Bu sesten kafayı yiyeceğim

tahta kurdu mobilyayı yiyor olabilir.bizim köyde kapılar ve tavan ahşap. gece sabaha kadar bu sizin attığınız sesi çıkarıyolar.çok iyi bilirim o sesi.fare olsa duvarın içine girmesi falan lazım öyle kemirmez fare.

kuşlar, fareler, gelincik, sansar vs hayvanlar bir yolunu bulup orada kazı ve üreme çalışması yapıyor olabilir büyük ihtimal. Baktırın birine mutlaka...

görüntüyü izlemeden önce tahta kurusudur diye düşünmüştüm.
ses tanıdık.. Fareeee bu:KK45:
Allah ım o yaratık kaç gece benim uykularımı bölmüştü niyeyse hep gece geliyolar. bizim evde tavanlar alçıpen gibi bişeydi arasına girmişti

daha sonra ilaçlattık hallolmuştu.

Fare buu fareeee ayyy geçen sene işyerındemı odama görmiş bu tatlı manyaakk :)
aradık aradık yoookk ama ses var .
En son yazıcıdan bırşey çıkarıyodum hata verdi bende kartuşu çıkarıp tekrra takım dedim.
Anaammm bir açtıydım kıı odaa neeee :KK57:
Ufacıkk bir fındık faresı tabı ki sakin olmadım çığlık çığlığa koşturdum :KK48:

Fare, cardin olabilir. Benim ogrenciykzn kaldigim yurtta ve ilk evimizde boyle sesler geliyodu aynen duvarlarin icinden. Hatta ilk evimden oyuzden tasindim cunku bildigin mutfaga kadar gelmisti o fare. Ay cok sukur kurtuldum o evden

tahta kurusu ya da kurdu olabilir, hatta hamam böceği bile olabilir, fare de olabilir

Komsularinizdan balik besleyen varmi? Bisimde ust komsu balik almisti zamaninda. Akvaryum duvara dayali oldugu icin hava motorunun cikardigi ses bizim tarafa muazzam bir gurultu yapiyordu. Ayni tarif ettiginiz gibi bir sesti. Ve yastiga yatinca dahada artiyordu ses.
Biz o sesi tespit etmek icin. Her dairenin ana salterini indirmistik 4 5 sn ligine. Sesin kesildigi daireye gidip sormustuk.yeni akvaryum aldik deeyince anlamıştık olayı.

Kızlar merhaba bu saatte korktum uyuyamıyorum da duvardan kazıma sesleri geliyor sanki böyle bişey kazıyomuş duvardan çıkacakmış gibi genelde geceleri duyuyorum 1 haftadır böyle önceden yoktu böyle bir durum başına gelen var mı videosunu da çektimı çıkan sesi ama buraya atılmıyo alt veya üst kat değil bunu yapan başınıza böyle bişey geldi mi ne olabilir bakar mısınız kızlar

Guvercin olmasin annemin eski evinde de oluyordu

acaba kurt olabilir mi? yatagınız başılıgınız odanızda ki mobilyanız tahta ise muhtemelen kurt yiyor.
aynı şey benim odamda geçerli.yatak başlıgımı yiyen bir kurt vardı.
orayı delik deşik edince yer döşemesine geçti
şimdi onu kemiriyor
çaresi öldürmek ama tahtanın içinde görünmedigi için hala yaşıyor.
net dem bir araştırın isterseniz
Oralarda olsa ses orden gelirdi cnm duvardan bu

Back
X