- 9 Mayıs 2025
- 79
- 99
- 8
- 37
- Konu Sahibi Bikahvebisohbet
-
Boşanayım mı diye konu açmadım. Spesifik bir şey sordum. Boşanacak olsam sormam zaten gereğini yapanım. Ben burda çözüm arıyorum.Yok kocanızın sizinle evli olduğundan haberi yok die boşanacaksınız . Burdakiler uzun yazdı die neden boşanasınız
Çözüm yok işte burdakiler sizin kocanıza ne yapabılır ? Sizin elinizin altında 11 sene de bi düzen tutturamamıssınız çocuğu bile hasta etmiş daha ne olsun istiyorsunuzBoşanayım mı diye konu açmadım. Spesifik bir şey sordum. Boşanacak olsam sormam zaten gereğini yapanım. Ben burda çözüm arıyorum.
Yapmayın yahu.Tek başıma erkek çocuğu büyütmek istemediğim için
Sorun çözmek boşanmak mı :))))Atar gider yapmak için mi konu açtınız? Erkek çocuğu babasız mı büyüteyimmiş. Canlı kanlı baba olduğu halde babasız büyüyor değil mi? Ne çocuk büyütmekten eğitmekten haberiniz var ne de sorun çözme kapasiteniz. 11 yaşında babasından nefret eden bir çocuk ve çocuğu yokmuş gibi davranan bir baba var ortada. Çocuğun sevgi ilgi sorununu çözmediğiniz için sizden de nefret edecek. Ergenlik başlamış, otoriteye isyan çağı gelmiş, bol bol kavga edersiniz ergen çocuğunuzla. Geçici sorunları kalıcı travmaya çevirin ama yeter ki konfor alanınızdan çıkmayın. Çocuklar düzen tertip devamlılık ister, söz verdiysen tutacaksın ya da niye tutamadığını açıklayacaksın. Bir gün dişçiye git bir gün arkadaşlarınla buluş ama bir gün de çocuğunu yüzmeye götür. Olmuyorsa olmuyor niye zorluyorsunuz, bari çocuğa bunları yaşatmayın. Eski konularınız yazılmış, büyük ihtimal adam her gün dışarıda gününü gün ediyor.
Çocuk ziyan edenlere tahammül edemiyorum diyelim. Kendi konforu, düzeni, alışkanlığı bozulmasın diye çocuğun hislerini duygularını önemsemeyenlere öfkeliyim.Sorun çözmek boşanmak mı :))))
Çok yaratıçısınız hiç kimsenin aklına gelmezdi
neden bu kadar öfkelisiniz sakin olun tanımadığınız birinin konusu bu.
Çocuk ne kadar dolmuş üzülmüş, ihmal edildiğini hissetmiş ki sinir krizi geçirmiş. Doğurduğunuz çocuğu gerekirse babasından bile koruyacaksınız. Kendi kendine birden sevgi dolu mu olacak, babasını gördüğüne sevinecek mi, her şey yoluna girecek mi sizce? O kriz ortamını bile yönetememişsiniz, ne adam dinlemiş sizi ne çocuk. Babasının size de bağırdığını ve hiç bir şey yapamadığınızı görünce daha da çaresiz hissetmiştir. Baba - çocuk bağı ya inceldiği yerden kopacak ya da siz ergen psikoloğundan yardım alacaksınız. Sadece çocuğunuz değil anne-baba siz de katılacaksınız bu terapiye.Dün 2 dakika yalnız bıraktım kıyamet koptu oğlum sinir krizi geçirdi babasına bütün öfkesini kustu.
Hanımefindi oglumla tatile gittik okul kapandığında 1 hafta. Yaz tatili 3 ay benim tatilim yeni başladı. Kışın da gidiyoruz merak etmeyin. Her ay bir yere gidiyoruz ama otelde yaşayamayız değil miÇözüm bulmak için konu açtım diyorsunuz, kocanizin da babalık vasiflarinin cogundan yoksun olduğu ortada ve bu konuda burda kim ne yapabilir ki. Zaten bence iki taraflı da iletişim sorunu var.
Ama bütün suç kocanizda değil ki sizde de var.
Çocuk için bir gün önceden gün planlama yok,
Kazandığınız para, birikimleriniz pahalı arabanız ve her şeyi anlatıyorsunuz ama çocukla en ufak bir tatil planı yok,
Çocuğun okul tatili de ziyan oluyor yazık. Durumunuz olmasa elbette bişey denemez ama madem durumunuz da var çocuğunuzla başbaşa planlar yapın siz önce de, ondan sonra eşinizin size katılması kalsın.
Çocugun ortam degisikligine ve rahatlamaya ihtiyacı var
ama Yazin sıcak, kışın soğuk, baharda okul var. Var da var.
Tek başına çocuk büyütmeyi göze alamayan çocuk yapmasın ayrıca
Erkek tek büyümez kız büyümez kim büyür hamster alın bari boşanıp büyütürsünüz belki
Burda 3 satırla kimsenin hayatınının tümünü bilemezsiniz. Ben avukatım dosyanın tamamını görmeden yorum bile yapamam. Siz boşadınız terapiye gönderdinizÇocuk ziyan edenlere tahammül edemiyorum diyelim. Kendi konforu, düzeni, alışkanlığı bozulmasın diye çocuğun hislerini duygularını önemsemeyenlere öfkeliyim.
Çocuk ne kadar dolmuş üzülmüş, ihmal edildiğini hissetmiş ki sinir krizi geçirmiş. Doğurduğunuz çocuğu gerekirse babasından bile koruyacaksınız. Kendi kendine birden sevgi dolu mu olacak, babasını gördüğüne sevinecek mi, her şey yoluna girecek mi sizce? O kriz ortamını bile yönetememişsiniz, ne adam dinlemiş sizi ne çocuk. Babasının size de bağırdığını ve hiç bir şey yapamadığınızı görünce daha da çaresiz hissetmiştir. Baba - çocuk bağı ya inceldiği yerden kopacak ya da siz ergen psikoloğundan yardım alacaksınız. Sadece çocuğunuz değil anne-baba siz de katılacaksınız bu terapiye.
İnsanlar size diyor ki, semptomları geçici olarak iyileştirmek için konu acmissiniz ama sizin hastaliginizin çözümü baska.Burda 3 satırla kimsenin hayatınının tümünü bilemezsiniz. Ben avukatım dosyanın tamamını görmeden yorum bile yapamam. Siz boşadınız terapiye gönderdiniz
Bakın başlık ne? Tatil kimin? Ne yapılmalı böyle bid durum karşısında soru bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?