Bu Sefer Kararlıyım HEDEF--> 55

Bende 1 meyve yemeyi düşünüyorum

Canım ben listeye göre uyguluyorum da çok az yemekte kilo verdirmiyo ben bi ara kilo vercem diye sadece domates,salatalık,yogurtla beslendim ya 1 hafta sonucunda 1 gram bile vermemiştim. Örneğin galeta kahvaltıdan snraki arada falan yenebilir yada öğle yemeğinden snraki ama akşamları kesnlikle meyve yiyorum yatmaya yakın olduğu için kolay sindirilsin diye araları sadece 1 porsiyon yiyince öğle yemeğinde daha aç oluyorum bu sefer daha çok yiyip daha çok kalori alıyorum. Yinede sen bilirsin ama

Sende listeye göre gitmiyo muydun ya listende ne yazıyo ki?

1 porsiyon meyvem var benim

öğleden önce bi paket peynirli kraker yedim yeşilçayla (neden yedim bilmiyorum ac falan değildim)
öğle yemeğim;
4yemek kaşığı kadar sebze yemeği ekmek yok

Benimde yeni bitiyo canım çok kötü gerçekten karın ağrısı bende şimdi yemeğimi yedim yürüyüş yapmayı düşünüyorum biraz

İlaç içtim en sonunda bakalım 9a kadar geçerse yapcam işte de geçmezse de yapcam spor yaparken unuturum ağrıyı diye düşünüyorum.

Spora gittn mi bugün ? :)

Sıra geldi yediklerimizi yazmaya

750 tane ip atladım 20 dk. sürdü 10 dk da bacak hareketi hasta olduğum için ayrı bi zordu bugün :)

SABAH
domates-salatalık(tuzsuz)
1 dilim az yağlı peynir
3 siyah zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği

KUŞLUK
2 galeta
1 bardak yarım yağlı süt
---- daha sonra yeşil çay

ÖĞLE
5 yemek kaşığı fasulye yemeği
3 yemek kaşığı yoğurt
domates-salatalık(yağsız,tuzsuz)
2 dilim tam buğday ekmeği

İKİNDİ
1/2 mavi-yeşil limonlu bisküvi
Yeşil çay

AKŞAM
8 yemek kaşığı fasulye yemeği
3 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

YATSI
2 porsion meyve
Yeşil çay
(bu öğünü yemedim henüz 10'da yicem spor yeni bittiği için hemen spordan sonra yemeyim dedim)

bugünde bozmadım Hasta halimle spor bile yaptım daha napıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…