Bende de durumlar aynı şekerimBıraksanız 7/24 uyurum
Üzerimde hep bi uyuşukluk tembellik var hiçbişey yapasım gelmiyo içimden
Böyle olan varmi aranızda nasil geçer bu uyuşukluk
Fıtratınız da böyle olabilir ya da vitamin eksikliğiniz var..Bıraksanız 7/24 uyurum
Bende evliyim birde 1.5 yaşında kızım var öyle olunca bnde mecbur yapıyorum is ama kalkmasi işkence gibi geliyoYa siz ne diyorsunuz ben nefes almaya üşeniyorum. Sırf zaruri ihtiyaç diye mecburiyetten alıp veriyoz işte
O uyku problemi ve uyuşukluk bende de var. Bıraksanız ayılar gibi 6 ayımı bir fiil uyuyarak geçirebilirim. Ama ne yazık ki evli olduğum ve sorumluluklarım olduğu için yapamıyorum. Yaşıyorum sansınlar diye yaşıyoruz işte
Saka bir yana kansızlık ve demir eksikliği bir numaralı nedeniymiş bana öyle dediler.
Belki vitamin eksikliği falan vardır
Bi ara sağlık ocağına gidimg bbaktirm oda olabilirFıtratınız da böyle olabilir ya da vitamin eksikliğiniz var..
Haftaya 6 tane sınavım var. Yaklaşık üç saattir falan ders çalışmak için doğru zamani bekliyorum.:))
Nenem demiyeni gah la ilahe illalah de genden gelşilveme bakma bi anda icimden çıkıyor
Erken uyanmaya çalışın yoksa bünye hiçbir şey yapmıyor valla
Bir de çizelge hazırlayın önerisi verilmişti burada bana. Bayağı işe yaradı
Kesinlikle bir amacınız olsun amacsizlik insanı tembelliğe itiyor
Sabah erken kalmanızı öneriyorum. Çok fark ediyor.
Erken kalkmak için ilk kural erken yatmaktır.
Bi de yürüyüş tavsiye ederim.
Tembellik yaptıkça tembellik yapasınız gelir. Belli bir yatma ve kalkma rutini oluşturun.
Bende de durumlar aynı şekerim
Bende sevindim yalnız olmadgmaYalniz degilmisim yassasin yuppi en azindan buna sevineyim
İşte benim konumBıraksanız 7/24 uyurum
Ayy inşaAllah bendede öyledir ama sanmıyorum ben kendimi bildim bileli tembelimVitamin eksikliğiniz vardır bir ara bende öyleydim bu yaşta bu tembellik olur mu diye kendime kızıyodum meğer demir eksikliği varmış doktorum bi hap verdi evde tazı gibidiydim walla şurayıda mı yapsam burayı da düzeltsem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?