Bu temizlik bu kadar mı önemli ya?

Gene senin büyüğün benimkinden büyük canım bi nebze de olsa rahatsındır benden diye düşünüyorum
Benim yardımcım da yok anne-kayinvalide de yok bu başıma bakıyorum çok zor tabi
Tabi ki o dağınıklık hiç bitmiyor devamlı bı ev toplama hali var bende de

Daha yeni biraz yoluna girmeye basladik diycektim eşimin fıtığı patladı oda evde yatiyor.
Olsun Mevlam baska dert vermesin ikizlerimden biri kizim 11 ay karsilikli çarşaf la salliyarak büyütum.
Bundan önce 3 aylik ikizlerim karnimda öldü ne kadar üzüldüm anlatamam.
Seninkilerde büyür inş canları sağ olsun temiz kirli hasta uykusuz bi tuhaf ite kalka buyutuyorum.

Rabbim sağlık versin inşallah size de bize de
Benim doğumum çok zor oldu.ikizlerim 1 ay kuvozde kaldılar birisi enfeksiyon kaptı orda çok zorlu bı süreçti
Evimize geldiğine her gün şükür ediyorum
Ve evde de ilk 3 ay ev aşırı temiz olması gerekiyordu
Tekrar enfeksiyon kapmaması için
Bende alıştım artık bu tempoya
Biraz uykusuzluktan yoruluyorum bı gerisi oluyor Rabbimin izniyle

Kocana uygun bi laf var
"Bsg"

Ben temizliğe haftaiçi hiç zaman ayırmıyorum
Evde yuvarlanan toz kütlesi olsa bile
Üstelik beğenmeyen kendi yapar

Hamile olsam parmağımı bile oynatmam temizlik için

Hayatımı temizlikle geçiremem ben şahsen.. Sil süpür, gözle görünen bir toz, kırıntı vs olmasın benim için temizlik budur. Öyle her gün, her hafta kapı, pencere, koltuk arkası temizleyemem ben.. Ev hanımı olsaydım belki..

Niye ki
Saç bu taramasan da dökülebilir yatak odasına?
Ben salonda bile tarıyorum :)

Valla şöyle söyliyim canım, evlilik demek karşılıklı fedakarlık demek. Herşey kadından beklenmez yok öyle bir şey. Bide üstüne hamilesin sen. Erkek diye sana sen tozları alırken onunda ortalığı toplaması çok mu yanlış. Neden çünkü o erkek. Bence çok yanlış bi düşünce. Erkek olması yardım etmeyeceği anlamına gelmiyor. Heleki sen iki canlısın. Çok temizliği düşünüyorsa kusura bakma gündelikçi çağırsın evinize. Sen zaten onu çocugunu taşıyorsun. Birde üstüne her gün hergün temizlik yapıcaksın yardımsız. Bence temizlik şöyle olmalı annemden bildiğim kadarıyla. Hergün tozlar alınıp tuvalet ve lavabo yıkanmalı ev toplu olmalı. Haftada bir kere iki kerede normal temizlik yapılmalı. Okadar titizse kendisi yapsın bırak:)

kızlar boşverin dağıtsınlar sürekli toplamayın oyuncak kirlilik değildir zaten.

Niye ki
Saç bu taramasan da dökülebilir yatak odasına?
Ben salonda bile tarıyorum :)

Tabi ki saç düşüyor ister istemez yere de
Tararken dökülen saçla, kendiliğinden düşen saç miktarı bir olabilir mi?
Ben tahammül edemem öyle salonda, yatak odasında saç taranmasına.

Sizin için sorun yoksa tarayın tabi.

Kendileri de bi şeyin ucundan tutmuyor ki neymiş o dışarda çalışıp yoruluyormus yeterince... o görevini yapiyormus ben yapmiyormusum yük gibiymisim.

Adam haklı.temizlik önemli ve sen çalışmıyorsan senin sorumluluğun.ben evi iki gün supurmezsem sani o kıl tüy tozlar falan burnuma yapışıyor burnum kaşınıyor.bir zahmet kendini zorla ve evini temizle.bir de yakında çocuğun olucak hiç çıkamazsın işin içinden.

Evet temizlik cok onemlidir herseyden önce insan sağlıģı icin gereklidir lakin hamile insana da bu kadar yüklenilmez be ! Bence eşinizle konusup onunda yardımci olmasi gerektigini belirtmelisinz. Heleki sen ne ise yariyorsun laflari asla kabul edilemez az ye de hizmetci tut deseydiniz keşke. Sinirlendim ya

Iyi de doğuma 2 3 ay kalmış zaten.Ne bekliyor ki karnı burnunda kadindan.
Burada evinin ışini yap bik bik diyenler de bi tuhaf .
Kadın yapıyormuş elinden geleni zaten beyimiz çok titizse kendisi yapacak bi zahmet veya kadın bulacak.
Hadi temizliği geçtim yük oluyorsun muhabbeti yapmış adam.
Doğumdan sonra ise girin bence bu adamın parası yenmez .

Canım istemiyorsa, yorgunsam hele de moralim bozuksa hayatta kaldırmam kolumu.
Yediğim içtiğim bulaşıklar bile tezgahta birikir.
Temizlik günüm haftasonudur gününü bekler her şey.
Birikirse biriksin çok da tın.
Rahatsız olan yapsın.
Hele bir ağzını açsın pişman ederim ama açmıyor.
Çalışıyorum benden bu kadar valla.
Hamile olsaydım sanırım bundan da beter olurdum.

Hamile olman dolayısı ile tabii ki eşin çok haksız ! Ama genelde hep böyleysen gerçekten büyük sorun. Biz iki kişiyiz ben her gün ev süpürüp toz alır lavaboları yıkarım, iki üç günde bir silerim, hafta da bir dip köşe yaparım. Evimi temizlemeden evden çıkarsam içim asla rahat etmez sanki evi pislik götürüyor gibi gelir. Tabi bu temizlik göreceli kişiden kişiye değişir.
Benim bir arkadaşım vardı, kocası titizdi kız baya bildiğin pis, adam en sonunda çareyi eve gelmemekle buldu birde memur, evde yemiyor içmiyor sabah çıkıp gece yatmaya geliyor.

Asıl kabusunuz dogumdan sonra basliyacak.Benim 17 aylik kizim var ev aksama kadar taninmaz hale geliyor .Surekli temizlik yapmak zorunda kaliyorsuniz.Esiniz cok laf ederse kadin tutup temizletmesini soyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…