- 26 Haziran 2017
- 485
- 372
- 18
- Konu Sahibi guclukadin28
-
3 haftalık ilişkide sorulması yersizdir.
Erkek milleti naparsinÖzel ve mahrem bir konu ne amaçla sorduğunu anlayamadım bu soruyla asıl sen kendinden soğuttun deseydin. Deli mi ne:) millet değişik vallahi.
Sadece 3 hafta oldu ayrica onane ki yapip yapmamamdan sacmaladi iyice ondan oncede bana evde ustum ciplak yatiyorum yazdi resmen alttan alttan ima veriyogereksiz bir soru olmuş ama sizin tepkinizde abartı geldi
uygun bi dille sorusunuz manasız yersiz olduğunu belirtip konuyu kapatabilirdiniz
Erkek arkadasım hic boyle konulara girmezdi ama bana dun aksam masturbasyon yapiyomusun diye sordu bende cok sinirlendim hangi hakla bunu sorarsin ne utanmaz adamsin diye iliskiyi bitirdim bana normal bi soru bu soguttun kendinden deyip engelledi size bu soru sorulsa tepkiniz nolur? Sizce haksizmiyim? Cok sinirlerim bozuldu. Ahlaksiz herif
4 yıllık sevgılın bıle olsa böyle bırseyı soramaz hıc normal degıl haketmış üstelik iş arkadası resmen sapıkmış.Erkek arkadasım hic boyle konulara girmezdi ama bana dun aksam masturbasyon yapiyomusun diye sordu bende cok sinirlendim hangi hakla bunu sorarsin ne utanmaz adamsin diye iliskiyi bitirdim bana normal bi soru bu soguttun kendinden deyip engelledi size bu soru sorulsa tepkiniz nolur? Sizce haksizmiyim? Cok sinirlerim bozuldu. Ahlaksiz herif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?