- 19 Temmuz 2023
- 231
- -91
- 28
- Konu Sahibi ribozoming
-
Her ay 35 ödüyorum totalde 350Borcunuz 35 bin tekse gidin..sonra takside bölüp yavaş yavaş ödersiniz
Bunu herkes yapmıştır ama ben olsam gitmem gidecek olursamda kısa tutarım tatili. Nekadar cok kalırsan okadar cok giderler olur tatilde orda burda. Annenler de eğer destek oluruz gel kafamızı dağıtalım para dert değil diyosa git. Öbür türlü yine sen çekersinKızlar bir takım borçlar birikmişti onları düzene koymak için kredi çektim öncesinde anneme tatil sözü vermiştim şimdi o tarihe 1 hafta kaldı ne yapmalıyım ?
Gelirim 60-85 arası değişiyor kredimin 35 taksidi var 17.000 kiram var sizce 35 bin tl lik harcamayı 9 a bölüp tatile gitmem mantıklı mı?
Cookkkk fazlaca çalışıyorum aslında git keyfine bak diyorum sonrası ekstra bir ihtiyaç çıkarsa ne yaparım diye düşünüyorum annemi de çalıştığımdan beri bi götüremedim tatile. Siz ne yapardınız
Birine borç olsa gitme derdim ama bankaya taksit borcunuz sonuçta. Gidin bence. O kadar çalışıyorsunuz yani bir tatil de yapın. Ama sonra yıl içerisinde dikkat edip borcları yolaylamanız lazım. 35 taksit de az değilKızlar bir takım borçlar birikmişti onları düzene koymak için kredi çektim öncesinde anneme tatil sözü vermiştim şimdi o tarihe 1 hafta kaldı ne yapmalıyım ?
Gelirim 60-85 arası değişiyor kredimin 35 taksidi var 17.000 kiram var sizce 35 bin tl lik harcamayı 9 a bölüp tatile gitmem mantıklı mı?
Cookkkk fazlaca çalışıyorum aslında git keyfine bak diyorum sonrası ekstra bir ihtiyaç çıkarsa ne yaparım diye düşünüyorum annemi de çalıştığımdan beri bi götüremedim tatile. Siz ne yapardınız
Taksitle gidebilirsiniz. Ben çok öyle tatil yaptım. Ödeniyor bitiyor. Motivasyon için tatil de gerekli.
Şu an Ultra herşey dahil oteller de indirimler de var. Dilerseniz size özelden her sene gittiğimiz memnun kaldığımız Otelin ismini verebilirim
Aynı ben keyfimden değerli değil valla birc bi şekilde ödenirG.tümde don yokken çok tatile gitmişliğim var.
Bana sormayın, kötü yola düşürürüm sizi
Şu an tam da öyle bir dönemdeyiz ama asla ve aslaa keyfimizden ödün veremiyoruz.G.tümde don yokken çok tatile gitmişliğim var.
Bana sormayın, kötü yola düşürürüm sizi
Ciddi misiniz6 m ev kredisi ve kredi kartı + arkadaşın taktığıyla beraber 500.000 borçla iki tatile gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?