Bu şekilde borcunuz varken tatile gider misiniz ?

Şimdi soldan soldan fısıldıyor gibi olmasın amaaa uydurabilirsen bı şekilde, dinlenmek iyi gelir sana da

Bunu herkes yapmıştır ama ben olsam gitmem gidecek olursamda kısa tutarım tatili. Nekadar cok kalırsan okadar cok giderler olur tatilde orda burda. Annenler de eğer destek oluruz gel kafamızı dağıtalım para dert değil diyosa git. Öbür türlü yine sen çekersin

Hayat ertelemeye gelmiyor. Borcunuz bittiğinde anneniz veya siz tatile gidemeyecek durumda olabilirsiniz.
Butcenizi cok zorlamadan, olabilecek minimum harcamayla en azindan uc bes gun gidebilirsiniz bence. Otelde degil de pansiyonda kalirsiniz. Cok turistik bir yere degil de daha salas bir yere gidersiniz. Aksam yemeklerini buyuk restoranlarda degil de kucuk lokantalarda yersiniz. Ama annenizle guzel, keyifli bir tatil yaparsiniz.

Tatile gidin tabii ki. Normal şartlarda zaten eksiye düşmüyorsunuz değil mi? Birkaç ay harcamaları sınırlandırır ve toparlarsınız. Tatil insani bir ihtiyaç. İmkanı olmayan insanlar da imkan yaratıp senede birkaç gün nefes almalı. Yoksa bu hayat geçmez.

Benim borcum her yerimden fışkırıyor ama yine de çocuklarımı tatile götürdüm, Avrupa tatili bile yaptık. Eskiden harcar harcar bir kredi çeker her şeyi öderdim ama faizler öyle yüksek ki artık öyle bir imkan yok. Ben de tasarruf yapmaya çalışıyorum. Siz de dönüşte yaparsınız, ben de 3 gün gittim yetiyor bence.

Birine borç olsa gitme derdim ama bankaya taksit borcunuz sonuçta. Gidin bence. O kadar çalışıyorsunuz yani bir tatil de yapın. Ama sonra yıl içerisinde dikkat edip borcları yolaylamanız lazım. 35 taksit de az değil

bana hiç mantıklı gelmiyor tatile gidiyorsun 9 ay borcunu ödedikten sonra ne anlamı var? bir hafta kafanı dinliyorsun geri kalan 9 ay onun parasını ödüyorsun. bi haftasonu denize gidilebilir seneye daha rahat bi şekilde tatilini yaparsın

Ben alabilirim?

Şahsi değil ama bayağı bir kredi lerimiz varken gittik tatile. Pişmanmıyım Asla
Borç ödenir aldığım keyif bambaşka. Birde dokuz taksit yaptırdık. İkinci taksidi öderken gitmiştik. Şimdi eşim bir tatile daha gidelim diyor 6 taksit yaptırır ikisi birden biter diyor

Şoyle söyliyim uç yıl önce aynı otele gitmiştik. Biz aquapark çok severiz. Uç yıl önce ile bu seneki enerjimiz bir değildi onu farkettik. Zaman geçiyor ve geçen yılki enerjinizi arıyorsunuz. O yüzden herşey zamanında güzel.

Aylık 40 bin borç ödememiz var. Bu yaz düşük bütçeli ama çok keyifli bir tatil yaptık...Tatil bence yapılmalı zira normal halk olarak zaten yılda bir hafta tatil anca yapıyoruz onu da yapalım bi zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…