Bu tembellik nasil geçer

Erken uyanmaya çalışın yoksa bünye hiçbir şey yapmıyor valla
Bir de çizelge hazırlayın önerisi verilmişti burada bana. Bayağı işe yaradı
Kesinlikle bir amacınız olsun amacsizlik insanı tembelliğe itiyor

Sabah erken kalmanızı öneriyorum. Çok fark ediyor.

Erken kalkmak için ilk kural erken yatmaktır.
Bi de yürüyüş tavsiye ederim.

Tembellik yaptıkça tembellik yapasınız gelir. Belli bir yatma ve kalkma rutini oluşturun.

Vitamin eksikliğiniz vardır bir ara bende öyleydim bu yaşta bu tembellik olur mu diye kendime kızıyodum meğer demir eksikliği varmış doktorum bi hap verdi evde tazı gibidiydim walla şurayıda mı yapsam burayı da düzeltsem diye

Üzüldüm hayatınızı renklendirerek döngüyü kırmalı ve amaç bulmalı ve sevdiğiniz şeyleri yapmalısınız. Sizi de motive eden şeyleri ya da keyif aldığınız şeyleri yapmayacaksanız tabi yapmak istemezsiniz.

Bıraksanız 7/24 uyurum
Üzerimde hep bi uyuşukluk tembellik var hiçbişey yapasım gelmiyo içimden
Böyle olan varmi aranızda nasil geçer bu uyuşukluk
Fıtratınız da böyle olabilir ya da vitamin eksikliğiniz var..

Bende evliyim birde 1.5 yaşında kızım var öyle olunca bnde mecbur yapıyorum is ama kalkmasi işkence gibi geliyo

Saat 10 veya 10.30 gibi uyaniyoz kizm 11 12 gibi uyuyo
O uyanmadan mümkün degil kalkamam uykuyu aşırı seviyorum kızımı bide öğle uykusuna yatrdgmda uyurum cok uyumakta tembellik yapiyo
Çizelgede denemek lazm aslında günlük şunları yapacam diye

Bıraksanız 7/24 uyurum
Üzerimde hep bi uyuşukluk tembellik var hiçbişey yapasım gelmiyo içimden
Böyle olan varmi aranızda nasil geçer bu uyuşukluk
İşte benim konum kesinlikle ayniyim hatta biraz önce eşime evlilik bana göre degil heralde hiç bişey yapamiyom yetişemiyorum dedim güldük

Ayy inşaAllah bendede öyledir ama sanmıyorum ben kendimi bildim bileli tembelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…