Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin canim...Allah kabul etsin Canım orucunu da...akşamı hafif gecir...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugün yediklerim....
Kahvaltı 11:00 gibi
Domates-salatalık
2 tane haşlanmış yumurta
Sarellanın ucundun azıcık aldım :)
Öğlen
Yok
Akşam: 17:00 gibi
dürüm çiğköfte
Akşam
10 erik
5-6 kayısı
eve 21:00 gibi gelim ondan sadece meyve yedimmm :)
Merhaba moonlight, nasilsin?
Guzel gidiyorsun gordugum kadariyla. Arada kacamaklarin olsa da benim gibi koyvermemissin en azindan. :/ Cok kotu bir haldeyim kac gundur. Yediklerimi yazmaya da korkuyorum zaten. O yuzden buralara da pek sık ugrayamiyorum eskisi gibi. Ama bugun en bastan baslamaya karar verdim. Insaallah devami gelir.
Cig kofteeee! /*** çok severim. Zaten Karatay'da da serbest, aksam icin gidip bir koşu alsam mi acaba, sen yazinca canim istedi. :))
Vee meyvee! Yaz geldi, bol bol meyve yemek gerek, en guzellerinden, en vitaminlilerinden. ♥♥♥
İyiyim canim çok sağol sen nasilsin ?
Hasta oldum ondan mi bilmiyorum tartida hic bir eksilme yok. Hatta fazla var :/ Sen niye koyverdin yaaa sende gayet sıkı yapiyodun diyetinii koyverme ya vazgeçme
Karpuz şekerli ya bir ona dayanmaya çalisiyorum bi yiyince kaptiriyorum kendimi de iste ona dayanmak zor oluyor bizim erik agacimiz var ondan bol bol erik yiyorum ve kayisi evde olduğu zaman bagirsaklari calistirsin diye onu yemeye özen gosteriyorum. Öyle iştee
bende bir kaç gundur disaridayim ya ara ara bozdum mecburen offf disari cikinca diyete uymak çok zor oluyor
Ben de iyiyim çok şükür.
Birkac misafirlik olayi oldu ardarda, mecbur bozmak zorunda kaldim diyetimi. Kendimi tutamıyorum, dayanamiyorum hamur islerini gorunce. Hele tatlılar da hesaba girince oooooff oofff... Hic sorma.
Sonra ben de cagirdim bir gun arkadaşlarımi aksam yemegine. Planım cok saglikli bir sofra kurmakti ama dur şunu da yapayim o şunu sever, aaa bunu da yapmazsam olmaz diye diye saglikli seyler sagliksizlarin arasinda kayboldu. :/
Evet, kavun karpuz cok sekerli. Ama bir o kadar da lezzetli meyveler. Hele bir de serin olunca, peynirle beraber dayanilmaz oluyor.
Ay ne guzel erik agaciiii!!! Cok guzel olmali! :) Bizim burda da bir komsunun dut ağacı var, gecen gun bir kova gondermisti bize, cok lezzetli gercekten. Dutu da cok severim. ♥ ama o da sekerli :/ aslinda meyvelerin bircogu sekerli zaten. Can erik, çağla cok lezzetli, tuzla yenebilen şekersiz meyvelerden. Onun disinda kayisi, muz, cilek, kiraz, seftali vs hepsi sekerli.
Avokado var ayrica benim bildiğim şekersiz olarak... Onu da zaten yilda bir iki kere yiyorum. :))) o da yağlı bayağı. Tabi sağlıklı yağlardan, cekinmeden yiyebiliriz.
Örnek Karatay dyet listelerine baktığım gibi vazgeçtim bu ne arkadaş hep et var çalışmıyorum ben o kdr eti nasıl tüketiyim![]()
Zaten evde ne varsa onu yiyin diyor bu diyet. Gidin sabah markete, misir gevrekleri alip kahvalti yapin demiyor, ara ogunlerde light biskuvi, light kola, light yogurt alin demiyor. Hatta aksine sütünü al, yoğurdunu evde kendin yap diyor. Margarin, misirozu yagi, ayçiçek yagi, un, şeker, ekmek, pirinç, makarna, sehriye, patates, salam, sucuk, sosis, krem peynir, meyve suyu, poşet çay ve hazir kahve asla ama asla evine sokma diyor. Bunun neresi masraflı ki? Asıl her gün diyete uygun bir seyler olsun diye marketten tonla alisveris yapmak ve kalori hesabiyla kafa patlatip surekli tetikte olmak stres ve sıkıntı yapıyor bence.Canim karataya basliyormussun...Bence de biraz masraflı oluyor bu...ben bu tarz diyetleri yapamam hic...evde ne varsa durumum neye yeterse Onu yiyorum...bir de onu sıkıntı etmeye degmez...
Eksik veya yanlis bir sey yazmissam eger, farkettigim anda degistirmeye calisirim. Simdiden olasi hatalarim icin kusura bakma diyorum.