- 21 Kasım 2017
- 28.702
- 124.362
- 598
Heh bize bunlarla gelin. Daha elle tutulur sebepler. Eşimin ailesi vs. geldiğinde ben onlarla takılacağım diye çok kasmıyorum açıkçası. Odaya giriyorum, bebeği uyutmadan çıkmıyorum. İsterse bir saat sürsün. Yalnız değiller sonuçta, eşim yanlarında. Çay, tatlı servisini kendi kendilerine yapıyorlar ben yoksam. Sizin aranız zaten iyi değilmiş. Bu bile yeterli. Sıcağa soğuğa gerek yok.Çağıran taraf da zaten yan tarafımızda. Pekala o saatte gidebilir. Ben çocukları erkenden uyutuyorum. Bebek zaten zor uyuyor. Hangi ara keyif yapacağım görumce ile bilemiyorum. Istegim de yok zaten. Pek aramiz yoktur. Eski konularımda çok dedikoducu olduğunu yazmıştım. Bakin geçen bayramda teyzesi onlara gelini ile gelecek diye ortaligi yıktı iki saat dedikodu. Sonra Kadın elinde börekle geldi. Bunlar bi döndü. En iyi teyze o oldu. Bilmiyorum ya. Ben kactikca peşimden geliyorlar. Beni de sevmezler ayrıca.
Niue öyle diyorsunuz ima yollu değilde normal konuşmayı deneyin. Gelme müsait değilim deyin meselaTelefonu açıp musait değilim demedim çünkü daha bir hafta önce aradığında çok bunaldığımı şu aralar yalnız kalmak istedigimi söylemiştim. Telefonu acmadim cunku yine anlamayacakti kafaya koymustu gelmeyi. Bir de ben çağırmıyorum ki seni. Sen kafana göre ben de kalma hesabı yapıyorsun. Kim cagiriyorsa orda kal. Gel yemeğini çayını iç ye git. Kalmak nedir
Telefonu açmayınca dedikodu olmuyor mu?Müsait değilim demek iki sene dedikodu malzemesi olmak demek. Düşünün, dedikodu kazanına kayinpeder ve bekar kayın bile dahil. Böyle bir ortam hayal edin. Beşli çete gibiler akskdkdkrj
Şimdi söyle telefonum on gündür bozuk. Whatsapp dan ulaşamayinca eşime sormuş biliyor başka bir telefon ile idare ettiğimi. Açmamami buna yorabilir ama direkt musait değilim dersem kıyamet kopar oralarda.Telefonu açmayınca dedikodu olmuyor mu?
Ahahahaa bendeeeeSıcakta olmaz diye konuya girince sevişme sandım konuyu
Neyse, cagirilmadigi yere gidenleri hiç anlamam. Yüzsüzler ya.
Yemin ederim çok yapmak istedim. Gecen yaz da yine böyle gelmek istedi. eyyami bahur sicaklarindan haberin var mı dedim gülerek, olsun yavaş yavaş gelirim dedi.Telefonu açıp El Nino deseydiniz. El Nino sonuçta. İnsan hiç El Ninor mu? Ayıp.
Ablası değil kardeşi ama maşallah var evi yönetiyor ajsksks. Sicakti telefona bakmadım dedim mi yok yav1 günlüğüne eşinizin ablasını agirlayabilirsiniz bence sıcaksa herkese sıcak bu kadar abartmayın. Dedikoducu da olabilirler hergün görmüyorsunuz zaten çok sıcaktı telefona bakamadım olayını hiç anlamadım telefonu elinize alıp konu acmissiniz ama.
Bunlar önemli değil 1 gün kalsın gitsin gene çok muhatap olmayınAblası değil kardeşi ama maşallah var evi yönetiyor ajsksks. Sicakti telefona bakmadım dedim mi yok yav
Telefonu açıp musait değilim demedim çünkü daha bir hafta önce aradığında çok bunaldığımı şu aralar yalnız kalmak istedigimi söylemiştim. Telefonu acmadim cunku yine anlamayacakti kafaya koymustu gelmeyi. Bir de ben çağırmıyorum ki seni. Sen kafana göre ben de kalma hesabı yapıyorsun. Kim cagiriyorsa orda kal. Gel yemeğini çayını iç ye git. Kalmak nedir
Müsait değilim demek iki sene dedikodu malzemesi olmak demek. Düşünün, dedikodu kazanına kayinpeder ve bekar kayın bile dahil. Böyle bir ortam hayal edin. Beşli çete gibiler akskdkdkrj
Şimdi söyle telefonum on gündür bozuk. Whatsapp dan ulaşamayinca eşime sormuş biliyor başka bir telefon ile idare ettiğimi. Açmamami buna yorabilir ama direkt musait değilim dersem kıyamet kopar oralarda.
Görümcenizi sevmiyor ve yatıya kalmasını istemiyorsanız net olacaksınız, bu aralar yalnız kalmak istediğimi söylemiştim gelirsin görüşürüz ama seni kim çağırdıysa orada kalırsın diyeceksiniz, dedikoduyu niye bu kadar kafanıza takıyorsunuz?Yemin ederim çok yapmak istedim. Gecen yaz da yine böyle gelmek istedi. eyyami bahur sicaklarindan haberin var mı dedim gülerek, olsun yavaş yavaş gelirim dedi.
aynı şekilde el Nino sicaklari var otur oturduğu yerde desem aynı cevabı alacaktım büyük ihtimalle. Yavaş yavaş gelecekti yine.
Hiç gülecek halim yoktu Tevbe yarabbim diye tepki verip krize girdim bende sizin gibi zannetmiştim çünkü içimde fesat değildir ama neden böyle oldu bilmiyorumSıcakta olmaz diye konuya girince sevişme sandım konuyu
Neyse, cagirilmadigi yere gidenleri hiç anlamam. Yüzsüzler ya.
Kötü haberi ben vereyim. Ay ortası daha beter bir sıcak hava dalgası geliyor. İstanbul bile 40 dereceyi gorebilirmis.Konu sahibi sana iyi mi kötü haber mi bilmem hafta sonu biraz serin olacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?