- 20 Kasım 2018
- 13.810
- 51.994
- 598
- 35
Kaldiramiyorsun derseniz kadin ya evet kalk git artik demez tabii ki.Bakın konuştum annemle yüzüne de söyledim yoruluyorsun galiba biz dönelim sende kaldıramıyorsun anne dedim açık bir şekilde.. yok olurmu öyle şey siz kafayımı yediniz falan gibi şeyler söyledi ben eşime hala söylüyorum al bileti gidelim daralıyor dedim yapamıyor belli ki bu sefer babam araya giriyor annen seni niye istemesin senin gitmeni istermi hiç diyor nerden çıktı diyor eşim zaten seneye gelmem başka bir yere gideriz diyor ama nedir bu böyle anlamıyorum yani benim açımdan da kötü çok kötüü.....
Bakın konuştum annemle yüzüne de söyledim yoruluyorsun galiba biz dönelim sende kaldıramıyorsun anne dedim açık bir şekilde.. yok olurmu öyle şey siz kafayımı yediniz falan gibi şeyler söyledi ben eşime hala söylüyorum al bileti gidelim daralıyor dedim yapamıyor belli ki bu sefer babam araya giriyor annen seni niye istemesin senin gitmeni istermi hiç diyor nerden çıktı diyor eşim zaten seneye gelmem başka bir yere gideriz diyor ama nedir bu böyle anlamıyorum yani benim açımdan da kötü çok kötüü.....
Yaa işte gidelim deyincede olmaz diyorlar sizde bunu anlamıyorsunuz yaa.. hayır olmaz izin vermeyiz diyorlar üzülürüz diyorlar..yani bu sefer gitmek istemene daha çok tepki veriliyor böyle olunca da vazgeçiyoruzKaldiramiyorsun derseniz kadin ya evet kalk git artik demez tabii ki.
Karşınızdakini suclamadan, biz evimizi duzenimizi ozledik, donecegiz diyeceksiniz..bunu anlayamayacak kadar alginiz eksik değildir herhalde umarim inşallah.
Siz hic iq testi yaptirdiniz mi, ciddi soruyorum yanlis anlamayin.Yaa işte gidelim deyincede olmaz diyorlar sizde bunu anlamıyorsunuz yaa.. hayır olmaz izin vermeyiz diyorlar üzülürüz diyorlar..yani bu sefer gitmek istemene daha çok tepki veriliyor böyle olunca da vazgeçiyoruz
Yaa işte gidelim deyincede olmaz diyorlar sizde bunu anlamıyorsunuz yaa.. hayır olmaz izin vermeyiz diyorlar üzülürüz diyorlar..yani bu sefer gitmek istemene daha çok tepki veriliyor böyle olunca da vazgeçiyoruz
Bence böyle safa yatmak daha çok işine geliyorSiz hic iq testi yaptirdiniz mi, ciddi soruyorum yanlis anlamayin.
Tüh ya tam çıkacaktım önünü kestiler yoksa şu an gökte parlayan yıldızdın kader utansın.Git deyince gitmeyen gitme diyince yine gitmeyen bir kadn91 bırakıyorum buraya,gözyaşım pıt......Ya babam bana bileti bile aldırmadı siz hala suçlu sizsiniz diyorsunuz benimde bir suçum yok ki niye bu kadar üzerime geliniyor ben gitmek istedim önümü kestiler benim eee peki şimdi sorun nedir
Ya konu sahibinin isguzarligini ve yuzsuzlugunu bir yere kadar anlarim sonucta kendi anne babasi da kocasi damat olarak nasil bu seviyede yuzsuz olabiliyor o cok ilginc.Bence böyle safa yatmak daha çok işine geliyor
Bak sana 50 kez açıklamış önceki sayfalarda insanlar. Aileni senede bir görmen normal ama 3 ay kalman normal değil. Daha yazın başında biletinizi alırken 1 hafta sonraya dönüşü alıp gitmeniz lazım. Siz ucu açık seyahat ediyorsunuz sonra da istenmiyoruz gidelim diye vicdan mastürbasyonu yapıyorsunuz. Anla artık evli barklı kadınsın ailen ve evin farklı. Baba evinde bu kadar kalınmaz!!Yaa işte gidelim deyincede olmaz diyorlar sizde bunu anlamıyorsunuz yaa.. hayır olmaz izin vermeyiz diyorlar üzülürüz diyorlar..yani bu sefer gitmek istemene daha çok tepki veriliyor böyle olunca da vazgeçiyoruz
Ama bu sefer durum cidden farklı lya neden anlamak istemiyorsunYa konu sahibinin isguzarligini ve yuzsuzlugunu bir yere kadar anlarim sonucta kendi anne babasi da kocasi damat olarak nasil bu seviyede yuzsuz olabiliyor o cok ilginc.
