- 20 Eylül 2017
- 2.391
- 9.445
- 158
- 38
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
Haklısın ama bak hatun kişi ne diyor doğuma giderken cam silmiş yeri silmiş aklımız almadi ve işin kötü tarafı diyor ki evdeysem ne ise yararım tabiki yapicam yooo bende ev hanımıyım iki bebe buyutuyorum dün misafirim geldi Allah razı olsun eşim kalktı sildi süpürdü ben oğluma bakarken bulaşıkları koymuş eee hayat iki kişilik temizlik birlikte de yapılıyor şu çok titizim diye ovunenleri anlamam imkansız gerçektenYazınızın diğer kısımları için yorum yapmayacağım ama alıntıladığım bölüm benim bile gücüme gitti, biz 7/24 temizlik yapalım diye mi evleniliyor bizle? Erklerin gözündeki vasfımız evlenilme sebebimiz bu mu?
Eşiniz ağır konuşmuş, yapamıyorsunuzdur veya eşiniz kadar titiz değilsinizdir ne var bunda?
Kendisi madem bu kadar titiz size yardım edebilir, ki benim bildiğim titiz erkekler zaten dayanamayıp evde yardımcı oluyor eşlerine, eşiniz ya kendine titiz veya titiz görüntüsü veriyor sadece.
Evt ya birde diyorki herkes benle.gurur diyar ama bisey diyim mi böyle titiz olanların çocukları ilerde temizlikle ilgili muhakkak takıntılı oluyor bunu çok gözlemledim tabiki şimdi bizim evimiz pislikten kirilmiyo ama titiz falan değilim bana yetecek kadar yapıyorum yetiyoHayatta insanın tek meziyeti,tek başarısı "temizlik" olunca.Bunu kaybetmemek için ömrü billah paralar durur iste kendini kadın.
Ayy ne temizsin,ne titizsin desinler,gurur duysunlar diye :)) varsın sağlığından olsun ne önemi var,"temiz,titiz" sıfatını kaybetmekten önemli mi :)
Cok haklisiniz valla aynen oyle titiz görüntüsü veriyor sanirim çünkü dediginiz gibi gercekten titiz olan insan dayanamaz ki. Mesela ben cok titiz olsam yanimdaki insan önümdeki masanın tozunu almasa ben dayanamaz kalkar alirim çünkü o kadar titiz olunca o sekilde mümkün değil oturamam, ama esim ben o tozu almazsam o sekilde orda oturabiliyor, sadece çenesi çalışıyor baska bisey yok...Yazınızın diğer kısımları için yorum yapmayacağım ama alıntıladığım bölüm benim bile gücüme gitti, biz 7/24 temizlik yapalım diye mi evleniliyor bizle? Erklerin gözündeki vasfımız evlenilme sebebimiz bu mu?
Eşiniz ağır konuşmuş, yapamıyorsunuzdur veya eşiniz kadar titiz değilsinizdir ne var bunda?
Kendisi madem bu kadar titiz size yardım edebilir, ki benim bildiğim titiz erkekler zaten dayanamayıp evde yardımcı oluyor eşlerine, eşiniz ya kendine titiz veya titiz görüntüsü veriyor sadece.
O zaman titiz değil, eşinizdir özür dilerim ters birşey demek istemem ama biz böylelerine lafa ola beri gele titizlerden diyoruz, titizlik özünde değil dilinde:) eşimden biliyorum çünkü, ben sizin gibiyimdir eşimde titizdir ama titizliğin anlamını verecek cinsten gerçek titizlerden, kirliye çamaşırlarını bile katlayarak koyan türden:))Cok haklisiniz valla aynen oyle titiz görüntüsü veriyor sanirim çünkü dediginiz gibi gercekten titiz olan insan dayanamaz ki. Mesela ben cok titiz olsam yanimdaki insan önümdeki masanın tozunu almasa ben dayanamaz kalkar alirim çünkü o kadar titiz olunca o sekilde mümkün değil oturamam, ama esim ben o tozu almazsam o sekilde orda oturabiliyor, sadece çenesi çalışıyor baska bisey yok...
Canim temizligini yap aksatma.Az önce eşimle kavga ettik. Sebep benim temizlik yapmamammış. Haftaiçi kursum var bütün gün kursta oluyorum, evimiz zaten benim nefret ettiğim uzak bi semtte, zaten kaç saatim yollarda geçiyor.
Hamileyim de. Aşırı uyku halindeyim bi de üstelik. Hiçbir zaman enerjik sağlıklı bi insan olamadım zaten. Hiçbir zaman uykularım yetmedi bana, uykudan bile yorgun uyanıyorum. Hamile olunca da hepsi 2 katına çıktı bunların.
