Bu Sefer Kararlıyım HEDEF--> 55

Bugün yediklerimmmm

Kahvaltı 10:00
2 rafadan yumurta
1 tane salatalık

13:30 süt çtim temizlik yapıyodum yemek yiyene kadar tok tutsun diye süt içtim çünkü çok acıkmıştım

Öğle 15:30
1 kaşık kadar zeytinyağı koyup biberleri onda kızarttım üzerine de 2 domates vee tabi tuz, baharat (seviyorum bu tarz şeyleri)

Akşam 19:30
1 tabak bulgurlu kabak kavurması (5-6 kaşık ancadır)
Ve kaçamak :18: 4-5 tane patates kızartması yedim ve 1 dilim tam tahıllı ekmek

Ben ara öğünleri yemeye alıştım ya çok acıkıyorum en çok o zamanlar bozcak gibi oluyorum ya... Yarın da arkadaşımla kahvaltıya gtcez normal kahvaltılık yiyeceğimiz için bozmam :D

Yine spor zamanı yaklaşıyooooor... Karanlık iyice çöksün de çıkarım dışarıya ya bi ben miyim spor yapmayı sevmiyorum tamam başlayınca rahatlıyorum falan ama o spora başlayana kadar sanki eziyet çekcekmişim gibi geliyor ama başlayınca da kendmi çok rahatlamış hissediyorum kaslarım çalışıyor ya gerçekten mutlu oluyorum ama işte başlayana kadaaarrrr

Afiyet olsun. Cok güzel seyler yemissin. ♥

Eveeeet sporumu da yaptım da eksik yaptim sadece ip atladim 17 dk kadar en son 3-5 tane atlayip takiliyodum sinir oldum biraktim zamanla eski formuma döndükçe bu süre uzucak ama yarindan itibaren sayiyla yapcam örneğin 500 tane atlicam çevikleştikçe sayıyı arttırcam öyle bakalim artik hiç yapmamaktan iyidir :)

Çok terledim yaaa ip atlamak gerçekten de terletiyor kan ter içinde kaldım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eveeet bu sabah 66.3düm :52: Daha öncede dedğim gibi aslında 66dan aşağı düştüğüm kilolar için sevinmeliyim ama elimde değil :) Bu sabah henüz bişey yemedim hazıranıp çıkcam kahvaltıya gitcez arkadaşımla orda da bozmam heralde sonuçta kahvaltılık :D Cumartesi günü ki pikniği bozmadan atlatırsam süper olcakta bakalım siz neler yapıyorsunuz durum nedir??

Kahvaltıya gitmekten vazgeçtim psikolojik sorunlarım var sanırım :25: Hislerime göre hareket ediyorum tam çıkcaktım gitmek istemedim ve gitmedim çocuğa da ayıp oldu ama pufff neyse artık kahvaltı yapıyım bari peynirli bi omlet yapıyım kendime :D :D

Canım dikkat et kendine...basın falan donmedi diii miii...tansiyon düşüklüğü falan olmasın...

Canım dikkat et kendine...basın falan donmedi diii miii...tansiyon düşüklüğü falan olmasın...

1.5 ay önce araba kazası geçirdim kafatasım çatlamıştı o zaman başım falan sürekli dönüyordu zaten de zamanla geçti doktor 1.5-2 aya kadar ara ara başın döner miden bulanır demişti ondan büyük ihtimalle

Geçmiş olsun canım yaaa...buna da sukur...Allah tan daha kötüsü olmamis...dikkat et sen kendine...

Eveeet geç oldu ama bugün yaptıklarımıza gelelim

Sabah 10:30
2 yumurtayla yapılmış peynirli omlet
Çay

Öğle 14:30
5 kaşık bulgurlu kabak kavurması
domates-salatalık-7 tane zeytin

Akşam: 19:30
5 kaşık bulgurlu kabak kavurması
domates-peynir

Arada bi yerde 1 bardak süt içtim ama ne zamandı unuttum. Bugün hava ve sağlık koşullarından dolayı spor yok maalesef ayrıca annem kardeşime yine patates kızartmıştı 3-4 tane aldım yine biliyorum kendimi o 3-4 taneyi almasaydım gece dayanamayıp kalan patatesi ekmek arası yapıp yicektim. Ayyy bu merdivenden düşmeden dolayı hiç keyfim yok

