- 11 Mart 2013
- 33.552
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.747
- 798
- 32
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
Ya bilmiyorum ki evimde öyle ıvır zıvır birşey Yok toz olacak birşey Yok pek oturma odasında bi tv sehpası tv ve cam önünün tozunu alıyorum. Salonda sehba masanın üzeri ve konsol mu ne onun üzerini . Yatak odasında en fazla orası zaten işte ayna filan siliyorum. Sık temizlik yapınca fazla kirlenmiyor belki ondan . Ama eşyaların önemi çok ıvır zıvır incik boncuk olunca iş uzuyor bence. Büyük banyomuzu kullanmıyoruz orada klozet ve lavabo cifleniyor . Büyük tuvaletimiz kapalı orası da yok . Ebevyn banyosunu ciflemek 5 dk küçük zaten . Ben çok halı siliyorum itiraf ediyorum ki . Komşularım filan dalga geçiyor benimleMasallah size cok hizlisiniz ben bi evi aksama kadar zor silip supuruyorum toz banyo wc ertesi gune kaliyo yemek bulasik desen annemde :)) nasil bu kadar cabuk oluyo bu isler
Cok doğru bi sözmüş gerçekten. Azicik yüz vermeye gelmiyorlar. Her zaman ilgilenen alttan alan biz oldukca iyice tepemize çıkıyorlar şımarıyorlar. Yük gibi demesi zaten beni benden aldı, içim doğrulmuyor hiç. Bana diyor ki "ben seni artik çalıştırmam sen yarım gün kursa gittigin halde evi böyle aksatıyorsun bir de işe girsen ev ne olur acaba" diyor.Madem yük görüyor o zaman işe girin evde de hiçbir iş yapmayın. Bana eşim bir kere neden her gün taze yemek yapmıyorsun dedi yeni evliydik önceki günden kalan yemek istemiyormuş. Bir zahmet sen yap dedim bir kaç hafta yemek yapmadım sonra sesini çıkarmadı ne bulsa onu yiyor. Kocanın 3 kaşığı varsa 2 sini kıracaksın sözünü çok severim.
Ne için gurur duyuyorlar,yerden kılları topladiginiz için mi :) Ee başarılarınız daim olsun o zamanBen temizligi kocam icin degil kendim icin yapiyorum. Temizlik bir aliskanlik bicimi bence.iki gune bir ev dip kose temizlenir. Ben doguma gittigim gun cam silip yerleri elimle silip ev supurup gitmistim ve esim agzi acik izlemisti brni. Erkeklerin temizlik yapmasini beklemeyin eger kadin calismiyorsa evdeyse erkekten bekletesi olmamali. Kadin zaten butun gun evde. Ama eger iki tarafta calisiyorsa birlikte yapabilirler.
Esim ailem temiz olmamla gurur duymustur hem.
Ayrica sac kili insanlari tiksindiren bisiy.
Sacinizin altina havlu serip cirpsaniz daha dogru olmazmi? Ben olsam benimde midem bulanir. Ve ben yerde bir tane kil bulsam aliyorum esinizin temiz ev beklemesi cok normal
Benim kilarimi kocamin toplayacak hali yok :) sizin kilarinizi kocaniz topluyorsa tebrik ediyorum :)Ne için gurur duyuyorlar,yerden kılları topladiginiz için mi :) Ee başarılarınız daim olsun o zaman
Ay evet doğuma giderken cam silmiş şey birde viledayla değil eliyle yeri silmiş aaaa nasıl bir marifet eşide ağzı acil izlemiş bu kendine eziyettir aklım almadı iki doğum yaptim ilkinde eşim tuttu elimden zor gittim ne yeri ne cami ama gurur duyuluyosa demekNe için gurur duyuyorlar,yerden kılları topladiginiz için mi :) Ee başarılarınız daim olsun o zaman
Ay evet doğuma giderken cam silmiş şey birde viledayla değil eliyle yeri silmiş aaaa nasıl bir marifet eşide ağzı acil izlemiş bu kendine eziyettir aklım almadı iki doğum yaptim ilkinde eşim tuttu elimden zor gittim ne yeri ne cami ama gurur duyuluyosa demek
Siz iyi mısınız? Doğuma giderken bunları yapmak aklım almadı gerçekten....temiz olmak tanımış yer bisey ama kendinize bu kadar eziyet edip.sanki tek başarınız temiz olmak gibi davranmayı bırakın bence...bir kadının bu hayatta guru duyulacak başka ozellikelri olmalı.mesrla çocuklarını iyi yetiştirmek,akademik kariyer yapmak ya da güzel yemek yapmak gibi...ama doğuma giderken temizlik yapmak övülecek bir durum değil bence :)Ben temizligi kocam icin degil kendim icin yapiyorum. Temizlik bir aliskanlik bicimi bence.iki gune bir ev dip kose temizlenir. Ben doguma gittigim gun cam silip yerleri elimle silip ev supurup gitmistim ve esim agzi acik izlemisti brni. Erkeklerin temizlik yapmasini beklemeyin eger kadin calismiyorsa evdeyse erkekten bekletesi olmamali. Kadin zaten butun gun evde. Ama eger iki tarafta calisiyorsa birlikte yapabilirler.
