Bu sicakta olmaz

Evet zaten adımı misafir sevmiyor olarak çıkartmışlar. Onlar kadar sevmiyorum bu doğru. Yinede haksızlığa uğramayi sevmiyorum diyelim ondan hassasim dedikodu konusunda. Bakin bu insan doğum yaptığımda gelmedi mesela. Annem.babam yok ama eltimin doğumuna bir ay önceden gelip aylarca kaldı baktı ona. Eltimin annesi ablası kardeşleri hayattayken. Benim beklentim. Var mıydı Hayır yoktu ama eltiye gezmeye gelip beni şu ruh halimde boğma ya. Neyse gelsin söyleyeceğim bir şekilde. artık.

Ne diyor bu

Bir üye sormuş cevap vermemişsiniz. Ben de sorayim hangi sehirdesiniz ? Sıcak havayı hic sevmem. Sicak suyu da sevmem. Ben kışı bu havalar ne olacak böyle diye diye gecirdim. Dünyamızın dengesi şaştı. Karbon salınımı arttı, sera gazı salınımı arttı...çok üzülüyorum buna

Size sormadan size gelme planları yapan görümce de garip 1 gece eşinin kardeşini isim vererek içselleştirdiği sıcakları bahane edip ağırlayamayan gelin de garip. Yesin içsin yatmasını da hiç anlamadım. Zaten zahmetli olan yiyip içme Faslı. Ayağınızda sallayıp uyutmayacaksanız sizde uyumasının sakıncası ne. Telefon açmamak da fena çok ayıp bence

Kötü haberi ben vereyim. Ay ortası daha beter bir sıcak hava dalgası geliyor. İstanbul bile 40 dereceyi gorebilirmis.
Ben de 50 derece ve aşırı nemli bir yaz mevsiminin bizi beklediğini duydum. Hatta birçok kişi evlerinin depo veya bodrum alanlarını sığınağa çevirdiler.

BenSelin hanım niçin beğenmediniz yazımı bende sıcaklarda cıplak gezmeyi sevip yatılı misafir sevmediğim için mi

Bence abartı
Görümcem kalmak isterse seve seve misafir ederim zaten kaç senede bir gelir ayıp bence ya ne bileyim
Tabi ne yaşadınız onu anlatmamışsınız aranız kötüyse gelmesin zaten

Yanlıs anlamayın ama pozitif asla değilsiniz. Ters bırıne benzıyorsunuz bu sekılde kımse gelip yardım etmez zaten

Sıcak amenna da aileden birini bir gece idare edemeyecek kadar hayattan bu kadar nefret etmemelisiniz ya. Köpeğin hattı yoksa da sahibinin hatrı vardır derler söz meclisten dışarı. Kendi kardeşiniz olsa off hava çok sıcak ağırlayamam mı diyeceksiniz, eşiniz sizin tepkinizi verse mesela hoş olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…