- 28 Mayıs 2017
- 1.283
- 643
- 53
- 31
- Konu Sahibi ankarali_94
-
Ses geliyo bayağ videoda ama hata diyorSessiz bi video kaydettiniz muhtemelen...
Yok cnm böyle duvardan geliyor .ses gelen duvarın arkasında bizim evin bölümü var yaniCanım yan komsun bebeklimi? Benimde öyle bir ses geliyordu hemde gece gece.surekli olmaya başladı sonra anladimki bebeğini salliyormus.besik park yatak olduğu için zor sallanıyor ondan o ses geliyormus.belki seninde öyle bir durumdur.aklina kötü şeyler getirme.
Olma ihtimali var mı acaba böyle sanki duvar arasından geliyor videoyu bida atmaya çalışyımFare falan olmasın?
Yok hayır böyle duvar kazınıyomuş gibi yani birisinin evinde olmuş mu hiç bir hayvan olma ihtimali falan var mı duvar arasından geliyor sesAlt ve üst kattakiler değil demişsiniz başka ne olabilir ki yani garipten sesler mi duyuyorsunuz.
Yok cnm o amaçla yazmadım sesten bunaldım biri biliyordur belki diye video yüklüyorum hata diyor onuda anlamadım kiSen korkuyon bizi nie korkutuyon
Tatlım o sana şizofren imasinda bulunmuş. Böcek olabilir belki. Veya komşulardan birinden geliyordur o sesSes geliyo bayağ videoda ama hata diyor
Var tabi. Çok öyle... Ama her durumda rahatsız edici. Çözüm bulmak gerekYok hayır böyle duvar kazınıyomuş gibi yani birisinin evinde olmuş mu hiç bir hayvan olma ihtimali falan var mı duvar arasından geliyor ses
Of yapmayın ya kafayı yerim benFare o.
Çok eminim.
Evine 3 kere fare giren biri olarak söylüyorum bunu.
Özellikle doğalgaz borusu falan varsa oradan geliyodur seslerAyy aklıma geldi yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?