Bu şekilde borcunuz varken tatile gider misiniz ?

Bence 35 bin fazla bir borç aylık, giderseniz düşük bütçeli bir yere gidin

Gidin.
Yasamadiginiz her gün sizden gidiyor.
Keşke annem olsa da tatile gidebilsem. Kredi çeker yine giderdim. Ama yok.
Gidin.
İyi tatiller.

Borcunuz çok ciddi bir miktar değil kazancınıza göre. Tatile gittiğinizde, nasıl halledicem diye kendinizi yiyip durmayacaksanız gidin bence. Tatil de bir ihtiyaç sonuçta, ülkemizde her ne kadar lüks gibi görünse de...

git, kış gelince pişman olursun, zaten borç bitmiyor öyle veya böyle keyfini sür

Ayy bana verin nolur biz iki yıldır aynı otele geliyoruz bu defa biraz hayal kırıklığına uğradık (tarih sebebiyle olabilir aşırı kalabalık ve hijyen geçen yıl gibi önemsenmiyor sanki) bi daha gelmeyiz herhalde diyoruz
Sizin önereceğiniz yere bakarım aklımda kalırsa seneye gideriz

seneye daha rahat olmayacak ki ulkede enflasyon var
gitti gitti, gidemedi seneye yine birseylerin borcunu ödüyor olacak
bu ülkede düze cikmak kolay degil:)
ben euronun 3 lira oldugu donemde genc oldum. vize problemi de olmazdi cok. yazin 3 ay waikikide calisan gelecek yazin work and travel parasini biriktirirdi.
o dönemler "simdi kendimi zorlayip gitmeyeyim, ise başlayınca cok kazanmaya baslayinca giderim" diyen, "once kendi ülkemi gezeyim sonra avrupayi da görürüm" diyen cok insan oldu.
simdi hepsi bin pisman.
bu ulkede ne yapsan yanina kâr
misal benim firsatim olmustu hasankeyfte tekne gezintisinin oldugu bir guneydogu turuna katılacaktim. hic huyum degildir tatillleri ertelemek ama "neyse simdi sıkışıgım, ileride giderim" dedim, sacma sapan baraj yapacagiz diye tarih sular altinda kaldi. sonra defalarca güneydoğuya gittim hasankeyf yoktu
2022 sonbaharinda yine güneydoğuya gittim, kendi turumu kendim yaptim. hatay'i da ekleyecektim ama hatayli arkadaslarim "burasi bir iki güne sıgmaz. baharda gelirsin sadece hatay'a zaman ayirirsin" demisti. ama birkac ay sonra artik gezecek o neseli sehir yoktu
ayni sekilde ogrenciyken uzungole gitmistim 2012de falan. harika bir yaylaydi. 2022de yine gittim rezalet bir seyle karsilastim. beton beton üstüne, her yerde araplara yonelik gereksiz seylerin satıldığı korkunc biryer olmus.
yaaaani ne yapsa konu sahibine kâr
seneye diye erteleme lüksümüz yok çünkü malesef bu guzel ulkede seneye her sey dha kötü oluyor ve hatta yok oluyor

Orç ödenebilir durumdaysa giderdim. Günümüz şartlarında malesef başka türlü olmuyor zaten.

Tatlım sana mesaj atamıyorum

2010 da Hasan Keyf' i son görenlerden olabilirim bizden sonra barajdan dolayı sular altında kaldı.

Bence büyük bir kayıp oldu. Kimse o dönem etkili bir şekilde karşı çıkamadı.

Hatay konusunda da çok haklısınız. 20'li yaşlarımda gitmiştim. Şehir de insanları da harikaydı şimdi hiçbirinden eser yok

Demek ki tatile ihtiyacınız var.uygun bir yere taksitli olarak giderdim ben olsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…