- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
aslinda fitik ve diz agrilari hareketsizlikden oluyor.kendim adina soyledim.temizlik hastasida degilim.ama haftada 2cok az.pencere aciypruz ev toz oluyor.toza karsi alerjim var bide.Çocuk olmayınca haftada 1 temizlik yeterli oluyor, kendimden biliyorum. Sonuçta ev pislenmiyor, evde 2 yetişkin var ve bütün gün boş. O ev ne kadar kirlenebilir ki 1 haftada?Ayrıca siz de canınızın kıymetini bilin. Yaşlanınca fıtık, diz ağrıları uğraşırsınız.
Ay neden şoktasın ya bayansosyete. Bizde banyo temiz kalsın diye haftada bir yıkanıyoruz demedik zaten. Pazartesi öğlen yıkanacağıma pazar akşamı kızımı da yıkıyoruz kendimde yıkanıyorum en azından bir iki gün temiz kalıyor. Senin gibi hergün duş almıyoruz diye bu kadar trans olmaBende şuan şaşırdım yani bizim evde hergün banyo yapılır . Banyo kirlenmesin diye banyoyu önce yapmak filan ben şuan şoktayım
şoktatayım diyorsun yani. Dikkat edersen genelde demişim evet benim evde herşeyim sistemlidir.he bu arada pazar günü değil pazartesi banyo yaptım bu sefervalla böle sistematik şekilde banyo yapmalar falan
Üslubunuz ne kadar çirkin böyleAy neden şoktasın ya bayansosyete. Bizde banyo temiz kalsın diye haftada bir yıkanıyoruz demedik zaten. Pazartesi öğlen yıkanacağıma pazar akşamı kızımı da yıkıyoruz kendimde yıkanıyorum en azından bir iki gün temiz kalıyor. Senin gibi hergün duş almıyoruz diye bu kadar trans olma
bende banyo yu yıkar öyle temiz temiz yaparımBende şuan şaşırdım yani bizim evde hergün banyo yapılır . Banyo kirlenmesin diye banyoyu önce yapmak filan ben şuan şoktayım
ayy bende öyleyim ama bu kk da ne zaman bu tarz bir konu açılsa kendimi iğrenç pisliğin teki gibi hissediyorumÇocuk olmayınca haftada 1 temizlik yeterli oluyor, kendimden biliyorum. Sonuçta ev pislenmiyor, evde 2 yetişkin var ve bütün gün boş. O ev ne kadar kirlenebilir ki 1 haftada?Ayrıca siz de canınızın kıymetini bilin. Yaşlanınca fıtık, diz ağrıları uğraşırsınız.
Hahah ben küçük banyoyu kullanıyorum o yüzden 2 dk da hallediyorum 2 günde bir oluyor bu iş . Eşim şuan evde Yok 10 gün kadar yanlızım yine aynı rutin devam ediyor. Bazılarına anlam veremiyorumbende banyo yu yıkar öyle temiz temiz yaparım
Neden? Karşınızdakini sorunlu banyo yapmayan biriymiş gibi algılatırken ki üslubunuzla aynı aslında şimdi kanat mı taktınızÜslubunuz ne kadar çirkin böyle
Neden? Karşınızdakini sorunlu banyo yapmayan biriymiş gibi algılatırken ki üslubunuzla aynı aslında şimdi kanat mı taktınız
Ne alakası var allah aşkınızaNeden? Karşınızdakini sorunlu banyo yapmayan biriymiş gibi algılatırken ki üslubunuzla aynı aslında şimdi kanat mı taktınız
Ahahah benim herif yaptı geçende bunu.Bir yerde okumustum... Adamin esi temizlik yapmadigi zamanlar tozlu olan alanlara parmagiyla seni seviyorum yazarmis ki esi evin tozlu oldugunu anlasin...
Evet bazi erkeklere gore temizlik sart olabiliyo ablam iki dusuk yaptiydi ama enistem tozlu evden tiksinip sevmedigi icin o haliyle kalkar evi silerdi iki gunde bir ...goreceli bir durum buda
Ben varım kız:) her gün sil süpür 12 ye kadar akşam yemeğine kadar yaparım çocukları okula bırakıp 3 4 saat bana kalıyor onları okuldan alınca park oyun boyama derken 9 da yatarlar kalan zaman yine benim insan alışıyor ve zevkle yapıyor:) yıpratmıyor yani temizlikÜç gün temizlik yaparım, her gün süpürürüm diyenler gerçekten ciddi mi??? Bunları yapabilenin işi gücü, sosyal hayatı var mı??? Cidden soruyorum çünkü asla böyle bir tempoya yetişemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?