Bende cok üzülüyorum kendi adımaÜzüldüm hayatınızı renklendirerek döngüyü kırmalı ve amaç bulmalı ve sevdiğiniz şeyleri yapmalısınız. Sizi de motive eden şeyleri ya da keyif aldığınız şeyleri yapmayacaksanız tabi yapmak istemezsiniz.
Bazen biseler yapıp satım diyorum ama cok cabuk sıkılıyorumKendinize uğraş bularak tabii ki,tembellik kimseye yaramaz.
İşte benim konumkesinlikle ayniyim hatta biraz önce eşime evlilik bana göre degil heralde hiç bişey yapamiyom yetişemiyorum dedim güldük
Evet çoğu kişi yazmış vitamnlere baktrcam insaAllahNe yazık ki bu tembellik ben de de var sürekli uyumak istiyorum uyuşukluk halsizlik vardı.hamileyim zannettiydim doktora gittim hamilelik yok.kolesterolum yüksek çıktı D vitamini eksikliği varmış ben de. doktor güneşe çık dedi.
Hastaneye gidin bence böyle durumlar normal değil.
Benden daha vahimlerde varmışBazen susuyorum suyu yutmaya üşendiğim için su içmiyorum sistit olmuşluğum var bu sebeple... Var mı daha ötesi diyordum ki... Eşim yere birşey düşünce ayak parmaklarının arasına sıkıştırıp alıyor eğilmemek için daha üşengeçlik sıralayabilirim
Bide ben beş yıllık evliyim gezip yiyip içip yatıyordum . valla zor sorumluluğu temizlik hastalarına ve çevik olanlara verseler .nasil geçecek bu temebllik
Alışmışz anne evinde ye ic yat
Valla bnde düzen 0 1.5 yaşında bi tazmanya canavarm oluncaBide ben beş yıllık evliyim gezip yiyip içip yatıyordum . valla zor sorumluluğu temizlik hastalarına ve çevik olanlara verseler .Aslında canım istedimi 1 saatimi almıyor evi temizlemek ama canım istemeyince Allah'tan başka kimse kaldiramiyor beni bazen diyorum bu hergun evi silip süpürüp toz alan insanlar yemeği bulaşığı nasıl yetiştiriyor gününü tamamen evine adiyorlar . Tabiki düzen olmalı her zaman duzenliyim ama hergun ev süpürmek nedir
Var b12 ve d vitamini anemisi yaşıyorum.Bıraksanız 7/24 uyurum
Üzerimde hep bi uyuşukluk tembellik var hiçbişey yapasım gelmiyo içimden
Böyle olan varmi aranızda nasil geçer bu uyuşukluk
Ay bnde iyice merak ettim pazartesi baktiraym degerlerime insVar b12 ve d vitamini anemisi yaşıyorum.
Ay bnde iyice merak ettim pazartesi baktiraym degerlerime ins
Yaşıyorum valla bazenNedensiz bunalım da yaşıyosanız kesin vardır.
Ben ben ben benBıraksanız 7/24 uyurum
Üzerimde hep bi uyuşukluk tembellik var hiçbişey yapasım gelmiyo içimden
Böyle olan varmi aranızda nasil geçer bu uyuşukluk
Susuzluktan olcem ve cisim varYerel tv kanalında reklama girdiler
Yarım saattir sarımsak limon reklamı seyrediyorum
Kumanda sehpada
Uzanmaya eriniyorum
Hodri meydan
Yani hayatımı etkiliyo aslında psikolojik olarakBen ben ben benuyumak ve yemek benim için vazgeçilmez. Kendimi bildim bileli böyleyim:) ilk başta kansızlık falan diyorduk çünkü kan değerim 6.5 ti losemiyim diye onkolojiye acil sevk edilmiştim. Degerlerin En az 12 olması gerekiyormuş..Günlerce kan verdim. O derece halsiz ve enerjisizdim. Doktor bana "bu kan değeri ile ayakta bile durman mucize" demişti..yillardir ilaç kullanıyorum..Şu an 11 ama onunla alakası yokmuş:) şu an neredeyse normal seviyede ve ben hala ayniyim..yine uykuyu seviyorum yine yatmaya aşığım.hep halsizim:))bunu niye anlattım bilmiyorum ama bu konudan çok çektiğim için anlatasim geldi.. hayatını etkilemiyorsa bırak dağınık kalsın :) ama etkiliyorsa kendine rutin oluşturmaya calis. Ben son zamanlarda öyle ilerliyorum. İşimi görüyor... Ama tabi bende böyle oldu diye sende de böyle olacak diye birşey yok. Sen bir tahlil yaptir belki takviye verirler... Ve burcun ne benim yükselenim boğa ve boğadan aldığım bir etkiymis uyku, zevk sefa ve yemek sevgim
Yerel tv kanalında reklama girdiler
Yarım saattir sarımsak limon reklamı seyrediyorum
Kumanda sehpada
Uzanmaya eriniyorum
Hodri meydan
Susuzluktan olcem ve cisim varama kalkmaya üşeniyorum sayılır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?