Günlük ortalık toplamak, mutfağı temizlemek, yemek yapmak, çamaşır yıkamak bile bana zor geliyor ama bi şekilde yapıyorum.
Ama ev süpürüp toz alma işini haftada 1 kere yapıyorum sadece. Özellikle de haftaiçi kursa gittiğim günler sil süpür yapmıyorum. Bu eşime az geliyor evimiz çok pismiş, ben bu evde ne işe yarıyormuşum, fuzuli boş boş yaşıyormuşum, evi otel gibi kullanıyormuşum, daha ne laflar kavga uzadı da uzadı.
Temizlik hastası gibi sözde çok titiz ama lafta titiz. Temiz olan insan, rahatsız olan insan kalkıp bi şeyinde ucundan tutmaz mı? Başkasına temizle temizle, hergün şunu yap diyerek herkes titiz olur. Öyle titiz olmakta ne var ki?
Siz bu evin temizliğine günde kaç saat ayırıyorsunuz? Ben de mi sorun?
Yahu 2 gün önce süpürdüğüm yatak odası neymiş pislik içindeymiş, bana gel bak diye yeri gösteriyor. Gösterdiği yerde de sabah evden çıkmadan saçımı taramıştım saçım dökülmüş saç telleri üst-üste orda yumak gibi kalmış. Görmedim bile. Neymiş o toz yumağıymış kaç gündür ordaymış. 2 gün önce süpürülen odada nasıl o kaç gündür orda olur ya?
Kadının saci, erkeğin kılı dökülüyor yapacak bir sey yok. Siz de ondan rahatsiz olun o zaman. Boyle ömür mü gecer? Herkes bana evlenmem konusunda baski yaptiyor ama burdan gördüğüm uzere cok bir sey kacirmiyorum.
Kirlileri katlayarak kirli sepetine koymak mı? Ne kadar titizmiş gerçekten, aklıma tlc kanalındaki temizlik bağımlıları programı geldi, youtube dan aratıp bakabilirsiniz :)O zaman titiz değil, eşinizdir özür dilerim ters birşey demek istemem ama biz böylelerine lafa ola beri gele titizlerden diyoruz, titizlik özünde değil dilinde:) eşimden biliyorum çünkü, ben sizin gibiyimdir eşimde titizdir ama titizliğin anlamını verecek cinsten gerçek titizlerden, kirliye çamaşırlarını bile katlayarak koyan türden:))
Evde toz olunca eline bez alıp köşe bucak her yanı silen tiplerden :)))
Hamilesiniz, söylediklerini çok takmayın kafanıza, yapabildiğiniz kadarını yaparsınız, yapamadığınız kısım için çok rahatsızsa yardımcı alsın eve.
Yatak odasında saç taramak mı? İğrenç bir şey.Az önce eşimle kavga ettik. Sebep benim temizlik yapmamammış. Haftaiçi kursum var bütün gün kursta oluyorum, evimiz zaten benim nefret ettiğim uzak bi semtte, zaten kaç saatim yollarda geçiyor.
Hamileyim de. Aşırı uyku halindeyim bi de üstelik. Hiçbir zaman enerjik sağlıklı bi insan olamadım zaten. Hiçbir zaman uykularım yetmedi bana, uykudan bile yorgun uyanıyorum. Hamile olunca da hepsi 2 katına çıktı bunların.
Günlük ortalık toplamak, mutfağı temizlemek, yemek yapmak, çamaşır yıkamak bile bana zor geliyor ama bi şekilde yapıyorum.
Ama ev süpürüp toz alma işini haftada 1 kere yapıyorum sadece. Özellikle de haftaiçi kursa gittiğim günler sil süpür yapmıyorum. Bu eşime az geliyor evimiz çok pismiş, ben bu evde ne işe yarıyormuşum, fuzuli boş boş yaşıyormuşum, evi otel gibi kullanıyormuşum, daha ne laflar kavga uzadı da uzadı.
Temizlik hastası gibi sözde çok titiz ama lafta titiz. Temiz olan insan, rahatsız olan insan kalkıp bi şeyinde ucundan tutmaz mı? Başkasına temizle temizle, hergün şunu yap diyerek herkes titiz olur. Öyle titiz olmakta ne var ki?
Yahu 2 gün önce süpürdüğüm yatak odası neymiş pislik içindeymiş, bana gel bak diye yeri gösteriyor. Gösterdiği yerde de sabah evden çıkmadan saçımı taramıştım saçım dökülmüş saç telleri üst-üste orda yumak gibi kalmış. Görmedim bile. Neymiş o toz yumağıymış kaç gündür ordaymış. 2 gün önce süpürülen odada nasıl o kaç gündür orda olur ya?
