- 24 Nisan 2007
- 1.620
- 1.694
- 333
- Konu Sahibi guclukadin28
-
23 yasindayim burda eskiden nisanlimla ilgili sorular sorardim.. ondan ayrilinca dogru duzgun iliskim olamadi zaten bununlada 3 hafta oldu.. oda 24 is arkadasimdi
GAYET YERİNDE SORU BAKİRE OLUP OLMADIGINI ÖĞRENMEK İÇİN YAPMIŞ BENCE .YERİNİ YAPIYO AGIR AGIR ÇAKALLLErkek arkadasım hic boyle konulara girmezdi ama bana dun aksam masturbasyon yapiyomusun diye sordu bende cok sinirlendim hangi hakla bunu sorarsin ne utanmaz adamsin diye iliskiyi bitirdim bana normal bi soru bu soguttun kendinden deyip engelledi size bu soru sorulsa tepkiniz nolur? Sizce haksizmiyim? Cok sinirlerim bozuldu. Ahlaksiz herif
Bize ne degil iste. Sitede oyle bir konsept olsa hepimizin eski konulari silinirdi. Konuyla alakali olarak yorum yaptim kendimce. Size sorulmasi gayet normal bu masturbasyon konusununAbi sizene eski sorularimdan belki yepyeni sayfa actim belki baskasinin adina sordum?? Konuyla alakali konusun ALLAH askina
"Defalarca iliskim oldu ama bakireyim" cumlesinden daha ayip ve abes degil bana gore.
Bence konu sahibini çokta ciddiye almayın arkadaş sitede üfürükçü ismi verip nasıl ulaşabilirim diyen ona cevap verenlere hakaret eden, bir başka konusunda da defalarca ilişkiye girdiğini ama hala bakire olduğunu canını acımadığını bu yüzden endişelendiğini söyleyen bir insan. Sonra da yok erkek arkadaşım bana böyle soru sordu diyor.
Evet hatirliyorum sana yaptigi yorumu. Cogu insani bu sekilde yargiladigi icin zaten tepki gosterdim ben. Milletin kendisine laf et, doguracagi cocuga aldir de, sevisiyorum bakireyim de, sonra vay masturbasyon sordu. Iyi etmis sormus.öyle mi demiş? abla ben de şimdi hatırladım sevgilimle birlikte kalıyorum diye bana geniş demişti.
tabi ben saf gibi yine geldim tavsiye filan verdim. kafası baya karışık demekki.
Ne garip insanlar var ya o zaman cidden iyi olmuş sorması adamın bunaEvet hatirliyorum sana yaptigi yorumu. Cogu insani bu sekilde yargiladigi icin zaten tepki gosterdim ben. Milletin kendisine laf et, doguracagi cocuga aldir de, sevisiyorum bakireyim de, sonra vay masturbasyon sordu. Iyi etmis sormus.
Kardeşimin yaşındasın iyi yapmışsın kuzum sakın kandırırsa filan dönme işte de resmi ol asalak amacını hemen belli etmis.Is arkadasim kendisi dogru duzgun disarda bile gorusmuyoruz opusmedik bile 3 hagta oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?