bu sefee benim bebegime oje surdu

Sizin bu oje düşmanlığınızı hiç anlamış değilim Tamam bebeğe oje sürülmez kabul, ama bu kadar tepki de verilmez yani..
evet bu kadar böyle tepki verilmez dayak manyağı yapması gerekirdi orada.
kücücük bebek elini agzına götürüyor asteon oje bunlar zehirler kalıcı hasar verir beynine vucuduna

Sizin bu oje düşmanlığınızı hiç anlamış değilim Tamam bebeğe oje sürülmez kabul, ama bu kadar tepki de verilmez yani..
Verilir güzel kardeşim. Bence eltsinin elini kirsa iyi olurdu. Kucağında çocuğu varken sigara içen biri. Laf anlatılmaz buna

Eltiyi kovmak olmamış. Abartmışsınız.

şu abartmıssınız diyen insanların hepsinin ellerine tuz ruhu ve kezzap sürsek sonra da aman be abartma desek nasıl olur acaba?

bebek yav bebek BEBEK elini ağzına götüren parmak emen minik insan demektir.

asetonu bugun bir kapak için bakalım ne olacak , için abartmayın ama sonuclarını tamam mı? hayıflanmayın. ne olacak.
gerçekten içtiğinizi de düsünüyorum bu kafa baska türlü olmaz

Ben bu konuya en az 15 tane mesaj attım.Bukadar mesajımın içinden cımbızla bu kısmı değerlendirsenin bu sizin bileceğiniz iş hanımefendi verdiğiniz bilgilerin hepsine vakıfım.Oje sürmeyi destekleyen tek bir cümlem yoktur ayrıca.37 yaşındayım evimde kendime ait tek bir ojem yok.Kalem ve rimel haricinde cildime hiç bir şey sürmem.Yani ben boya meraklısı değilim.Eltinin yaptığınıda hiç bir mesajımda onaylamadım.

aptal mıdır nedir? kendi çocuğuna sürmüş kızmışsınız, bir de kalkmış sizin çocuğunuza sürüyor. şaka gibi. çocuk bile değil bebek! nasıl sorunlu bir insansa artık. bence kovulmayı değil dayağı bile haketmiş!
bir de kucağında çocukla sigara içiyor
böylelerinin çocuklarına çok üzülüyorum. Allah o bebeleri korusun kollasın inşallah.

Agzina saglik yahu, asil abartmissiniz diyenler abartiyo.. savunmasiz secim hakki bile olmayan bi melek o! Senin oyuncagin degil.. bunu gercekten yaptysa bu elti ruh sagligi yeribde degil net!

Mahsus yapmış. Elti görsün de olay cıksın diye.

bizde 6 aydan büyüklere süreriz zaten
oje ve aseton cok zararlidir
bebeklere bildiginiz zehir suruyorsunuz
burda bu kadar anne yorum yapmis , bi googleda arastirin isterseniz neden tepki veriyoruz?
yetiskine bile zararliyken 6 aylik bir bebege verdigi zarari anlamak cok zor olmasa gerek
lutfen komsularinizin bebegine oje surmeyin , yaziktir gunahtir

oje sürüyoz dediysek hergün değil 2 dk çıkarıyoz

oje sürüyoz dediysek hergün değil 2 dk çıkarıyoz
cikarmak icin kullandiginiz asetonun zararlari
Asetonun İnsan Sağlığına Zararları:
Kozmetik ürünlerinin bir çoğu birçok kimyasal maddeden oluşur. Bu maddeler arasında öyle ağır kimyasallar vardır ki, insan vücudu açısından çok büyük zararları bulunmaktadır. Güzellik uğruna bütçemizden olurken aslında en önemli sermayemiz olan sağlığımızdan neler kaybettiğimiz bilmiyoruz. Aseton, genellikle bayanların tırnak boyalarını çıkarmada kullandıkları bir sıvıdır. Oje güzellik ürünlerinin içerisinde en fazla toksin içeren dolayısıyla en zararlı olan ürünlerin başında gelendir. Oje içerisinde Fitalat, Formaldehid bunlar renk çözücüleridir ama endokrin ve sinir sistemi için zararlıdır. Toluen ve aseton rengi sıvı şekilde birleştirirler, çabucak buharlaşıp havayı toksinle doldururlar ve solunum sistemimizi riske atarlar ve benzofenonlar, bunlar kanserojen olarak da bilinmektedir, östrojen gibi etkileri de vardır. Bu kimyasallar çok ciddi sağlık sorunlarına yol açan etken maddelerdir. Ojeyi sürerken soluduğumuz hava ciğerlere zarar vererek kana geçer, oje sürdüğünüz ortam mümkünse mutlaka hava akımı olan bir yer olmalıdır. Ojenin sürerken oluşturduğu zararların yanısıra çıkarırken kullandığınız aseton tam bir akciğer düşmanıdır. Aseton kullanırken süzekler kullanarak solumaktan sakınmalısınız. Aseton tırnak cilalarını etkin bir biçimde çıkartan kimyasal çözücüdür. Tırnakları ve tırnak köklerini çok çabuk etkiler. Tırnaklar daha kolay kırılabilir, ciltte tahriş yapmaktadır. Kimyasal çözücüler tırnak cilalarını çözer ve tırnaktan kolayca uzaklaştırılır.

Bu kadının sorunu ne acaba bçyle? Hem araştırdım diyim hep çocuklara oje sürmeye devam etmesi ilginç. Damarına basmak için yaptığı belli. Ayıp yani kendi çocuğuna ne yapıyorsan yap da başkasının çocuğuna rahatsız olduğunu bildiği halde sürdüyse bence tepkini kesinlikle hak etmiş.

He şunu da belirteyim,o manzarayla ben karşılaşmış olsaydım o ojeyi alır ağzının üstüne dökerdim. Canım çok faydalı bence sen yemelisin bunu diyerek.
Sonra da kapıya koyardım. Pis elti

kusura bakmayın ama eksik olan bir şeyler var.. kadın size "anladım çok zararlıymış" dedikten sonra, sizin kvalidenize bırakmanızı fırsat bilip o an gelip oje mi sürdü? ve şans eseri siz tam silerken yakaladınız? kaldı ki kendi çocuğunuzu neredeyse sizden bile sakınan bir k.valide başındayken? yani ben çocukların tırnaklarını bile 1 saatte zor keserdim, bebek neticede put gibi durmaz ki.. bilemiyorum, ilk konuda istediğiniz tepkiyi alamadığınız için bu konuyu açtığınızı düşünmüyor değilim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…