Hah bide bu durum var. Ben bu evi ışıl ışıl parlatsam yine yaranamam. Yaranılmıyor çünkü onlara. Yap yap yap bir gün yapma adın yapmıyo olur.Yatak odasında saç taramak mı? İğrenç bir şey.
Banyoda o işleri yapar, kıl tüy orada kalır
Konunuza gelirsek; bence eşiniz genel Halinizden şikayetçi, siz kendinizi de iş yapmayı sevmeyen birisi olarak anlattınız, hamilelik durumuyla katlanılmaz bit hale gelmiş
Çocuk olunca çok zor olacak,
Bir de şu var. 2 çocukla evi bal dök yala yapıyorum. Erkek milletine yine yaranılmıyor.
Az önce eşimle kavga ettik. Sebep benim temizlik yapmamammış. Haftaiçi kursum var bütün gün kursta oluyorum, evimiz zaten benim nefret ettiğim uzak bi semtte, zaten kaç saatim yollarda geçiyor.
Biliyorum o programı :)))Kirlileri katlayarak kirli sepetine koymak mı? Ne kadar titizmiş gerçekten, aklıma tlc kanalındaki temizlik bağımlıları programı geldi, youtube dan aratıp bakabilirsiniz :)
Bence temizlik önemli . Tamam eşiniz uslubunda yanlış yapmış kavgayla tartışmayla birşeyi düzeltemezsiniz. Benim eşim bana şu evi temizle demesi benim için bir hakarettir şahsen ki ben bunu eşime söyletmem. Kadınında erkeginde görevleri vardır bence kendinizi toparlayın yavas yavas yapın işlerinizi en azından hergün toplayıp süpürün yeterliAz önce eşimle kavga ettik. Sebep benim temizlik yapmamammış. Haftaiçi kursum var bütün gün kursta oluyorum, evimiz zaten benim nefret ettiğim uzak bi semtte, zaten kaç saatim yollarda geçiyor.
çok şanslısınız sizin adınıza çok sevindim umarım benimki de bi nebze olsun düzelir. bugün kursta sınıfı süpürme sırası bendeydi, herkes bi yandan saldırıp elimdeki süpürgeyi aldı sırf hamileyim diye. o da uzun fırça gibi süpürgelerden ve yerler de fayans, iki kağıt döküntüsü süpürücem alt tarafı hiç yapılmayacak bi şey değil. ama onu bile yaptırmadılar. hamile kadının elinden bi bardak su içen helallik istemeli dediler. içimden keşke eşim olsaydı da görseydi bunları dedim... daha anlatmadığım çok kötü yaralayan bi olayımız daha oldu ama bu konuda yorumlarda mı bahsetsem yeni konu mu açsam yoksa hiç anlatmasam mı bilemiyorum.Okurken sizin adiniza cok uzuldum. Kendi adima soyleyeyim ben esime yemek ve temizlik canim isterse yaparim kendimi bu konularda zorlayamam demistim. Ki kv de cokcok titiz buz dolabinin kapagini elle acamazsin. Oyle bi ortamda buyumus esim. Ve evlendik. Uyandigimda keyifliysem yaparim keyfim yoksa da bugun lokantadan getir biseyler yada orda ye derim. Yani bir kere bile bu noktada kotu soz isitmedim. Zaten hamile olsam varya asla is yaptirmaz bana. Bence esin elindeki hazinenin kiymetini bilmiyor. Bir gun eline verin supurgeyi bezi ve yemek malzemelerini. Hazirlasin yapsin. Hatta karnina da bir yuk baglayin ne kadar dayanabiliyo. Beklentisi cok ama cok yuksek ve bencil bir kisilige sahip maalesef esiniz. Insallah duzelir bu durumunuz
çok şanslısınız sizin adınıza çok sevindim umarım benimki de bi nebze olsun düzelir. bugün kursta sınıfı süpürme sırası bendeydi, herkes bi yandan saldırıp elimdeki süpürgeyi aldı sırf hamileyim diye. o da uzun fırça gibi süpürgelerden ve yerler de fayans, iki kağıt döküntüsü süpürücem alt tarafı hiç yapılmayacak bi şey değil. ama onu bile yaptırmadılar. hamile kadının elinden bi bardak su içen helallik istemeli dediler. içimden keşke eşim olsaydı da görseydi bunları dedim... daha anlatmadığım çok kötü yaralayan bi olayımız daha oldu ama bu konuda yorumlarda mı bahsetsem yeni konu mu açsam yoksa hiç anlatmasam mı bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?