Bu sabah 66.3.. Dünden beri 100 gram bile verememin 2 nedeni olabilir
1) Turşuyu çok yedim (ama ev turşusuydu niye su tutsun kii)
2) Spor yapmadım (Yağmur yağıyordu ondan) neyse artık bana 2. seçenek daha olası geldi bu akşam her şeye rağmen atlıcam ipi (yağmur hariç) dizimde ağrıyor biraz düşüce çarpmışım ama pes etmicem :)

ben hiç spor yapamıyorum ya sadece işe gelip giderken yaptığım yürüyüş var:(

Tempolu yarım saat yürüyüşse o da olur :) Sporsuz olunca sarkmalar oluyor etimiz gevşek oluyor benim şuan olduğu gbi :) o yüzden yap bence tabi 2-3 kilo verceksen bu sorun olmazda 5-10 kilo ve daha fazlaysa sporla beraber vermenin çok faydasını görürsün. Bide ben nedense spor yapmayınca kilo veremediğimi düşünüyorum :)

Gelelim bugün yaptiklarimiza

Kahvalti 10:00
1 yumurtayla yapilmis peynirli omlet
Domates
Kahvaltıdan sonra 1 dilim karpuz yedim tamam itiraf ediyorum 1 dilimden biraz fazla

Öğle 15:00
1 bardak süt
1 tabak kısır (5 yemek kasigi burgur anca vardi içinde gerisi yeşillik)
Bu öğünde pek doymadim ama

Aksam 18:00 (çooook acıktım ondan erken yedim)
1 tabak kısır ama tabak büyüktü

Ve kotu bisey daha yaptim saat 19:30 da
1 tabak kuru fasulye yemeği yedim.

Anlayacaginiz bugün bayagi çok yedim :( Ve aksam tartiya ciktim 68li biseydi dedim aksamla sabah arasında kilo farki oluyor ya olsa olsa 1 kilo fark eder kızım Mehtap git ip atla ne kadar toplasan kârdır ve yarim saat ip atladim tam 1000 tane ve öyle pek durup mola vermedim en fazla 3 kere 30 saniyelik aralar isin tuhafi gecen gün 15 dk atlayinca daha fazla terlemistim o zaman hava sicakti bugün esiyordu falan ondan mi acaba neyse moral bozmamak lazim diyete tam gaz devammmm bida boyle hatalar yapmamak lazim

Gunaydin sevgili günlük yine tartildim ve 66.3 :) iyi en azindan almamışım sabit kalmışım da 5 gundur Karatay diyeti yapiyorum ve son 3 Gündür 66.3üm tabi ilk giden 1 kg ödem asıl is bundan sonra basliyor yani bugün de boya yapcak bizimkiler tabi bizde temizlik :/ yorulunca yemeklere dalmamam lazım

Öyle iste kizlar ben bu diyet isini basaramicam galiba offf moralim bozuldu ama diyeti bozmicam inat değil mi

Bugün 12de kalktim ve yediklerim
Yağda yumurta (ortadaydi öyle ne kadar yedim bilmiyorum 4 yumurtadan yapmisti 5 kisiydik zaten 1.5 yumurta yi yemisimdir heralde)
Domatesi salatalik
5 tane yeşil 2 tane siyah zeytin
4-5 tane kizarmis fasulye

Bugün de mi abarttim acaba kizartmadan dolayi ve sunu farkettim bizim evde çok kizartma yeniyor yine patates kizarttilar yaaaa ne sagliksiz beslenen bi ailem var :(

Dün düşündüm benim kilo almamin nedeni ben küçükken annem pastahanede calisiyordu hep tatli falan getiriyordu baklava, pasta, pogaca falan ondan ben boyle oldum :(

Çok konuştum yine siz neler yaptiniz hic yazmiyorsunuz ?

Gunaydin sevgili günlük yine tartildim ve 66.3 :) iyi en azindan almamışım sabit kalmışım da 5 gundur Karatay diyeti yapiyorum ve son 3 Gündür 66.3üm tabi ilk giden 1 kg ödem asıl is bundan sonra basliyor yani bugün de boya yapcak bizimkiler tabi bizde temizlik :/ yorulunca yemeklere dalmamam lazım

Öyle iste kizlar ben bu diyet isini basaramicam galiba offf moralim bozuldu ama diyeti bozmicam inat değil mi

Bugün 12de kalktim ve yediklerim
Yağda yumurta (ortadaydi öyle ne kadar yedim bilmiyorum 4 yumurtadan yapmisti 5 kisiydik zaten 1.5 yumurta yi yemisimdir heralde)
Domatesi salatalik
5 tane yeşil 2 tane siyah zeytin
4-5 tane kizarmis fasulye

Bugün de mi abarttim acaba kizartmadan dolayi ve sunu farkettim bizim evde çok kizartma yeniyor yine patates kizarttilar yaaaa ne sagliksiz beslenen bi ailem var :(

Dün düşündüm benim kilo almamin nedeni ben küçükken annem pastahanede calisiyordu hep tatli falan getiriyordu baklava, pasta, pogaca falan ondan ben boyle oldum :(

Çok konuştum yine siz neler yaptiniz hic yazmiyorsunuz ?

