- 4 Ağustos 2017
- 2.794
- 10.028
- 208
- 27
- Konu Sahibi guclukadin28
-
Kız 3 ay önce yaşın 21 miş ne ara 23 oldun hey maşallah23 yasindayim
Aramizda bu konular gecmedi bende sinirlendim. Insan hergun yuz yuze bakicagi insana bu soruyu sorarmi
"Evet hem de seni düşünerek" diyip öyle ayrılsaydın
Ya normalde insanları eski konularına göre yargılamam, yargılayanlara da kızarım hatta ama sizin cidden kafanız epey karışık. Geriye doğru yaş büyümesi var misal, temmuzun başlarında 22 iken, sonlarına doğru 21 olmuşsunuz. Nişanlı mısınız değil misiniz, ne zaman ayrıldınız başkasını buldunuz, onu bıraktınız öbürüyle yemeğe gidip aç kaldınız, düzenli cinsellik yaşıyorsunuz ama bakiresiniz(fiziksel olarak) falan tuhaf tuhaf şeyler. En iyisi biraz erkeklerden uzak durup nefes alın. Birey olarak var olmaya alışmalısınız.
bende baktim :)Yorumunuzdan sonra merak ettim eski konulara baktım . Konu sahibinin açtığı konular hakkında bir yorum yapamıyorum şu anda..
Kız 3 ay önce yaşın 21 miş ne ara 23 oldun hey maşallah
Hahahhhaaa şokum şaştı ağliiciiiimmmGeçen yazda 22 yaşındaymış .
Abi sizene eski sorularimdan belki yepyeni sayfa actim belki baskasinin adina sordum?? Konuyla alakali konusun ALLAH askina
Kes ceneni haddini bil ben bi erkekle birlikte oldum diye hepsiyle olucak degilimBize ne degil iste. Sitede oyle bir konsept olsa hepimizin eski konulari silinirdi. Konuyla alakali olarak yorum yaptim kendimce. Size sorulmasi gayet normal bu masturbasyon konusunun
Bos bi salaksin normaldirBaşkasıyla alakalı kendinmiş gibi soramazsın ayrıca yemiyoruz. Burada hem işine gelmeyince insanlara hakaret edip hem de dalga geçer gibi soru sorabilmeni ben kabul etmiyorum. İstemeden sevgilisinden gebelik yaşayan bir kızın ne fahişeliğini bıraktın ne genişliğini ama burada konu açıp "Defalarca ilişkiye girdim ama bakire olabilir miyim" diye soru sordun ya. Bu nasıl bir kafa git psikolojik destek al bir an evvel, gram sağlıklı değilsin sen. Açtığın konuların gerçekçiliğinden de şüphe duyuyorum. Yönetime bildirdim.
Bos bi salaksin normaldir
O zaman iyi yapmışsın yol vermekle. Hiç bir temas olmadan bu soru çok yanlış ve fütursuzca olmuş..Is arkadasim kendisi dogru duzgun disarda bile gorusmuyoruz opusmedik bile 3 hagta oldu
Benim icin bir fark yok yani nolacak ki hepsiyle birlikte olsaniz? Evlilik oncesi iliskiye karsi bir insan degilim. Bu sizi degersiz yapmazKes ceneni haddini bil ben bi erkekle birlikte oldum diye hepsiyle olucak degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?