- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi sema colak
-
yaaa sen sakamısın nasıl senin cocuuna oe sürebilir bi önce ki konunda konustuysan demekki seni kale bile almamıs kucagında sigara ictigi cocuk kimin senin mi onun muherkese merhaba onceki konumda eltimin 4 aylik bebegine oje surdugunu benim onu uyarinca sanane benim cocuguma karisamazsin dedigini yazmistim zaten
o olaydan sonra tekrar bir araya gelince konustum onunla amacimin onu yargilamak degil de yaptigi davranisin yanlis oldugunu bi anlik seyle yaptigin yanlis dedigimi soyledigimin yanlis ablayabilecegini vs. konustum sen haklisin zaten internetten arastirdim biraz cok zararliymis dedi hallettik aramizda
kv ile birlikte oturuuorum bugun isim cikti disari gitmek zorunda kaldim bebegim babaannesinde kaldi ben disardayken eltim gelmis
eve gelince ani bir sok yasadim benim bebegime de oje surmus ve ben eve girdigimde asetonla siliyordu yarisini silmis yarisi kalmisti o anda bagirdim bebegime napiyorsun diye evden kovdum burasi benimde kv evi gitmiyorum dedi ve mutfaga gecti kucaginda cocukla sigara icti zaten beynim durdu kolundan tuttum disari attim az daha sigarasi cocugun suratina degicekti
kv bi yandan beni sakinlestirmeye calisiyo bi yandan bebegimi tuuttu
hayatimda hic bu kadar sinirlenmemistim.
O kdr sacmalamissinki :) cocugum olmasaydida normal goremezdim sen gibi,. Bu hem bebek hemde senin bebegin bile degil. La millet bi bebegi olsun diye hastane hastane gezerken sen kimseyi kirmam diyosun oyle mi?
Oyle bi kirarimki nerden geldigini sasirir!
Ama postlarindan anladigim kadariyla sen bunlari anlayamazsin
Sizin bu oje düşmanlığınızı hiç anlamış değilimTamam bebeğe oje sürülmez kabul, ama bu kadar tepki de verilmez yani..
şu abartmıssınız diyen insanların hepsinin ellerine tuz ruhu ve kezzap sürsek sonra da aman be abartma desek nasıl olur acaba?
bebek yav bebek BEBEK elini ağzına götüren parmak emen minik insan demektir.
asetonu bugun bir kapak için bakalım ne olacak , için abartmayın ama sonuclarını tamam mı? hayıflanmayın. ne olacak.
gerçekten içtiğinizi de düsünüyorum bu kafa baska türlü olmaz
Az bile yapmissin. Sakince uyarmayi dusunenlere sasridim ben de.herkese merhaba onceki konumda eltimin 4 aylik bebegine oje surdugunu benim onu uyarinca sanane benim cocuguma karisamazsin dedigini yazmistim zaten
o olaydan sonra tekrar bir araya gelince konustum onunla amacimin onu yargilamak degil de yaptigi davranisin yanlis oldugunu bi anlik seyle yaptigin yanlis dedigimi soyledigimin yanlis ablayabilecegini vs. konustum sen haklisin zaten internetten arastirdim biraz cok zararliymis dedi hallettik aramizda
kv ile birlikte oturuuorum bugun isim cikti disari gitmek zorunda kaldim bebegim babaannesinde kaldi ben disardayken eltim gelmis
eve gelince ani bir sok yasadim benim bebegime de oje surmus ve ben eve girdigimde asetonla siliyordu yarisini silmis yarisi kalmisti o anda bagirdim bebegime napiyorsun diye evden kovdum burasi benimde kv evi gitmiyorum dedi ve mutfaga gecti kucaginda cocukla sigara icti zaten beynim durdu kolundan tuttum disari attim az daha sigarasi cocugun suratina degicekti
Eltin için düzgün yorum yapamayacağım. Ceza yemek istemiyorum. İyi yapmışsın kovmakla. Birde çocuk kucağında sigara mı içiyor? Ne kadar şuursuz bir kadınmış.herkese merhaba onceki konumda eltimin 4 aylik bebegine oje surdugunu benim onu uyarinca sanane benim cocuguma karisamazsin dedigini yazmistim zaten
Eltilerin hepsi kötü değildir. İki tane eltim var. Çok severim onları. Kız kardeşim gibidirler.Ay Allahtan eltim yok.
aha elti geldiKimi kimin evinden kovuyosun saygisizin onde gidenisin. Nolursa olsun kimseyi evden kovamazsin ayrica milletin cocugunada karisma
Illa ki oyledir.Eltilerin hepsi kötü değildir. İki tane eltim var. Çok severim onları. Kız kardeşim gibidirler.
Ilkinde kendi cocuguna surunce kavga etmisler. Iyi oku bence. Ve kaynanasinin evinden kimseyide kovamaz buda iki ayrica benim yorumum sen karisamazsin hadi canimaha elti geldi
milletin cocugu degil konu sahıbının kendi cocuguna sürmüş hadsiz elti
bence de kovmaması gerekirdi ağzına yapıstırması lazımdı
Konu sahibi kv ile birlikte oturuyormuş kimi kimin evinden kovacak orası onun da evi üstelik cocuguna zarar vermiş az bile yapmış ben camdan asagı atardımKimi kimin evinden kovuyosun saygisizin onde gidenisin. Nolursa olsun kimseyi evden kovamazsin ayrica milletin cocugunada karisma
Siz yaparsiniz benim aldigim terbiyede misafire olan saygi ve akrabalik iliskileri cok onemli oldugundab ters geldi o sizin yapinizKonu sahibi kv ile birlikte oturuyormuş kimi kimin evinden kovacak orası onun da evi üstelik cocuguna zarar vermiş az bile yapmış ben camdan asagı atardım
size zıt gitmiş. kendi kızına ne yaparsa yapasan yap insan gıbı uyardım ama benım kızıma dokunamazsın de. bence sen sert çıkıştığın için önceki olayda da ınadına yapmış gıbı geldı.hayir oje dusmanligi degil ben ojeyi cok severim ve kendimde surerdim ama kucucuk ve oral donemde olan bir bebek var ortada ve o benim bebegim ayrica daha once de yasanmis bir olay var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?