- 28 Mayıs 2017
- 1.283
- 643
- 53
- 31
- Konu Sahibi ankarali_94
-
Valla kötü niyeti anlamamışım yani o dereceTatlım o sana şizofren imasinda bulunmuş. Böcek olabilir belki. Veya komşulardan birinden geliyordur o ses
Evet 1 haftadır oluyor buVar tabi. Çok öyle... Ama her durumda rahatsız edici. Çözüm bulmak gerek
Yok cnm ya duvardan geliyor çekmiştim buraya atıyım diye ama hata veriyoGeceleri kapalı tvden falan da ses geliyor bazen. Onun gibi bir şey olmasın? Genleşmeyle alakalı olsa gerek.
Of ya cnm valla napalım bilmiyorum da kazıma sesi gibi miydi mi böyleCanim korkutmak istemem ama fare o bence de.
Bi arkadasima ziyarete gitmistik.onun evinde duymustuk oyle bi ses.
Önlem alın bence , eve girince kafayı yemekle kalmiyorsunuz çünkü.Of yapmayın ya kafayı yerim ben
İnşallah ya ben görürsem çıldırırım valla bide eşim çalışıyo evde olmadığı oluyor ofÖnlem alın bence , eve girince kafayı yemekle kalmiyorsunuz çünkü.
yani ufacık bi delik bile varsa lutfen kapatın , cok iğrenç bi hayvan küçücük yerlerden bile geçebiliyo.
Umarım değildir ama.
Tirmalama sesiydi.resmen boyle kaziyodu sanki duvari iceri gelebilmek icin.gerci yurtdisinin eski evlerinde normal bunlar.sen nasil biyerde oturuyosun bilmiyorum ama faredir malesefOf ya cnm valla napalım bilmiyorum da kazıma sesi gibi miydi mi böyle
Ay valla o ses 25 senelik bir apartmanTirmalama sesiydi.resmen boyle kaziyodu sanki duvari iceri gelebilmek icin.gerci yurtdisinin eski evlerinde normal bunlar.sen nasil biyerde oturuyosun bilmiyorum ama faredir malesef
Evet aynen o ses yaaBöyle duvarın içinden bişeyler geçiyo gibi kırt kırt sesler , duvarı ya da biseyleri tirnakla çizer gibi o sesi biliyorum.
KomiksinizTatlım o sana şizofren imasinda bulunmuş. Böcek olabilir belki. Veya komşulardan birinden geliyordur o ses
Fare :)) korkma bisey olmaz onlemini alAy valla o ses 25 senelik bir apartman
Acaba tahta kurusu filanmıYok cnm böyle duvardan geliyor .ses gelen duvarın arkasında bizim evin bölümü var yani
Bence hemen onlem alin canim.eger fareyse ben onun kucuk bi fare oldugu da hic zannetmiyorumAy valla o ses 25 senelik bir apartman
Ahşap bişey yok o arada bide ses bayağ yüksek geliyo cnm bilmiyorum: (Acaba tahta kurusu filanmı
Sanırım küçük değil çünkü ses yüksek geliyo bayağ net bir tuhaf oldumBence hemen onlem alin canim.eger fareyse ben onun kucuk bi fare oldugu da hic zannetmiyorum
eğer cesaret edebilcekseniz duvara vurun bi ya da sesli sesli yürüyün , konuşun ses kesilirse soyu kuruyasica faredir o , çünkü insan sesinden kacarlar.Evet aynen o ses yaa
bilgisayar fanı olmasın o. benden geliyor kızYok hayır böyle duvar kazınıyomuş gibi yani birisinin evinde olmuş mu hiç bir hayvan olma ihtimali falan var mı duvar arasından geliyor ses
Ay vallaha sopayla vurdum duvara ses kesildi napcam ben şimdi mahvoldum vallaeğer cesaret edebilcekseniz duvara vurun bi ya da sesli sesli yürüyün , konuşun ses kesilirse soyu kuruyasica faredir o , çünkü insan sesinden kacarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?