54 gün sonra evleniyorum düğüne kadar 3 kilo vermem lazım. ben diyet programına uyamam yediklerimi buraya yazıcam yazınca kontrol edip kendimi frenliyorum :)
sımdıde ısten geldım ve yıne bı ton sacmasapan sey yedım durduramıyrum kendımı
Spordan geldim şimdi :) 40 dakika koşu bandında yürüdüm her yerim ağrıyoeve bi geldim kardeşim cips almış biraz yedim bende ((
oh oh süper valla :) bende yarın yazmaya başlicam inşallah :)Canlarım benimde sporum şimdi bitti yazıyım dedim
750 tane ip atladım 18 dk. 11 dk da bacak hareketi sürdü vallahi çok yoruldum bittim ama değdi :)
Şimdi bugün en yediğimize gelelim
SABAH
domates-salatalık(tuzsuz)
1 dili az yağlı peynir
2 yeşil zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
KUŞLUK
3 kayısı
1 şeftali
1 bardak yarım yağlı süt
---- daha sonra yeşil çay
ÖĞLE
1 köfte kadar et
5 yemek kaşığı menemen(yumurtasız)
3 yemek kaşığı yoğurt
domates-salatalık(yağsız,tuzsuz)
2 dilim tam buğday ekmeği
İKİNDİ
1 paket mavi-yeşil limonlu bisküvi
Yeşil çay
AKŞAM
6 yemek kaşığı ıspanak kavurması
3 yemek kaşığı yoğurt
domates-salatalık(yağsız,tuzsuz)
YATSI
2 tane şeftali
Yeşil çay
(bu öğünü yemedim henüz 10'da yicem spor yeni bittiği için hemen spordan sonra yemeyim dedim)
EVEEETTT KIZLAR SİZ NELER YEDİNİZ NE YAPTINIZ :)
oh oh süper valla :) bende yarın yazmaya başlicam inşallah :)
Evet bende öyle düşünüyorum hemde yazcağım için her şeyi yiyememBaşla canım buraya yazınca motive oluyosun :)
Evet bende öyle düşünüyorum hemde yazcağım için her şeyi yiyemem
Hahah:) of hic umudum yok aslında kilo veremem gibime geliyo çok alışmışım kilolu olma fikrine :)Eveeeeeettt kızarız
Hahah:) of hic umudum yok aslında kilo veremem gibime geliyo çok alışmışım kilolu olma fikrine :)
O kadar çok istiyorum ki offf istediğini giymek :) ve yakışması oooooohhooo :)O fikri hemen kafandan atıyorsuuuuunnn hemen çabuuuuk :) Zayıflamayı ne için istiyosun onu düşün örneğin ben kendim için istiyorum umrumda değil diğerleri sende bence bu fikri kafana yerleştir. Zayıfladığında senden daha mutlusu olmayacak istediğin için bişeyleri yapabildiğini görceksin ve özgüvenin yerine gelcek gerçi özgüvenin olduguna eminm ama zayıflayınca o daha farklı oluyor düşününce bile gaza geliyorum ben yaaaMağazaya gidip 38 beden kıyafet denediğini düşünsene hem biraz zayıfladıktan sonra çevrenden olumlu tepkiler alınca daha çok zayıflamak isteyeceksin önemli olan buna karar vermek ve bir süre dayanmak. Ve eminm bunu yapabilirsiiin :)
O kadar çok istiyorum ki offf istediğini giymek :) ve yakışması oooooohhooo :)
Sadece birazcık sabretceksin ve hayallerine kavuşcaksıın merak etmeee :)
Günaydınnnnn :)belki bende yürüyüşe çıkabilirim birazdanGünaydın Kızlaaarr :)
Süpersiniz böyle devam edin sporu da unutmayın heee :)
Günaydınnnnn :)belki bende yürüyüşe çıkabilirim birazdan
Gitcem tabiki :)Spora gitcen mi bugün de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?