına sebep oluyor. Ayrıca karaciğer, böbrek ve kas-iskelet sistemini de etkiliyor. Ayrıca hepatit, aşırı kansızlık, kemik oluşumunun önlenmesine de neden oluyor.

Formaldehyde; genellikle koruyucu olarak kullanılmaktadır. Madde deriyle ve tırnakla temas ettiğinde kontakt dermatit, kabartı ve kimyasal yanıklara neden olmakta. Az miktarına bile maruz kalınması halinde göz, deri ve solunum sistemi tahrişleri, fazlasına maruz kalındığı takdirde ise kalp ritmi düzensizliğine, akciğer şişkinliğine ve hatta ölüme yol açabiliyor.
dibutyl phthalate; kokulara, plastiklere ve çözücülere (solvent) konulan yaygın bir maddedir. AB'de yasaklanmış durumda, ancak ABD'de kullanımı devam etmekte. Üreme ve sinir sistemlerinde zehirlenmeye, endokrin hormonlarının bozulmasına ve akciğerlerde tahrişe neden oluyor.

Haydaa. Ojeden mi gorunmusler hatuna? Oje de oje.. daha once zati bi olay yasanmis simdi de sizin cocugunuza suruyo ojeyi. Tovbe Yarabbi..
Evden kovmazdim belki ama cok kotu fena kizardim ben de.
Ne munasebet el kadar kuzuya oje,aseton vs..
Hey Allahim ya

Aseton kokusundan bayılacak hale geliyorum .Eşim ve ben olsak döverdik heralde .Töbe yarabbim.

Bir de aseton boyutu var ki olayın aman Allahım..
Biz daha doğurmadan hangi marka şampuan, losyon, nasıl kumaştan kıyafet derdine düşüyoruz, millet çocuk için akrabamı kıramam diyor.
Mantıksızlığın, düşüncesizliğin kaçıncı levelı acaba?

Onlar kraliçe Victoria soyundan ben hamileyken kendime bile sürmedim ojeyi aklım almıyor .

Onlar kraliçe Victoria soyundan ben hamileyken kendime bile sürmedim ojeyi aklım almıyor .

Ay ben bırak ojeyi sütüme radyasyon geçer diye lazer epilasyona başlayamıyorum. Sütten kestiğim gibi gideceğim diye plan yapıyorum. Yaza kadar hallolsa diyorum ama 2 yaşını bekliyorum o da yaza denk geliyor.
Yani biz bunlardan fedakarlık ediyoruz ama millet "caanımm elticiğim" demek için fırsat kolluyor.. Ne kıymetli soyları sopları varmış arkadaş..

Ben çocuk kışın grip falan kapmasın diye kalabalığa sokmuyorum ortam seçiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…