- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
Gene senin büyüğün benimkinden büyük canım bi nebze de olsa rahatsındır benden diye düşünüyorumCanım Allah yardimcimiz olsun büyük kızım 60 aylik ikizlerim 20 aylik ikizlerim tüp bebek çok zor oldular.
Ve çok zor büyüdüler ben neredeyse 7 24 çalışıyorum ama evim hiç te duzenli olmuyor.Yardimcida geliyor ama dagitiyolar.
Sizi görünce yazmak istedim.
Konu sahibi esinize bi sorun bakalım ya bebegimiz olmasaydi?
Rabbim sağlık versin inşallah size de bize deDaha yeni biraz yoluna girmeye basladik diycektim eşimin fıtığı patladı oda evde yatiyor.
Olsun Mevlam baska dert vermesin ikizlerimden biri kizim 11 ay karsilikli çarşaf la salliyarak büyütum.
Bundan önce 3 aylik ikizlerim karnimda öldü ne kadar üzüldüm anlatamam.
Seninkilerde büyür inş canları sağ olsun temiz kirli hasta uykusuz bi tuhaf ite kalka buyutuyorum.
Az önce eşimle kavga ettik. Sebep benim temizlik yapmamammış. Haftaiçi kursum var bütün gün kursta oluyorum, evimiz zaten benim nefret ettiğim uzak bi semtte, zaten kaç saatim yollarda geçiyor.
Hamileyim de. Aşırı uyku halindeyim bi de üstelik. Hiçbir zaman enerjik sağlıklı bi insan olamadım zaten. Hiçbir zaman uykularım yetmedi bana, uykudan bile yorgun uyanıyorum. Hamile olunca da hepsi 2 katına çıktı bunların.
Günlük ortalık toplamak, mutfağı temizlemek, yemek yapmak, çamaşır yıkamak bile bana zor geliyor ama bi şekilde yapıyorum.
Ama ev süpürüp toz alma işini haftada 1 kere yapıyorum sadece. Özellikle de haftaiçi kursa gittiğim günler sil süpür yapmıyorum. Bu eşime az geliyor evimiz çok pismiş, ben bu evde ne işe yarıyormuşum, fuzuli boş boş yaşıyormuşum, evi otel gibi kullanıyormuşum, daha ne laflar kavga uzadı da uzadı.
Temizlik hastası gibi sözde çok titiz ama lafta titiz. Temiz olan insan, rahatsız olan insan kalkıp bi şeyinde ucundan tutmaz mı? Başkasına temizle temizle, hergün şunu yap diyerek herkes titiz olur. Öyle titiz olmakta ne var ki?
Siz bu evin temizliğine günde kaç saat ayırıyorsunuz? Ben de mi sorun?
Yahu 2 gün önce süpürdüğüm yatak odası neymiş pislik içindeymiş, bana gel bak diye yeri gösteriyor. Gösterdiği yerde de sabah evden çıkmadan saçımı taramıştım saçım dökülmüş saç telleri üst-üste orda yumak gibi kalmış. Görmedim bile. Neymiş o toz yumağıymış kaç gündür ordaymış. 2 gün önce süpürülen odada nasıl o kaç gündür orda olur ya?
Saçlarınızı nasıl yatak odasında tarayabiliyorsunuz
tik geldi şuan bana
Banyo dısında taranması doğru değil.
Buna dikkat edersen her gün süpürmeye de gerek kalmaz zaten.
Eşinin uslubu hoş değil ama bu kadar enerjisizlik de normal değil.
Gerçi şuan hamilesin ama ondan öncesinde de böyle olmandan bahsediyorum.
Az önce eşimle kavga ettik. Sebep benim temizlik yapmamammış. Haftaiçi kursum var bütün gün kursta oluyorum, evimiz zaten benim nefret ettiğim uzak bi semtte, zaten kaç saatim yollarda geçiyor.
Hamileyim de. Aşırı uyku halindeyim bi de üstelik. Hiçbir zaman enerjik sağlıklı bi insan olamadım zaten. Hiçbir zaman uykularım yetmedi bana, uykudan bile yorgun uyanıyorum. Hamile olunca da hepsi 2 katına çıktı bunların.
Günlük ortalık toplamak, mutfağı temizlemek, yemek yapmak, çamaşır yıkamak bile bana zor geliyor ama bi şekilde yapıyorum.
Ama ev süpürüp toz alma işini haftada 1 kere yapıyorum sadece. Özellikle de haftaiçi kursa gittiğim günler sil süpür yapmıyorum. Bu eşime az geliyor evimiz çok pismiş, ben bu evde ne işe yarıyormuşum, fuzuli boş boş yaşıyormuşum, evi otel gibi kullanıyormuşum, daha ne laflar kavga uzadı da uzadı.
Temizlik hastası gibi sözde çok titiz ama lafta titiz. Temiz olan insan, rahatsız olan insan kalkıp bi şeyinde ucundan tutmaz mı? Başkasına temizle temizle, hergün şunu yap diyerek herkes titiz olur. Öyle titiz olmakta ne var ki?
Yahu 2 gün önce süpürdüğüm yatak odası neymiş pislik içindeymiş, bana gel bak diye yeri gösteriyor. Gösterdiği yerde de sabah evden çıkmadan saçımı taramıştım saçım dökülmüş saç telleri üst-üste orda yumak gibi kalmış. Görmedim bile. Neymiş o toz yumağıymış kaç gündür ordaymış. 2 gün önce süpürülen odada nasıl o kaç gündür orda olur ya?
kızlar boşverin dağıtsınlar sürekli toplamayın oyuncak kirlilik değildir zaten.Gene senin büyüğün benimkinden büyük canım bi nebze de olsa rahatsındır benden diye düşünüyorum
Benim yardımcım da yok anne-kayinvalide de yok bu başıma bakıyorum çok zor tabi
Tabi ki o dağınıklık hiç bitmiyor devamlı bı ev toplama hali var bende de
Oyuncaklara hiç ses etmiyorum illaki oynayacaklar dagilsin yeterki mutlu olsunlar ben bu tek pis olmasınkızlar boşverin dağıtsınlar sürekli toplamayın oyuncak kirlilik değildir zaten.
Niye ki
Saç bu taramasan da dökülebilir yatak odasına?
Ben salonda bile tarıyorum :)
Niye ki
Saç bu taramasan da dökülebilir yatak odasına?
Ben salonda bile tarıyorum :)
Kendileri de bi şeyin ucundan tutmuyor ki neymiş o dışarda çalışıp yoruluyormus yeterince... o görevini yapiyormus ben yapmiyormusum yük gibiymisim.
Evet temizlik cok onemlidir herseyden önce insan sağlıģı icin gereklidir lakin hamile insana da bu kadar yüklenilmez be ! Bence eşinizle konusup onunda yardımci olmasi gerektigini belirtmelisinz. Heleki sen ne ise yariyorsun laflari asla kabul edilemez az ye de hizmetci tut deseydiniz keşke. Sinirlendim yaAz önce eşimle kavga ettik. Sebep benim temizlik yapmamammış. Haftaiçi kursum var bütün gün kursta oluyorum, evimiz zaten benim nefret ettiğim uzak bi semtte, zaten kaç saatim yollarda geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?