Bu sicakta olmaz

Heh bize bunlarla gelin. Daha elle tutulur sebepler. Eşimin ailesi vs. geldiğinde ben onlarla takılacağım diye çok kasmıyorum açıkçası. Odaya giriyorum, bebeği uyutmadan çıkmıyorum. İsterse bir saat sürsün. Yalnız değiller sonuçta, eşim yanlarında. Çay, tatlı servisini kendi kendilerine yapıyorlar ben yoksam. Sizin aranız zaten iyi değilmiş. Bu bile yeterli. Sıcağa soğuğa gerek yok.

Niue öyle diyorsunuz ima yollu değilde normal konuşmayı deneyin. Gelme müsait değilim deyin mesela

Vallahi su bir haftadir öyle bir yandık ki Antalya da yaşıyorum neredeyse 50 dereceyi gördü öyle böyle değil klima yetişmiyor desem abartmam o yüzden ben direkt olarak kendi ailemde dahil bilirler eşimin ailesi de yazın asla misafir kabul etmem edemem yemek yapılmıyor oturmuyor insan sıcaktan o yüzden hani belki bir gece çok mecburi bir durumsa olur da onun dışında yok valla duş almaktan helak oldum gidip bı uzanayim klimanın altına

1 günlüğüne eşinizin ablasını agirlayabilirsiniz bence sıcaksa herkese sıcak bu kadar abartmayın. Dedikoducu da olabilirler hergün görmüyorsunuz zaten çok sıcaktı telefona bakamadım olayını hiç anlamadım telefonu elinize alıp konu acmissiniz ama.

Telefonu açmayınca dedikodu olmuyor mu?
Şimdi söyle telefonum on gündür bozuk. Whatsapp dan ulaşamayinca eşime sormuş biliyor başka bir telefon ile idare ettiğimi. Açmamami buna yorabilir ama direkt musait değilim dersem kıyamet kopar oralarda.

Telefonu açıp El Nino deseydiniz. El Nino sonuçta. İnsan hiç El Ninor mu? Ayıp.
Yemin ederim çok yapmak istedim. Gecen yaz da yine böyle gelmek istedi. eyyami bahur sicaklarindan haberin var mı dedim gülerek, olsun yavaş yavaş gelirim dedi.

aynı şekilde el Nino sicaklari var otur oturduğu yerde desem aynı cevabı alacaktım büyük ihtimalle. Yavaş yavaş gelecekti yine.

Ablası değil kardeşi ama maşallah var evi yönetiyor ajsksks. Sicakti telefona bakmadım dedim mi yok yav

Müsait değilim demek iki sene dedikodu malzemesi olmak demek. Düşünün, dedikodu kazanına kayinpeder ve bekar kayın bile dahil. Böyle bir ortam hayal edin. Beşli çete gibiler akskdkdkrj

Şimdi söyle telefonum on gündür bozuk. Whatsapp dan ulaşamayinca eşime sormuş biliyor başka bir telefon ile idare ettiğimi. Açmamami buna yorabilir ama direkt musait değilim dersem kıyamet kopar oralarda.

Görümcenizi sevmiyor ve yatıya kalmasını istemiyorsanız net olacaksınız, bu aralar yalnız kalmak istediğimi söylemiştim gelirsin görüşürüz ama seni kim çağırdıysa orada kalırsın diyeceksiniz, dedikoduyu niye bu kadar kafanıza takıyorsunuz?
Siz açık açık konuşmayıp zoraki ağırladığınızda dedikodu yapılmıyor mu sanıyorsunuz? Gıybetle beslenen gözünün üzerinde kaşı var der yine der.

İlk kez inşallah görümce kardeşi doldurur diyorum bidon değil bu dolsun ama haketmişssin insallah eşin de senin ailene aynı muameleyi yapar, böyle canı istemeyince telefon açmayan tiplere de ayrı ayar oluyorum yğz yüze bakıcan ömür boyu yani neyin havası cook sıcakmısmıs

Sıcakta olmaz diye konuya girince sevişme sandım konuyu

Neyse, cagirilmadigi yere gidenleri hiç anlamam. Yüzsüzler ya.
Hiç gülecek halim yoktu Tevbe yarabbim diye tepki verip krize girdim bende sizin gibi zannetmiştim çünkü içimde fesat değildir ama neden böyle oldu bilmiyorum

Alemsiniz hakikaten ya çok sıcak velakin ben kızımın odasına kapıyı vurmadan girmiyorum yani böyle.Kimsede davet edilmediği yere gitmesin ben linçlemiycem sizi Bence çok sevdiğimiz samimi insanları bile aramak ev sahibinden özellikle kadından icazet almak lazım kamu spotu olsun bence arkamdan offf gittide rahatladik offf niye geldi dedirtmek istemem.Ama bunu dedirtenler çat kapıcılar lincler sizi

Bence su birilerinde yatili kalma olayi kalksin ya. Bu hayat sartlarinda kimse kimseye yuk olmasin. Ben en yakin akrabamin oldugu sehire gittiğimde bile otelde kaliyorum. Hani 1.derece dusunun. Herkesle iyiyiz boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…