Selammm bende 1.60 boyunda 73 kiloydum ama 3 hafta gibi bi sürede daha az yiyerek 70 kiloya düştüm :) ilk önce 60 sonra 55 kiloya inmek istiyorum. Seninle birbirimizi motive edip kilolarımızdan kurtulabiliriz :)
bende diyetisyene gitmiştim geçen sene senin listenle neredeyse aynı benim listem :) onu uyguliicam bende :)
Bende geçen sene 1 haftada 2.5 kilo vermiştim ama sonra tatil falan derken bıraktım yine gitmeyi düşünüyorum büyük ihtimal giderim:)aaaaaaaa süper olur canım ya bende sabah tartıldım aç karna 68.1 çıktı bakalım şimdilik ilk hedef 65 :)
Ben aslında 4 haftadr diyet yapıyorum 71 falandım 68e düştüm diyetisyene gidiyodum ama onun listesi bana pek kilo verdirmedi çünkü diyete ilk başlaynca çok vermen lazm ya zamanla daha az veriyosun. ondan o diyetisyeni bıraktım artık gitmcem uymama ragmen 3 haftada 1.5 kilo verdm sonrada hasta oldum faln öle uğraşmadan verdim. Bu listede geçen sene ki diyetisyenimn verdiği liste bu listeyle bayagı kilo vermiştm geçen sene :)
Şuan 68.1im haftada bir tartılalım 1 haftada ne kadar vermiş olcaz tabi evde tartın var mı bilmiyorum ama :) gün sonunda hergün ne yediğimizi yazalım kaçamak yapsak bile tabi istersen :)
Bende geçen sene 1 haftada 2.5 kilo vermiştim ama sonra tatil falan derken bıraktım yine gitmeyi düşünüyorum büyük ihtimal giderim:)
Evde tartım var bende şuan 71 kiloyum tamolur ya yazalım hem daha çok dikkat ederim programlı olurum :)
Spor olarak ne yapıyosun peki canım
Aynen canım benimde basenbugün başlıcam ama daha önceden de yaptım 15 dk ip atlıyorum acayip çok yoruyor ve kalori yaktırıyor ama çok yorulsamda 15 dk olmadan bırakmamaya çalışıyorum çünkü halin kalmıyo bi yerden sonra 15 dk da yanlş hatrlamıyorsam 500-600 kadar ip atlıyorum zaten 250den sonra 20 kere arka arkaya atlaycak halim kalmıyo çok takılıyorum. Ve 15 dk da bi sandalyeye bi bi ayagımı bi bi ayağımı koyuyorum durmadan bide sandalye yüksek oldugu için iyi oluyo bunu özellikle bacak ve basenlerim incelsin diye yapıyorum çünkü görsen benm üst tarafım zayıf bütün yaglar basende maalesef
Zamanını düşünüyorum şimdi ne zaman yapsam diye akşam yemeginden 1 saat snra faln yapmayı düşünüyorum. Sen ne yapıyosun spor olarak :)
Aynen canım benimde basenbelim ince üstüm kilolu değil ama bacaklar ve basenler kötü durumda basen olunca insan daha kilolu ve basık gözüküyo bide bende spora gidiyorum 4 ay önce yazıldım ama okuldan dolayı bi süre sonra gidemedim halsizlik vardı şimdi gitmek istiyorum ama üşeniyorum yaa of
Aynen bende göğüste var şikayetimde yok kilo versem daha guzel durur zatenÜşenmeee yaaaa laf aramızda bende üşeniyorum ama spor yapmaya başlayınca sonunu getirmeden durmuyorum seviyorum kendim için spor yapmayı falan ama önemli olan başlamak iştee kararlıyım başlıcam bugün :) bende güzel spor salonu araştırıyorum arkadaşım ayarlayacak beraber gitcez onu bekliyorum o zamana kadar da evde artık yapcam. Ya sporsuz kilo veriliyo ama sarkık duruyo ya o çok kötü oluyo ben 63e düşmüştüm geçen sene tamam güzel oluyo ama spor olunca o kadar sarkmıyor işte bide bölgesel zayıflamak isteiğimiz içi spor şart :) Bide ben bacaklarım basenim faln güzel dursun istiyorum :)
Sanırım vücut tiplerimiz aynı bende kilo verince daha çok belden gidiyo 63 kiloyken görsen belim benm 45 kilo bi arkadşm vardı onunla aynı incelikteydi ama basen maaesefgerçi gögüste var ama ordan şikayetm yok
Aynen bende göğüste var şikayetimde yok kilo versem daha guzel durur zatenbenimde tüm üşengeçliğim spora başlayana kadar başladıktan sonra bırakmıyorum asla :) koşu bandına biniyorum 25 dakika sonra bisiklet birazda iç bacak dış bacak yapıyorum zaten ondan sonra halim kalmıyo :) ama artık gerçekten kilo vermek istiyorum okul açılana kadar bi 10 kilo versem
evet canım öyle yapıcam gidicemoooooooooooooooo okulların açılmasına var daha canım ya veririz 10 kilo :) O zaman bugün üşenmiyosun spora gidiyosuuuuuunnn
evet canım öyle yapıcam gidicem
İşte yaa sırf onun için istiyorum sınıfta sevmediğim 2-3 kişi var bide o yüzden istiyorum :)Tamam akşam sorarım :) Ya şöyle düşün okula gidnce arkadaşların seni görünce şaşrsın falan ne olmş sana desin süper olmaz mı
İşte yaa sırf onun için istiyorum sınıfta sevmediğim 2-3 kişi var bide o yüzden istiyorum :)
Hepsinin ağzının açık kalacağına eminim :) O sevmediğin 2-3 kşi hep olcak hayatında bugün onlar yarın başkaları o yüzden daha erkenken zayıflayıp kurtulmak lazım inşaallah üniversiteye gidersen de orası apayrı zaten baştan zayıfla :) Dün arkadşın dogum gününe gittim tek kilolu benm ya kızların hepsi 38-36 beden acayip ezik hisettim tamam kimse bişey demedi ima falan ama ben kendimi kötü hissettim yaaa
Benimde kötü laf eden yok ama ben kendim rahatsız oluyorum onlar gibi herşeyi rahatça giymek istiyorum :)
Tabiki de HOŞGELDİİİİİNNNNNNNN :)kızlar bnde katılıyım mı aranıza ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?