bende bugün mest form ve kayısılı form çay aldım :) halamın kızı önerdi bakalım nasıl bişey :)
Kayısı çayı çok iyi diye duydum resmen ishal yapıyomuş ilk zamanlar sana tavsiyem günde 1 bardak iç :)
Ya bende alcamda bulamıyorum pek bakmıyorum ama markete girince falan batığımda bulamıyorum kayısı çayını
9 lu zayıflama çayı bendede var uzun bi süre kullandım ama bi yararını göremedimdün aksam yemeğim köfte yoğurt
bu sabah pişi, bir dilim peynir cay,
kahvaltı öncesi sirkeli su içtim
öğle yemeğindn öncede 9'lu zayıflama cayı içicem
dün aksam yemeğim köfte yoğurt
bu sabah pişi, bir dilim peynir cay,
kahvaltı öncesi sirkeli su içtim
öğle yemeğindn öncede 9'lu zayıflama cayı içicem
Zaten bende pek tuvalete çıkamıyorum o yüzden inşallah etki eder :)
Kahvaltı:
Haşlanmış yumurta
Biraz domates ve salatalık
1 kibrit kutusu peynir
1 bardak çay
Biraz patates kızartması attım ağzımabirazda salam
Birde kahvaltıdan önce sıcak su içtim :) şimdi 30 dk kadar evde kondisyon bisikleti var ona bincem :)
40 dakikadır bisikletteyim 1 saat olsun bırakıcam terledim :) kayısılı çayımıda içtim kokusu çok güzel tadıda kötü değil hoşuma gittiBen kahvaltıdan önce limonlu ılık su içiyorum tuvalete anında çıkarıyor. Bende işe yarıyor :)
40 dakikadır bisikletteyim 1 saat olsun bırakıcam terledim :) kayısılı çayımıda içtim kokusu çok güzel tadıda kötü değil hoşuma gitti
Aynen bende kullandım bi ara bende yararını görmedim canım bence kayısı çayı kullan daha iyi diye duydum
Bi süre devam et bence. Belki sende bi etkisi olurbugün ilk defa içtim ama yorumlar genelde etkisi olmadığından yana. bende kullanmam artık sanırım tadını da sevmedm zaten
Akşamda 1 saat yapmayı düşünüyorumOooooooooooooo süpersiiin
Akşamda 1 saat yapmayı düşünüyorumSpora gitmeye üşeniyorum yaa otobüse bin git amaaan
Bizde misafirliğe gittik bende yedim verilen şeylerdenKızlaarrBozdum azıcık diyeti akşam magnum beyaz mini yedim 140 kalori Ama napıyım benim tek dayanamadığım şey dondurmadır. Neyse bugün böyle oldu ama bida olmıcak
Bizde misafirliğe gittik bende yedim verilen şeylerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?