- 26 Haziran 2017
- 485
- 372
- 18
- Konu Sahibi guclukadin28
-
23 yasindayim burda eskiden nisanlimla ilgili sorular sorardim.. ondan ayrilinca dogru duzgun iliskim olamadi zaten bununlada 3 hafta oldu.. oda 24 is arkadasimdine kadar zamandır berabersiniz? kaç yaşındasınız?
Kesinlikle bu soruların cevabı önemli. Bir aydır beraberseniz mesela gerçekten anormal ama dört senelik bir beraberlikte doğal karşılanabilir.ne kadar zamandır berabersiniz? kaç yaşındasınız?
Erkek milleti iste hangisi olgun kiÇocukça bir soru. Ama tepkiniz de sert olmuş. Yani böyle muhabbetlerden hoşlanmıyorum da diyebilirdiniz. Ama pekte olgun erkek işi bir muhabbet değil. Eğer ağız arıyorsa bile yetişkin bir adamın daha göze baymayan ince taktikleri olmalı.
23 yasindayim burda eskiden nisanlimla ilgili sorular sorardim.. ondan ayrilinca dogru duzgun iliskim olamadi zaten bununlada 3 hafta oldu.. oda 24 is arkadasimdi
haketmiş doğal yoldan gel yapma birlikte yapalım dicek heraldeIs arkadasim kendisi dogru duzgun disarda bile gorusmuyoruz opusmedik bile 3 hagta oldu
Aramizda bu konular gecmedi bende sinirlendim. Insan hergun yuz yuze bakicagi insana bu soruyu sorarmiayrıldığın iyi olmuş. başka birşey öğrenmek istemiş bence. anlattığın kadarıyla çok paylaşımın olmamış bu tarz soru sorması çocukluk hakikaten
Is arkadasim kendisi dogru duzgun disarda bile gorusmuyoruz opusmedik bile 3 hagta oldu
3 haftalık ilişkide sorulması yersizdir.Erkek arkadasım hic boyle konulara girmezdi ama bana dun aksam masturbasyon yapiyomusun diye sordu bende cok sinirlendim hangi hakla bunu sorarsin ne utanmaz adamsin diye iliskiyi bitirdim bana normal bi soru bu soguttun kendinden deyip engelledi size bu soru sorulsa tepkiniz nolur? Sizce haksizmiyim? Cok sinirlerim bozuldu. Ahlaksiz herif
Aramizda bu konular gecmedi bende sinirlendim. Insan hergun yuz yuze bakicagi insana bu soruyu sorarmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?