Bu sorusundan sonra ayrıldım sizce kim haklı?

gereksiz bir soru olmuş ama sizin tepkinizde abartı geldi

uygun bi dille sorusunuz manasız yersiz olduğunu belirtip konuyu kapatabilirdiniz

gereksiz bir soru olmuş ama sizin tepkinizde abartı geldi

uygun bi dille sorusunuz manasız yersiz olduğunu belirtip konuyu kapatabilirdiniz
Sadece 3 hafta oldu ayrica onane ki yapip yapmamamdan sacmaladi iyice ondan oncede bana evde ustum ciplak yatiyorum yazdi resmen alttan alttan ima veriyo

eli şeyindeyken sordu büyük ihtimalle ve sonra pişman da olmuştur hormonların etkisinden çıkınca. yoksa 3 haftalık ilişkide pat diye sorulmaz. zaten mastürbasyon yapıyor musun diye de sorulmaz yani laf oraya gelirse gelir.

Akilli bir kadinsiniz hemen kesmissiniz tebrik ederim. Eger tepki vermeseydiniz bu sorularin ardi arkasi kesilmezdi. Sakın bir daha o insanla muhatap olmayin. Onun sizinle olan irtibatinda tek derdi cinsellik emin olun zaten istedigi cevabi vermeyincede hemen engellemis gordunuz. Akli basinda duzgun dusunen bir insan asla bu soruyu sormaz. Uzak durun.

Geceleri uyudun mu diye de mesaj yazar miydi sen haklisin kesinlikle cok dogru bir karar vermişsin hic de sert degil. Ergenlikten cikamamis belli ki bu şahsiyet. Bu kadar kisa zaman olmasi baskaaa sordugu sorunun sorulacak bi zamaninin varolmasi backa saçmalık. Ne diyeceksin boyle konulari konusmayi sevmiyorum, yok efendim henuz yeni taniyoruz birbirimizi ozel konilara girmeyelim bla bla bla.. Boylesiyle cok ugrasiliyor canim tavsiyem uzak dur. Hayatin boyunca egitmek zorunda kalirsin kendini yetistirememis biri belli ki. Ne ciddi bir iliskiyi yasamiyi biliyor ne ne konusacaginin farkinda. Ugras anam ugras yani. Kocayi mi egitecen cocugu mu ileride bi bakarsin koca çocuktan beter hep bi hata hep bi rezillik. Senin sana bi seyler katabilecek senden mumkunse bir adim onde birine ihtiyacin var evlilige giden adımda buna bak. Kadinlar daha erken olgunlasiyor ve daha kolay sekil aliyor. Erkek nasil geldiyse oyle gidiyor bence

Üç haftalık ilişki de öyle şey mi sorulur. Tepkinizde çok haklısınız. Daha yolun başında yeni iken bırakın gitsin. Geri de dönmeyin sakın ben niyetini hiç iyi gormedim. Daha birbirinizi yeni tanıma aşamasında pat diye öyle şey mi sorulur. hic güven vermezdi bana böyle bir tip. İnsanda biraz utanma falan olacak ya. Daha üç haftada öyle şey sorulur mu.

Napcan, yardım mı edicen?

4 yıllık sevgılın bıle olsa böyle bırseyı soramaz hıc normal degıl haketmış üstelik iş arkadası resmen sapıkmış.

bu kadar kısa süreli bir ilşki için için çok çok erken.adamın fikri zikri bozuk.hani her iş biter tanırsın (hangi görüşü savunuyor, nelerden hoşlanır, aile yapısı nasıl, ateistmi inançlımı, benimle birlikteyken katkısı ne olur bu kzıın bana bla bla biterde) onfdan sonra sıra cinselliğe gelir ki oda 1 yılı anca bulur sorar sorusunu sende medeni cevaplarsın.adam şeyinin derdine düşmüş.

Bizim 6.sınıfta erkekler sorardı böyle salakça şeyler molpediniz var mı falan hatta arkadaşa göstereyim mi şeyi demiş koca sene küstük tüm sınıf kızlar ve erkekler
3haftada bunu sormaya utanmayan sonrasında hiç utanmaz ayrılmakla çok iyi yapmışsın offf ne iğrenç erkekler var yaa

Cinsellige düskünlügünü ölcmek istemis
Ona gore adim atacakti sanirim.

Sen de asik degilmissin ki hemen kestirip atmissin
O da sogumus senden vs

Bosver iyi olmus bir yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…