Bu temizlik bu kadar mı önemli ya?

Bu ne rencide edici bi soylemdir hamile oldugunu kursa gidip geldigini bile bile pissin demis resmen bunlari esim soylese onun killarindan bi baslardim tirnak kesisinde bitirirdim..
Cok mu titiz biri ki??

Eşim titiz benim de haftalık yardımcı alıyoruz ben mevcut düzeni koruyup yemek yapıp çamaşır ütü ile ilgileniyorum hiç aksatmadan ona rağmen her gün 2 saat kadar ev işi çıkıyor. Diyeceğim odur ki madem hamilesiniz de haftada olmasa da 2 haftada bir cam koltuk vs detay temizlik için dışarıdan destek almalısınız.

Gordugum yeri sonraya birakmiyorum.yerde sac mi var 2 dk supuruyorum.mutfagi yemek yediysek topluyorum.haftada 1 sil supur cok eziyet olmuyo.gozum gorurde yapmazsam rahatsiz oluyorum.boylece vakit bana kaliyor

Temizliği boşver ciddi anlamda vücutta kırgınlık var sende. Yorgun uyanmak sürekli halsizlik tansiyon düşüklüğüne ve vitamin eksikliğine işarettir. Hamilelikte iki katına çıktı diyorsun. Doktorunla paylaş bunu. Hayat enerjini yaşam kaliteni düşürür. İlaçla yada bitkisel destekle vücut direncini yükselt önce. Bebek olunca yorgunluk falan dinlemez valla o bücür canına okur. Ev işlerini kediler yapsın boşver önce sen kendine iyi bak.

Eşiniz yaptığınız işi beğenmiyorsa kendisi yapsın. Ezdirme kendini

Bu dusuncede kadinin kadina destek olacagna kostek oldugu dusunce stili.senin gorevin ne demek ya ? Kadinin gorevi mi ev isi yoksa ortak yasam alanina birlikte ceki duzen vermek mi? Su erkeklerin rahatligini dusunmeyiverin artik.calismiyorsa yapabilir kadin ama gorevi degildir.haftasonu esi de yardim eder temizlenir.kim koyuyor bu kurallari sanki yazili kanun gibi bazilarida yasiyor ,kendine eziyet ediyor anlamak guc.ben de titizim ama esimle birlikte yapiyoruz cogu seyi.ssagolsun ben calisiyorum diye yan gelip yatmiyor

E bu durumda kadının görevi nedir bütün gün yatıp veya gezip kocasının paranı yemekmidir.yoksa sizin anlayışınız da kadınların evlilikte hiç görev ve sorumluluğu yokmudur.
Burda yok temizlikte neymiş diyenlere pek bakmayın. Çoğu hanimımiz cool kadını oynamayı görev edinmiş.Şimdi git evlerine bak evleri pırıl pırıldır. Çünkü temizlik hayatın olmazsa olmazıdır.

Bence temizlik cok onemli sen daginiksinda sanirim bence duzenli olmaya baslamalisin artik hamilesin ve inssn dura dura tembbelik cokuyor uykusu oluyor titiz arldslarnn evine git ozenirsinn belki temzlik icin sana sevk verir.hamilesinde ilerde cocuk olunca evinden cikilamaz bir hal alir esinde evden sogutmamaya bak

Kendisi yapsın o zaman.
Evlilik hayatı paylaşmaktır.
Buna, yapılacak işler de dahil...
Sonuçta o evde sadece siz yaşamıyorsunuz.
Evdeki tozun,kirin yarısı eşinizin.
Kirli çamaşırların yarısı,bulaşıkların yarısı vb eşinizin eseri.

İnsanların temizlik anlayışı farklıdır ama ben çalışmayan bir kadın olarak evimi temizlemeyip bütün gün boş boş takilicam adamda çalışıp evi gecindiricek ve yetmeyip temizliğe yardım edicek.valla biraz kendilerinin kocalarının yerine koyup düşünsünler bence.

Peki detaylı temizlik? Ne bileyim cam kenarlarına bile bakiyor ya silmiyorsun diye. Cam kenarlarini silmek, cami silmek, buzdolabi temizlemek, daha aklima gelmeyen detay temizlikler, bunlari nasıl yapıyorsunuz?

Eşiniz titiz değil bence uyuz. Yaninyapmak gerek ama gelip camları kontrol etmesi, söylediği laflar çok itici. Hamilesiniz yorulmanız normal. Sizi idare etmeli. Sorun uzun cevabına gelince ben buzdolabının içini haftadabir kesin bazen de 2 defa silerim, dışını hergün nerdeyse. Evi de bazen haftada 3 bazen 1 ancak sil süpür yapıyorum. Yani bunlar yorgunluk hastalık durumuna göre değişir. 2 tane bebeğim var. Bazen hiç iş yapmıyorum fırsat vermiyorlar, yatak bile toplamıyprum bazen de camlar dahil heryeri parlatıyorum.

Temizlik önemlidir.
ama dönem dönem benimde fazlaca dağıldığım olmuştur.
yazın çok çalışıyorum tatilim bile yok.
ev yaşanıcak halde kalsa yetiyor.
fazlasını beğenmeyen kendi yapsın.

Sizin özel durumunuz var hamilesiniz üstelik çalisiyorsunuz.bu donem icinde aksakliklar olabilir ama onun dışında temizlik önemli.bence ev gunluk olarak bir düzen istiyor havalandirma ,toparlama,süpürme,mutfagi derli toplu tutma gunluk gereklilikler çalismayan bi kadin gunde bir iki saatini ayirarak bu işleri halledebilir .çalişanlarda geceden evi toparlayip tuvalete girdiginde kirliyse temizleyerek ,etrafi dagitmayarak durumu çözebilir.buyuk temizliklerde destek alinarak altindan kalkilir
Bu arada sac dokulme olayi varsa banyoda tarasaniz bile etraf sac olabiliyor onlari da hali fircasi yada islak mendil ile aninda almak lazim sac gercekten evde igrenc görünüyor

Gayet yeterli yapıyorsunuz bence, hamilesiniz sonuçta. Beğenmiyorsa kendi yapsın ya da yardım etsin en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…