Tencere kapak, yılın çifti
Bir dahaki sefer daha farkli olacak, ben ona inaniyorum.Ama bu sefer durum cidden farklı lya neden anlamak istemiyorsun
Bak sana 50 kez açıklamış önceki sayfalarda insanlar. Aileni senede bir görmen normal ama 3 ay kalman normal değil. Daha yazın başında biletinizi alırken 1 hafta sonraya dönüşü alıp gitmeniz lazım. Siz ucu açık seyahat ediyorsunuz sonra da istenmiyoruz gidelim diye vicdan mastürbasyonu yapıyorsunuz. Anla artık evli barklı kadınsın ailen ve evin farklı. Baba evinde bu kadar kalınmaz!!
Kudra adamın sevişmek gibi bir derdi yok,karısına aşık olsa arzulasa bu kadar uzun süre göndermez İkiside yuvarlanan kaya gibiler o çocuk nasıl olmuş mucize gibi ..Ciddi soruyorum o kalabalıkta nasıl sevişiyorsunuz?
Hayır vicdan mastürbasyonu. Terim tanıdık gelmediyse googleda aratabilirsiniz.Mastürbasyon olsa duramazlar manipülasyon olmasın
Hayır vicdan mastürbasyonu. Terim tanıdık gelmediyse googleda aratabilirsiniz.
Milyonlarca yürek, tek soruSiz hic iq testi yaptirdiniz mi, ciddi soruyorum yanlis anlamayin.
Kayınpederine aşık olduğu konusunda ciddiyim ben zaten. Normal bir kayınpeder damat ilişkisi değil bu. Adam karısına küstü ya kayınpederi göremeyecek diyeKudra adamın sevişmek gibi bir derdi yok,karısına aşık olsa arzulasa bu kadar uzun süre göndermez İkiside yuvarlanan kaya gibiler o çocuk nasıl olmuş mucize gibi ..
Anneniz bizim iç sesimiz olmuş 'hepinizi kovarim yeter artık '..Herkez tepki verdi yorumlara kızdınız bana evet haklıydınız belki ama şu an kızkardeşim ve kocası da buraya geldiler üstelik onlar tatilden geldiler annem şu an daha çok yorulmaya başladı artık farkındayım evet kadın kaldıramıyor .....bende mutlu değilim bu durumun yaşanmasından ama bir sorunumuz oldu kızkardeşim ve kocası ikiside mühendis bilgisayar üzerinden çalışıyorlar bazen yeri geliyor bilgisayar üzerinde toplantı falan yapılıyor odamıza giremiyoruz eşya alıcaz alamıyoruz evin içerisinde hepten karıştık eşimde rahat olamıyorum eşya alıcam odayı kullanamıyorum diyor bende sorunu çözmek adına anneme söylemek zorunda kaldım onlar başka bir yere geçse diye düşündüm daha müsait ..oda ben ne yapabilirim evden mi kovayım ne diyebilirim dedi hatta sonra sinirlendi hepinizi kovarım evden yeter artık dedi... yani kim haklı kim haksız hiçbişey anlamıyorum artık eşim haklımı dır odayı kullanamıyorum üstümü bile değişemiyorum annen susun sessiz olun çalışıyorlar diye kızıyor dedi burası ofis midir odaya bile giremiyorum dedi artık kafayı yiyorum kim haklı kim haksız belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?