Bu Sefer Kararlıyım HEDEF--> 55

bende bugün mest form ve kayısılı form çay aldım :) halamın kızı önerdi bakalım nasıl bişey :)

Kayısı çayı çok iyi diye duydum resmen ishal yapıyomuş ilk zamanlar sana tavsiyem günde 1 bardak iç :)
Ya bende alcamda bulamıyorum pek bakmıyorum ama markete girince falan batığımda bulamıyorum kayısı çayını

dün aksam yemeğim köfte yoğurt

bu sabah pişi, bir dilim peynir cay,
kahvaltı öncesi sirkeli su içtim
öğle yemeğindn öncede 9'lu zayıflama cayı içicem

Zaten bende pek tuvalete çıkamıyorum o yüzden inşallah etki eder :)

Kahvaltı:
Haşlanmış yumurta
Biraz domates ve salatalık
1 kibrit kutusu peynir
1 bardak çay
Biraz patates kızartması attım ağzıma birazda salam
Birde kahvaltıdan önce sıcak su içtim :) şimdi 30 dk kadar evde kondisyon bisikleti var ona bincem :)

dün aksam yemeğim köfte yoğurt

bu sabah pişi, bir dilim peynir cay,
kahvaltı öncesi sirkeli su içtim
öğle yemeğindn öncede 9'lu zayıflama cayı içicem

Aynen bende kullandım bi ara bende yararını görmedim canım bence kayısı çayı kullan daha iyi diye duydum

Ben kahvaltıdan önce limonlu ılık su içiyorum tuvalete anında çıkarıyor. Bende işe yarıyor :)

Aynen bende kullandım bi ara bende yararını görmedim canım bence kayısı çayı kullan daha iyi diye duydum

bugün ilk defa içtim ama yorumlar genelde etkisi olmadığından yana. bende kullanmam artık sanırım tadını da sevmedm zaten

Eveeeet Kızlar siz bugün neler yaptınız??

Bugün spor yapınca farkettim de daha atletik olmuşum ama dünden beri bacaklarım ağrıyo hamladığım için bianda çok yüklendim sanırım aman geçer :)

Ben;
750 tane ip atladım 18 dk. sürdü 13 dk da bacak hareketi hergün 500 tane yapıyodum bugün 600 tane yaptım bacak hareketini

SABAH
domates-salatalık(tuzsuz)
1 dilim az yağlı peynir
(ekmek yemedim niyeyse canım istemedi)

KUŞLUK
1/2 mavi-yeşil bisküvi
yeşil çay

ÖĞLE
5 yemek kaşığı patlıcan közlemesi(domatesli falan)
3 yemek kaşığı yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği

İKİNDİ
8 kayısı
1 bardak yarım yağlı süt
Yeşil çay

AKŞAM
8 yemek kaşığı ıspanak
3 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
--- bide 2 tane kayısı yedim dolapta görünce canım çekti attım ağzıma :)

YATSI
1 şeftali
1 armut
Yeşil çay

Kızlaarr Bozdum azıcık diyeti akşam magnum beyaz mini yedim 140 kalori Ama napıyım benim tek dayanamadığım şey dondurmadır. Neyse bugün böyle oldu ama bida olmıcak

Kızlarrr bugün neler yaptınız hiç yazmıyosunuzzzzz?

Ben;
800 tane ip atladım 18 dk. sürdü 10 dk da bacak hareketi hergün 500 tane yapıyodum bugün 750 tane yaptım bacak hareketini

SABAH
domates-salatalık(tuzsuz)
1 dilim az yağlı peynir

KUŞLUK
1/2 mavi-yeşil bisküvi
yeşil çay

ÖĞLE
8 yemek kaşığı fasulye yemeği
2 yemek kaşığı yoğurt

İKİNDİ
30 tane vişne
Yeşil çay

AKŞAM
5 yemek kaşığı fasulye
1 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

YATSI
8 tane kayısı
Yeşil çay

kızlar ya bende demir eksikliği varmış (kansızlığın bi çeşidiymiş işte) o yüzden daha yavaş kilo verirmişim ve artık kahvaltıda peynrle beraber yumurtada yicem veya öglen yumurta yicem (zaten et yemiyorum ya) öyle demir eksikliği için yumurta tarzı şeyler iyi geliyomuş (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…