Esim ailem temiz olmamla gurur duymustur hem.
Ayrica sac kili insanlari tiksindiren bisiy.
Sacinizin altina havlu serip cirpsaniz daha dogru olmazmi? Ben olsam benimde midem bulanir. Ve ben yerde bir tane kil bulsam aliyorum esinizin temiz ev beklemesi cok normal
Benim hamileligim cok kolay gecti sanci bile cekemeden dogurdum ve her ay cocuguma 1 kg aldim. Bir kere sırtim agrimadi bir kere grip bile olmadim rabbim yanimda oldu hep:)Siz iyi mısınız? Doğuma giderken bunları yapmak aklım almadı gerçekten....temiz olmak tanımış yer bisey ama kendinize bu kadar eziyet edip.sanki tek başarınız temiz olmak gibi davranmayı bırakın bence...bir kadının bu hayatta guru duyulacak başka ozellikelri olmalı.mesrla çocuklarını iyi yetiştirmek,akademik kariyer yapmak ya da güzel yemek yapmak gibi...ama doğuma giderken temizlik yapmak övülecek bir durum değil bence :)
Bazen ben onun kıllarını topluyorsam,bazen de onun benimkileri toplamasinda ne sakınca var :)Benim kilarimi kocamin toplayacak hali yok :) sizin kilarinizi kocaniz topluyorsa tebrik ediyorum :)
En azindan pasakli deyip utanmiyorlar
Valla sizin problemiz burda konu temizlik herkes kendi killarini toplarsa evde kimse kimseninkini toplamak zorunda degil. Ben kendi kilimdan tiksiniyorum. Mide meselesi bizim migdemiz kaldirmiyor sizin mideniz kili falan kaldiriyorsa oyle devam edin kocanizda begenmese bosasin siziBazen ben onun kıllarını topluyorsam,bazen de onun benimkileri toplamasinda ne sakınca var :)
Benden utanacak adamin yaninda isim yoktur zaten.Patronum degilki terfi edeyim diyerek gözune girmeye çalışayım :)
Kocam bana pasaklı deyip utanmasin diye kendimi paralayamam valla,bu çok gurur kırıcı bir durum olurdu zaten.Begenmiyorsa boşasin başkasıyla evlensin.
Ay evet doğuma giderken cam silmiş şey birde viledayla değil eliyle yeri silmiş aaaa nasıl bir marifet eşide ağzı acil izlemiş bu kendine eziyettir aklım almadı iki doğum yaptim ilkinde eşim tuttu elimden zor gittim ne yeri ne cami ama gurur duyuluyosa demek
Tabiki onemli degil o siffat :)Hayatta insanın tek meziyeti,tek başarısı "temizlik" olunca.Bunu kaybetmemek için ömrü billah paralar durur iste kendini kadın.
Ayy ne temizsin,ne titizsin desinler,gurur duysunlar diye :)) varsın sağlığından olsun ne önemi var,"temiz,titiz" sıfatını kaybetmekten önemli mi :)
Bu eşime az geliyor evimiz çok pismiş, ben bu evde ne işe yarıyormuşum, fuzuli boş boş yaşıyormuşum, evi otel gibi kullanıyormuşum, daha ne laflar kavga uzadı da uzadı.
Kendileri de bi şeyin ucundan tutmuyor ki neymiş o dışarda çalışıp yoruluyormus yeterince... o görevini yapiyormus ben yapmiyormusum yük gibiymisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?