- 19 Ağustos 2019
- 1.466
- 2.478
- 133
- 32
- Konu Sahibi Bikahvebisohbet
-
Hanımefindi oglumla tatile gittik okul kapandığında 1 hafta. Yaz tatili 3 ay benim tatilim yeni başladı. Kışın da gidiyoruz merak etmeyin. Her ay bir yere gidiyoruz ama otelde yaşayamayız değil mi
Ne bu herkes bi ağresif canı sıkılan konuma gelip patlıyor
Dosya görmek ne alaka? Herkes herkesin mesleğine göre mi yorum yapacak? 2 çocuğum var ve bir çocuğun davranışı üzerine empati yapabiliyorum. Biz sadece ebeveyniz, çocuklarımız hastalanınca fiziksel psikolojik sorunları olduğunda çözemeyiz değil mi? Baş edemediğimiz şeyler için bu konuda eğitim görmüş kişilerden yardım isteriz. Eşim sizinki gibi olsa elbet boşardım ama gıdasından eğitimine her şeyde ilgilidir hatta bazı konularda benden öndedir. Çocuğum için kimseden ilgi dilenmem öz babaları bile olsa. İlgilenmeyen, babalık yapmayan kocalık da yapmasın defolsun gitsin. 11 yaşındaki çocuğuma sinir krizi geçirten adamı tutmam evde. Bunun için müvekkil dosyalarını görmem gerekmiyor.Burda 3 satırla kimsenin hayatınının tümünü bilemezsiniz. Ben avukatım dosyanın tamamını görmeden yorum bile yapamam. Siz boşadınız terapiye gönderdiniz
Bakın başlık ne? Tatil kimin? Ne yapılmalı böyle bid durum karşısında soru bu
Sorun çözmek iki kişi isterse olabilecek bir şey.Sorun çözmek boşanmak mı :))))
Çok yaratıçısınız hiç kimsenin aklına gelmezdi
neden bu kadar öfkelisiniz sakin olun tanımadığınız birinin konusu bu.
3 satır değil ki tüm evliliği baştan sona konularda anlattınız.Burda 3 satırla kimsenin hayatınının tümünü bilemezsiniz. Ben avukatım dosyanın tamamını görmeden yorum bile yapamam. Siz boşadınız terapiye gönderdiniz
Bakın başlık ne? Tatil kimin? Ne yapılmalı böyle bid durum karşısında soru bu
Tek başıma erkek çocuğu büyütmek istemediğim için
Bence eşinize direkt oğlunuza bırakın ve evden çıkın.
Hadı siz bugün baba oğul günü yapın ben de anne zamanı diyip fırlayın evden.
Başka türlüsünü hak etmiyor bu insan çünkü.
Bunu görmediniz mi, çocuk şeytan demiş babasına. Bir günlük bir şey değil bu, çocuk birikmiş patlamış artık.Dün 2 dakika yalnız bıraktım kıyamet koptu oğlum sinir krizi geçirdi babasına bütün öfkesini kustu. Tabii eşim de sakin kalamadı o da ona bağırıyordu.
O zaman yarabbi şükür beyim deyip söylenmeyeceksiniz adamın tepesine.Tek başıma erkek çocuğu büyütmek istemediğim için
Hayır görmedim ne diyeyim çok tuhaf cidden böyle insanları asla baba yapmamak lazımBunu görmediniz mi, çocuk şeytan demiş babasına. Bir günlük bir şey değil bu, çocuk birikmiş patlamış artık.
Bugün tam da bu dediğinizi yaptım. Akşama kadar da yokum. Baba oğul kalsınlar bakalım.Bence eşinize direkt oğlunuza bırakın ve evden çıkın.
Hadı siz bugün baba oğul günü yapın ben de anne zamanı diyip fırlayın evden.
Başka türlüsünü hak etmiyor bu insan çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?