Bu temizlik bu kadar mı önemli ya?

Haklısın ama bak hatun kişi ne diyor doğuma giderken cam silmiş yeri silmiş aklımız almadi ve işin kötü tarafı diyor ki evdeysem ne ise yararım tabiki yapicam yooo bende ev hanımıyım iki bebe buyutuyorum dün misafirim geldi Allah razı olsun eşim kalktı sildi süpürdü ben oğluma bakarken bulaşıkları koymuş eee hayat iki kişilik temizlik birlikte de yapılıyor şu çok titizim diye ovunenleri anlamam imkansız gerçekten

Evt ya birde diyorki herkes benle.gurur diyar ama bisey diyim mi böyle titiz olanların çocukları ilerde temizlikle ilgili muhakkak takıntılı oluyor bunu çok gözlemledim tabiki şimdi bizim evimiz pislikten kirilmiyo ama titiz falan değilim bana yetecek kadar yapıyorum yetiyo

Hamileyim yapamıyorum diyeceksiniz bu kadar. Maddi durumunuzu bilmiyorum ama kadın almanızı tavsiye ederim haftada bir. Daha da laf edip aşağılarsa haftada ikiye çıkarın.

Cok haklisiniz valla aynen oyle titiz görüntüsü veriyor sanirim çünkü dediginiz gibi gercekten titiz olan insan dayanamaz ki. Mesela ben cok titiz olsam yanimdaki insan önümdeki masanın tozunu almasa ben dayanamaz kalkar alirim çünkü o kadar titiz olunca o sekilde mümkün değil oturamam, ama esim ben o tozu almazsam o sekilde orda oturabiliyor, sadece çenesi çalışıyor baska bisey yok...

O zaman titiz değil, eşinizdir özür dilerim ters birşey demek istemem ama biz böylelerine lafa ola beri gele titizlerden diyoruz, titizlik özünde değil dilinde:) eşimden biliyorum çünkü, ben sizin gibiyimdir eşimde titizdir ama titizliğin anlamını verecek cinsten gerçek titizlerden, kirliye çamaşırlarını bile katlayarak koyan türden:))
Evde toz olunca eline bez alıp köşe bucak her yanı silen tiplerden :)))

Hamilesiniz, söylediklerini çok takmayın kafanıza, yapabildiğiniz kadarını yaparsınız, yapamadığınız kısım için çok rahatsızsa yardımcı alsın eve.

Canim temizligini yap aksatma.
Bir kere temizlik senin için önemli.
İslerini biriktirme.
Camasir yikamak icin biriksin de yıkayayım deme. Baktin hafif birikti yika.
Süpürme işine sik zaman araligina alirsan cok zamanini almaz.
Wc yi hergün camasir sula. Lavabonuda hergün temizledin mi cok zaman almaz.
Ben su an tüp bebek tedavisindeyim. İki hafta is yapamayacagim die evi temizledim esim sadece ustten yapiyor yeterli oluyor.
Aldigini da aldigin yere koydun mu sorun olmaz.
İnan bı süre sonra sende alisacaksin.
Bende öyle cok saglikli bi insan değilim ama rutine bağladım isleri.
Sıkma canını.

Kadının saci, erkeğin kılı dökülüyor yapacak bir sey yok. Siz de ondan rahatsiz olun o zaman. Boyle ömür mü gecer? Herkes bana evlenmem konusunda baski yaptiyor ama burdan gördüğüm uzere cok bir sey kacirmiyorum.

Aslında evde tüm gün kimse yok. O nedenle hemen batmaz. Etrafı toplu tutup haftada iki gün silip sürüp toz alsanız yeter. Ben de yerde saç görmeye dayanamam. Saç kurutma ve tarama işini banyoda yapıyorum. Sonrasında ıslak mendille yeri hızlıca silip dökülen saçlarımı topluyorum.

evime haftada bir yardımcı bir hanım geliyor,günlük geri kalan rutin işleri elimden geldiğince ben hallediyorum. Kasmıyorum o kadar, yetiştiği kadar yapıyorum..çünkü evde zaten iki çocuk,evin içine adım atmaları yetiyor o evin dağılması için:) bir de yardımcım yer ve cam silerken arap sabunu sirke karbonat çamaşır sodası gibi malzemeler kullanır,şimdi hamilesin lütfen temizlik kimyasallarını koklamamaya çalış,yukarıda Chickennova bahsetmiş ama lütfen çamaşır suyu falan kullanayım deme hamile halinle,çok çok zararlı..

Benim eşim hiiiçççbir işin ucundan tutmaz,ama şikayet de etmez. ben çözümü yardımcı tutmakta buldum. eğer eşin razı gelmezse emrivakini yap,ayarla yardımcı hanım gelsin, mecbur kabul edecek.

