Bu sorusundan sonra ayrıldım sizce kim haklı?

guclukadin28

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2017
485
372
18
Erkek arkadasım hic boyle konulara girmezdi ama bana dun aksam masturbasyon yapiyomusun diye sordu bende cok sinirlendim hangi hakla bunu sorarsin ne utanmaz adamsin diye iliskiyi bitirdim bana normal bi soru bu soguttun kendinden deyip engelledi size bu soru sorulsa tepkiniz nolur? Sizce haksizmiyim? Cok sinirlerim bozuldu. Ahlaksiz herif

İlişki yapısına göre normalleşir bu soru.

Hiç kendisiyle cinsel bir şey yaşamamış birine bu soru son derece abestir..
Bana sorulmadığı için ancak bu kadar empati kurabildim.

Is arkadasim kendisi dogru duzgun disarda bile gorusmuyoruz opusmedik bile 3 hagta oldu

Çocukça bir soru. Ama tepkiniz de sert olmuş. Yani böyle muhabbetlerden hoşlanmıyorum da diyebilirdiniz. Ama pekte olgun erkek işi bir muhabbet değil. Eğer ağız arıyorsa bile yetişkin bir adamın daha göze baymayan ince taktikleri olmalı.

Erkek milleti iste hangisi olgun ki

23 yasindayim burda eskiden nisanlimla ilgili sorular sorardim.. ondan ayrilinca dogru duzgun iliskim olamadi zaten bununlada 3 hafta oldu.. oda 24 is arkadasimdi

3 haftalık ilişkide normal değil. adamın başına vurmuş demek ki.

ayrıldığın iyi olmuş. başka birşey öğrenmek istemiş bence. anlattığın kadarıyla çok paylaşımın olmamış bu tarz soru sorması çocukluk hakikaten
Aramizda bu konular gecmedi bende sinirlendim. Insan hergun yuz yuze bakicagi insana bu soruyu sorarmi

3 haftalık ilişkide sorulması yersizdir.

Aramizda bu konular gecmedi bende sinirlendim. Insan hergun yuz yuze bakicagi insana bu soruyu sorarmi

Sorar. Ama şartlar olgunlaşınca. İlişki düzeyine göre. Çiftlerin paylaşımına göre.

Ben eşimle aynı şirkette tanıştık hala aynı yerde çalışıyoruz. Yüzyüze bakma meselesi değil bu. Paylaşımla ve yaşanmışlıkla alakalı (direk böyle bir soru sormadı ama başka şeyler konuşulmuştur mutlaka). Siz hiç bir şey yaşamamışsınız ki..

O salak elini çabuk tutup kısa yoldan gitmek istemiş ama çıkmaz sokağa girmiş

Özel ve mahrem bir konu ne amaçla sorduğunu anlayamadım bu soruyla asıl sen kendinden soğuttun deseydin. Deli mi ne:) millet değişik vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…