- 11 Temmuz 2016
- 2.052
- 3.512
- 133
- 33
inanır mısın ben de çok istiyorumYani hayatımı etkiliyo aslında psikolojik olarak
Bende istiyorum su hep temiz düzenli kadınlar gibi olmak ama olamıyorum
Ben su vitaminlere bi baktrm ondansa bi bahanem olur en azından
Senin durum da vahimmiş bacım :)Susuzluktan olcem ve cisim varama kalkmaya üşeniyorum sayılır mı
O beter benimSenin durum da vahimmiş bacım :)
İnsana bir rahatlık geliyor böylede
Beterin beteri var diyor
Açıkçası uğraş derken ticari amaç gütmemiştim,çeşitli egzersizler yapabilirsiniz (yürüyüş,pilates vb.) birçok okunacak kitap var dünyada onları inceleyip,okuyabilirsiniz. Ayrıca çeşitli belediyelerin kursları var mesela ben yoğun bir eğitim hayatım olduğu halde Göktürkçe Kursuna da gittim. Bunun gibi şeylerle bu sorunun üstünden gelebilirsiniz.Bazen biseler yapıp satım diyorum ama cok cabuk sıkılıyorum
D vitamininize baktırınBıraksanız 7/24 uyurum
Üzerimde hep bi uyuşukluk tembellik var hiçbişey yapasım gelmiyo içimden
Böyle olan varmi aranızda nasil geçer bu uyuşukluk
Lütfen acele etme. Iyi düşünHaftaya 6 tane sınavım var. Yaklaşık üç saattir falan ders çalışmak için doğru zamani bekliyorum.:))
Uyanmak mesele değil. Uyanırız. Ama işte maalesed uyanmak ile kalkmak aynı şey değil :)D vitamininize baktırın
Akşam 6’dan sonra yemek yemeyin
Garanti çözüm, beni alarmsız 7’de uyandıran güzellikler bunlar.
Amin amin hep barabar gülek insAllahnasil güldüm Allah ta sizi güldürsün
Ben de yeni evliyim ve hamileyim ailemden ayrı bir şehirdeyim yalnızlık zor insanın hiçbir şey yapması gelmiyorBende cok üzülüyorum kendi adıma
Ankarada gelinim gurbetteyim hiçbi yer bilmiyorum kizm küçük anca onla ilgileniyorum
Gurbet cok zorBen de yeni evliyim ve hamileyim ailemden ayrı bir şehirdeyim yalnızlık zor insanın hiçbir şey yapması gelmiyor
Ben dün üç posta çamaşır yıkadım bir nohut yemeği yaptım evi toplayıp süpürdüm çamaşırları yerleştirdim bir de markete gittim akşama kadar ölü vaziyete geldim birde uyandım bugün kahvaltı yapıyorum şu anBide ben beş yıllık evliyim gezip yiyip içip yatıyordum . valla zor sorumluluğu temizlik hastalarına ve çevik olanlara verseler .Aslında canım istedimi 1 saatimi almıyor evi temizlemek ama canım istemeyince Allah'tan başka kimse kaldiramiyor beni bazen diyorum bu hergun evi silip süpürüp toz alan insanlar yemeği bulaşığı nasıl yetiştiriyor gününü tamamen evine adiyorlar . Tabiki düzen olmalı her zaman duzenliyim ama hergun ev süpürmek nedir
Bilmemki aslında bol sebze tüketirim yediklerimdr alakalı oldgnu sanmıyorumBeslenme düzeniniz nasıl? Glisemik indeksi yüksek besinler mi tüketiyorsunuz?
Oh oh maşallah neyse ki bizde okadar çamaşır çıkmıyor ben haftada 2 kez çamaşır yıkıyorum çocuk olmadığı için :)Ben dün üç posta çamaşır yıkadım bir nohut yemeği yaptım evi toplayıp süpürdüm çamaşırları yerleştirdim bir de markete gittim akşama kadar ölü vaziyete geldim birde uyandım bugün kahvaltı yapıyorum şu an
Evde yoktum eşim sağolsun hiç yıkamamış bir haftadır hala boşalmafı çamaşır sepeti bugün de atarım muhtemelenOh oh maşallah neyse ki bizde okadar çamaşır çıkmıyor ben haftada 2 kez çamaşır yıkıyorum çocuk olmadığı için :)
Ay Allah muhafaza o geçici bisey değil diye biliyorum ve yediklerine sürekli dikkat edilmesi lazmbağırsaklarda candida enfeksiyonunu araştırın
Herşey yiyorum sebze pilav makarnaBenim sürekli uykum geliyordu ve yorgundum, insulin direnci çıktı. Ya insulin direnci olanlarda ya da şeker hastalarında bu durum oluyormuş. İlaç verdiler geçti. Şeker hastalığı genetik de olabiliyor ama bu insulin direnci zayıf sağlıklı insanlarda da olabilirmiş. Sürekli kan şekerini yükselten şeyler yiyince oluşuyormuş ondan sordum. Patates, havuç, pilav, makarna ve her türlü tatlı mesela yükseltiyor kan şekerini. Ancak siz salata vs yiyorsanız bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?