Bu sorusundan sonra ayrıldım sizce kim haklı?

23 yasindayim burda eskiden nisanlimla ilgili sorular sorardim.. ondan ayrilinca dogru duzgun iliskim olamadi zaten bununlada 3 hafta oldu.. oda 24 is arkadasimdi

Aman aman ayrılmakla iyi yapmışsın canım benim... Boş ve geveze bir arkadaşmış belli ki kendisi... Bir de oradan yürümek istemiş hasba!

Bence konu sahibini çokta ciddiye almayın arkadaş sitede üfürükçü ismi verip nasıl ulaşabilirim diyen ona cevap verenlere hakaret eden, bir başka konusunda da defalarca ilişkiye girdiğini ama hala bakire olduğunu canını acımadığını bu yüzden endişelendiğini söyleyen bir insan. Sonra da yok erkek arkadaşım bana böyle soru sordu diyor.

İyi yapmıssın tepkini ortaya koyarak . Daha 3 haftalık bi ilişki, derdi başka belli.. Denemiş işte seni duruma göre de devamı gelirdi bu tarz soruların

Bazı insanlar için tabu bunlar ama konuşulmasının sorun olduğunu düşünmüyorum kendi adıma ama zamanlama önemli sanırım, huyunu suyunu bilmediğin sapık mı değil mi anlamadığın biriyle cinsellik konuşmak rahatsızlık verir insana doğal olarak. İyi yapmışsınız ama bunları merak edenler her zaman sapık olmaz bunu da bilmekte fayda var.

GAYET YERİNDE SORU BAKİRE OLUP OLMADIGINI ÖĞRENMEK İÇİN YAPMIŞ BENCE .YERİNİ YAPIYO AGIR AGIR ÇAKALLL

10 yıllık ilişkim de olsa, ben bana öyle bir soru yöneltilmesinden hoşlanmam. çok özel bir soru olmuş bence.

Ya normalde insanları eski konularına göre yargılamam, yargılayanlara da kızarım hatta ama sizin cidden kafanız epey karışık. Geriye doğru yaş büyümesi var misal, temmuzun başlarında 22 iken, sonlarına doğru 21 olmuşsunuz. Nişanlı mısınız değil misiniz, ne zaman ayrıldınız başkasını buldunuz, onu bıraktınız öbürüyle yemeğe gidip aç kaldınız, düzenli cinsellik yaşıyorsunuz ama bakiresiniz(fiziksel olarak) falan tuhaf tuhaf şeyler. En iyisi biraz erkeklerden uzak durup nefes alın. Birey olarak var olmaya alışmalısınız.

Abi sizene eski sorularimdan belki yepyeni sayfa actim belki baskasinin adina sordum?? Konuyla alakali konusun ALLAH askina

Abi sizene eski sorularimdan belki yepyeni sayfa actim belki baskasinin adina sordum?? Konuyla alakali konusun ALLAH askina
Bize ne degil iste. Sitede oyle bir konsept olsa hepimizin eski konulari silinirdi. Konuyla alakali olarak yorum yaptim kendimce. Size sorulmasi gayet normal bu masturbasyon konusunun

3 haftalık ilişkide bu soru normal değil... sonrasında verdiğin cevaba göre başka sorularda gelecekti belli ki... niyet başka... ben olsam ben de huylanır, bitirirdim...

"Defalarca iliskim oldu ama bakireyim" cumlesinden daha ayip ve abes degil bana gore.

öyle mi demiş? abla ben de şimdi hatırladım sevgilimle birlikte kalıyorum diye bana geniş demişti.

tabi ben saf gibi yine geldim tavsiye filan verdim. kafası baya karışık demekki.

öyle mi demiş? abla ben de şimdi hatırladım sevgilimle birlikte kalıyorum diye bana geniş demişti.

tabi ben saf gibi yine geldim tavsiye filan verdim. kafası baya karışık demekki.
Evet hatirliyorum sana yaptigi yorumu. Cogu insani bu sekilde yargiladigi icin zaten tepki gosterdim ben. Milletin kendisine laf et, doguracagi cocuga aldir de, sevisiyorum bakireyim de, sonra vay masturbasyon sordu. Iyi etmis sormus.

Evet hatirliyorum sana yaptigi yorumu. Cogu insani bu sekilde yargiladigi icin zaten tepki gosterdim ben. Milletin kendisine laf et, doguracagi cocuga aldir de, sevisiyorum bakireyim de, sonra vay masturbasyon sordu. Iyi etmis sormus.
Ne garip insanlar var ya o zaman cidden iyi olmuş sorması adamın buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…