Karatay gibi düşük karbonhidratli diyetlere alismak bazen ilk etapta zor olabilir. Önemli olan dedigin gibi devam etmek, bozmamak. Ve bence guzel de gidiyorsun.

Fasulye kızartması nasil bir şey? Ilk defa duydum. Taze fasulyeyi mi kizartiyorsunuz?

Karatay gibi düşük karbonhidratli diyetlere alismak bazen ilk etapta zor olabilir. Önemli olan dedigin gibi devam etmek, bozmamak. Ve bence guzel de gidiyorsun.

Fasulye kızartması nasil bir şey? Ilk defa duydum. Taze fasulyeyi mi kizartiyorsunuz?

Aynen ya dün ve bugün zorlandım. Bugün zorlandım çüünkü iş yaptık falan birde mangal yaptık yanına pilavla patates kızarttılar bide salata vardı zaten en sevdiğim dörtlü mangal et, pilav, patates kızartması, salata tabi ben pilavdan 1 kaşık bile almadım patatesten de yedim vallahi ama öyle çok yemedim :(

Evet taze fasulyeyi kızartıyosun ama ince olanları hani küçükler oluyor ya daha taneleri pek olmayan onları :) Dene bir ara güzel oluyor tavsiye ederim :)

Merhaba sevgili günlükcük :)

Bu akşam yediklerimi yazdım zaten yeni hedef koydum kendime c.tesiye kadar 65 olursam c.tesi arkadaşımın doğum gününde serbest ilan etcem. Bu sabaha göre verilecek kilo miktarı 1 kilo 300 gram ama bugün yedklerimden sonra ne olur kesin bişey söyleyemiyrum yarın sabah tartılıp bakcam artık 6 günde 1 kilo 300 gram verirsem c.tesi akşam bekle beni pasta kekler, börekleeer gerçi karatay diyeti yapıyorum ama 1 akşam serbest olmanın bi zararı dokunmaz heralde :)

Eğer c.tesi sabah 65 olmamış olursam pasta doğum günnde mecbur yicem de küçük bir dilim anca yerim onun dışnda kısır falan yiyip bozmucam. Zaten oruç sonrası olacağı için pek fazla yiyemem diye düşünüyorum ama ynede bunu motive amaçlı kullanıyorum :)

Merhaba sevgili günlükcük :)

Bu akşam yediklerimi yazdım zaten yeni hedef koydum kendime c.tesiye kadar 65 olursam c.tesi arkadaşımın doğum gününde serbest ilan etcem. Bu sabaha göre verilecek kilo miktarı 1 kilo 300 gram ama bugün yedklerimden sonra ne olur kesin bişey söyleyemiyrum yarın sabah tartılıp bakcam artık 6 günde 1 kilo 300 gram verirsem c.tesi akşam bekle beni pasta kekler, börekleeer gerçi karatay diyeti yapıyorum ama 1 akşam serbest olmanın bi zararı dokunmaz heralde :)

Eğer c.tesi sabah 65 olmamış olursam pasta doğum günnde mecbur yicem de küçük bir dilim anca yerim onun dışnda kısır falan yiyip bozmucam. Zaten oruç sonrası olacağı için pek fazla yiyemem diye düşünüyorum ama ynede bunu motive amaçlı kullanıyorum :)

Hmmm şimdi sana nasil bir dilekte bulunsam bilemedim. Insaallah verirsin mi desem vermeyesin mi desem... Cunku bence serbest gün 1 gun bile olsa o kadar masum gibi gelmiyor bana. Tabii oi arada kacirdigimiz zamanlar oluyor ama serbestlik bambaska bir sey... Hayirlisi diyeyim en iyisi. :)

Aynen ya dün ve bugün zorlandım. Bugün zorlandım çüünkü iş yaptık falan birde mangal yaptık yanına pilavla patates kızarttılar bide salata vardı zaten en sevdiğim dörtlü mangal et, pilav, patates kızartması, salata tabi ben pilavdan 1 kaşık bile almadım patatesten de yedim vallahi ama öyle çok yemedim :(

Evet taze fasulyeyi kızartıyosun ama ince olanları hani küçükler oluyor ya daha taneleri pek olmayan onları :) Dene bir ara güzel oluyor tavsiye ederim :)

Bol proteinli bir gun olmuş senin için ne guzel. Afiyet olsun. Yorgunlugunuzu atmissinizdir, oh, sefaniz olsun :)

Allah Allah cok ilgincmis ya. Nerelisiniz siz? Yoresel hir sey sanirim bu fasulye kizartmasi.

Back
X