Haha:)) gtmicem deseydn kızcaktım
Hahaüşeniyorum ama gitcem mecbur
Kahvaltı ettikten sonra arada ne yiyosunGit git bende akşam yapcam sporumu
Kahvaltı ettikten sonra arada ne yiyosun
Bende 1 meyve yemeyi düşünüyorumYa 2 porsiyon meyve ve 1 bardak yarım yaglı süt yada meyve yerine 2 galete veya mavi-yeşil bisküvi canım
Bende 1 meyve yemeyi düşünüyorum
1 porsiyon meyvem var benimCanım ben listeye göre uyguluyorum da çok az yemekte kilo verdirmiyo ben bi ara kilo vercem diye sadece domates,salatalık,yogurtla beslendim ya 1 hafta sonucunda 1 gram bile vermemiştim. Örneğin galeta kahvaltıdan snraki arada falan yenebilir yada öğle yemeğinden snraki ama akşamları kesnlikle meyve yiyorum yatmaya yakın olduğu için kolay sindirilsin diye araları sadece 1 porsiyon yiyince öğle yemeğinde daha aç oluyorum bu sefer daha çok yiyip daha çok kalori alıyorum. Yinede sen bilirsin ama
Sende listeye göre gitmiyo muydun ya listende ne yazıyo ki?
1 porsiyon meyvem var benim
Çok benziyo listeler aslında benim sadece 1 porsiyon meyve var bide süt :)Tamam o zaman da değişik geldi bana ondan :)
Çok benziyo listeler aslında benim sadece 1 porsiyon meyve var bide süt :)
Benimde yeni bitiyo canım çok kötü gerçekten karın ağrısıKızlar bnde hasta olmuşum karnım çok fena ağrıyo yaama ne olursa olsun yapcam o sporu :)
Benimde yeni bitiyo canım çok kötü gerçekten karın ağrısıbende şimdi yemeğimi yedim yürüyüş yapmayı düşünüyorum biraz
bende bugün mest form ve kayısılı form çay aldım :) halamın kızı önerdi bakalım nasıl bişey :)2 porsiyon meyve olarak
1 şeftali
1 armut yedim ve canım çok çekti 1 tane kayısı :)
Siz neler yaptınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?