Bu sorusundan sonra ayrıldım sizce kim haklı?

sen haklisin 3 haftalık ilişki bu konular da erken.. ben doğal karşılamadim:) daha birbrinizi tanima aşamasindasin.
adam seni başka amaçla yaklaşmış ayrılığı iyi olmuş. belli etmiş

Yorumunuzdan sonra merak ettim eski konulara baktım . Konu sahibinin açtığı konular hakkında bir yorum yapamıyorum şu anda..

Sert tepki verdin diyenlere bakma. Üç günlük ilişkide hangi cesaretle bunu sorabiliyor... Niyeti belli işte.
Bir bakımada iyi olmuş aslında, zira asıl niyeti ortaya çıkmış.

3 haftalık mi arkadaşlığa göre fazla erken bi sapıklık olmuş!!!
Hani üç beş yıl olurda (ha o zaman da bana göre anormal ama zaman aşımı diyelim) bi yerde samimiyetten belki ama bence dediğiniz gibi acayip geldi

Şu " Sorar ama taktikle sorsaymis yada iliski yeni, uzun olsaydi sorardi" filan diyenler beni şok etti. Bir insanin masturbasyonu niye bu kadar ogrenilmek istenir mesela iliskiye ne katacak? Cinsellik dahi yaşasam kalkip bunu sormazdim karsimdakine eger cinsel acidan sorunlu degilse.
Bence terbiyesizlikten baska bisey degil.

Abi sizene eski sorularimdan belki yepyeni sayfa actim belki baskasinin adina sordum?? Konuyla alakali konusun ALLAH askina

Başkasıyla alakalı kendinmiş gibi soramazsın ayrıca yemiyoruz. Burada hem işine gelmeyince insanlara hakaret edip hem de dalga geçer gibi soru sorabilmeni ben kabul etmiyorum. İstemeden sevgilisinden gebelik yaşayan bir kızın ne fahişeliğini bıraktın ne genişliğini ama burada konu açıp "Defalarca ilişkiye girdim ama bakire olabilir miyim" diye soru sordun ya. Bu nasıl bir kafa git psikolojik destek al bir an evvel, gram sağlıklı değilsin sen. Açtığın konuların gerçekçiliğinden de şüphe duyuyorum. Yönetime bildirdim.

Son düzenleme:
Erkekler cinsellik konusunda aceleci olabilir ama siz tepki verince onun geri çekilmesi gerekmez miydi? Yani tek derdi cinsellik değilse kusura bakma ileri gittiysem falan diyebilirdi konuyu değiştirebilirdi. Neden engelledi burası daha önemli. Sonuçta erkek milleti akıllarının orda olması şaşırtıcı değil ama sizin tepkinizden sonra olanlar bence daha düşündürücü.

Bize ne degil iste. Sitede oyle bir konsept olsa hepimizin eski konulari silinirdi. Konuyla alakali olarak yorum yaptim kendimce. Size sorulmasi gayet normal bu masturbasyon konusunun
Kes ceneni haddini bil ben bi erkekle birlikte oldum diye hepsiyle olucak degilim

Bos bi salaksin normaldir

3 haftalik ilişki için sapıkça soru olmuş. Bide uste cikmis engel atmış kafana takmaya bile değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…