Çok bi şey değil hiçbir şey kaçırmıyorsunuz, bi gün çocuk sahibi olmayı istemek gibi ya da çok aşık olmak gibi ya da çok düzgün gerçekten insan gibi biriyle karşılaşmış olmak gibi sebepleriniz olmazsa evlenmeyin zaten bence.

Kirlileri katlayarak kirli sepetine koymak mı? Ne kadar titizmiş gerçekten, aklıma tlc kanalındaki temizlik bağımlıları programı geldi, youtube dan aratıp bakabilirsiniz :)

Yatak odasında saç taramak mı? İğrenç bir şey.
Banyoda o işleri yapar, kıl tüy orada kalır

Konunuza gelirsek; bence eşiniz genel Halinizden şikayetçi, siz kendinizi de iş yapmayı sevmeyen birisi olarak anlattınız, hamilelik durumuyla katlanılmaz bit hale gelmiş
Çocuk olunca çok zor olacak,

Bir de şu var. 2 çocukla evi bal dök yala yapıyorum. Erkek milletine yine yaranılmıyor.

Hah bide bu durum var. Ben bu evi ışıl ışıl parlatsam yine yaranamam. Yaranılmıyor çünkü onlara. Yap yap yap bir gün yapma adın yapmıyo olur.
Bir de yatak odasında neden saç taranmasın ki ordaki aynamin önünde saç makyaj işlerimi hallederim her zaman, banyodan sonra saçıma sürdüğüm ürünler falan da hep orda dizili, zaten taradıktan sonra şöyle bi bakar dökülen varsa toplarım ama o gün görmemişim işte..

Beyzade acaba haftada bir alsa eline elektrikli süpürgeyi?! Yardim etse?? Sorun cözülmüs olur bencw

Okurken sizin adiniza cok uzuldum. Kendi adima soyleyeyim ben esime yemek ve temizlik canim isterse yaparim kendimi bu konularda zorlayamam demistim. Ki kv de cokcok titiz buz dolabinin kapagini elle acamazsin. Oyle bi ortamda buyumus esim. Ve evlendik. Uyandigimda keyifliysem yaparim keyfim yoksa da bugun lokantadan getir biseyler yada orda ye derim. Yani bir kere bile bu noktada kotu soz isitmedim. Zaten hamile olsam varya asla is yaptirmaz bana. Bence esin elindeki hazinenin kiymetini bilmiyor. Bir gun eline verin supurgeyi bezi ve yemek malzemelerini. Hazirlasin yapsin. Hatta karnina da bir yuk baglayin ne kadar dayanabiliyo. Beklentisi cok ama cok yuksek ve bencil bir kisilige sahip maalesef esiniz. Insallah duzelir bu durumunuz

Bence temizlik önemli . Tamam eşiniz uslubunda yanlış yapmış kavgayla tartışmayla birşeyi düzeltemezsiniz. Benim eşim bana şu evi temizle demesi benim için bir hakarettir şahsen ki ben bunu eşime söyletmem. Kadınında erkeginde görevleri vardır bence kendinizi toparlayın yavas yavas yapın işlerinizi en azından hergün toplayıp süpürün yeterli

çok şanslısınız sizin adınıza çok sevindim umarım benimki de bi nebze olsun düzelir. bugün kursta sınıfı süpürme sırası bendeydi, herkes bi yandan saldırıp elimdeki süpürgeyi aldı sırf hamileyim diye. o da uzun fırça gibi süpürgelerden ve yerler de fayans, iki kağıt döküntüsü süpürücem alt tarafı hiç yapılmayacak bi şey değil. ama onu bile yaptırmadılar. hamile kadının elinden bi bardak su içen helallik istemeli dediler. içimden keşke eşim olsaydı da görseydi bunları dedim... daha anlatmadığım çok kötü yaralayan bi olayımız daha oldu ama bu konuda yorumlarda mı bahsetsem yeni konu mu açsam yoksa hiç anlatmasam mı bilemiyorum.

Insallah duzelir dua edin bol bol. Bazen bir musibet bin nasihatten iyidir derler. Onceden de esiniz boyle miydi yoksa siz evliligin baslarinda cok dikkat ediyodunuz sonradan biraz salinca gozune mi batti. Ben hep derim kadin ev hanimi da olsa erkek esine yardim etmeli. Hasta oldugunda bi tas corba yapani olmali diye. Benimde kaynanam cok kizar esime is yaptiriyorum diye. Onunda evi elbette yapmali yardim etneli derim hep. Zor gercekten bu dengeler

Sizde hiçbir anormallik yok.Eşiniz anormal.Benim yaptigim işi begenmiyorsan kendin temizle deyin.
Siz köle degilsiniz ! temizlikçi de degilsiniz.Size bu sekilde konusmaya asla hakki yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…