Birşey desem adam saldıracaktı korktum inankiÖzür neden? Terbiyesizden bir de özür dilemişsiniz.
etraf haddini bilmez ve kendini bir halt sanandan geçilmiyor. Herkes edepli olsa ve haddini bilse zaten saygı kendiliğinden gelecek. Gelecek beni her geçen gün biraz daha korkutuyor.. Özellikle bir anne olarak...Birşey desem adam saldıracaktı korktum inanki
Birde elemanının benim yüzümden problem yaşamasını istemedim
O an bir çok duyguyu beraber yaşayıp ne yapacagimi bilemedim
bizim zamanimizda internet yoktu bukadar sosyallesmemisdik saflık vardı cocuksuluk vardi... simdi nerde o sokakta oynayan cocuklar herkez internet derdinde kucucuk cocuk bile noluyo bu sekilde internette gördükce özentilik artıyo ve buda cogu kisiyi bozuyo..etraf haddini bilmez ve kendini bir halt sanandan geçilmiyor. Herkes edepli olsa ve haddini bilse zaten saygı kendiliğinden gelecek. Gelecek beni her geçen gün biraz daha korkutuyor.. Özellikle bir anne olarak...
ne yazık ki böyle böyle yozlaştık. İnsanlar insan olmayı unutur oldu.. Tohumlar küçüklükten atılıyor, yani çoğu şey ailede özellikle annede bitiyor. Güzel evlat yetiştirsek insan gibi insan, merhametli, vicdanlı, duyarlı, empati yapabilen... Gibi gibi. Ahir zamanı yaşıyoruz ve yaşamak gittikçe zorlaşır tat vermez oldu..bizim zamanimizda internet yoktu bukadar sosyallesmemisdik saflık vardı cocuksuluk vardi... simdi nerde o sokakta oynayan cocuklar herkez internet derdinde kucucuk cocuk bile noluyo bu sekilde internette gördükce özentilik artıyo ve buda cogu kisiyi bozuyo..
kizim 11 aylik bu zamanda büyütmeye korkuyorum. simdiden ilerde onu nasıl koruyabilirim kötü cevre kötü arkadas vs bunlari düsünüyorum Rabbim tüm annelerin yardimcisi olsun..ne yazık ki böyle böyle yozlaştık. İnsanlar insan olmayı unutur oldu.. Tohumlar küçüklükten atılıyor, yani çoğu şey ailede özellikle annede bitiyor. Güzel evlat yetiştirsek insan gibi insan, merhametli, vicdanlı, duyarlı, empati yapabilen... Gibi gibi. Ahir zamanı yaşıyoruz ve yaşamak gittikçe zorlaşır tat vermez oldu..
amin arkadaşım amin.. 2 oğlum var benim de Rabbim bağışlasın hepimizin evlatlarını, hayırlı insan olsunlar, hayırlılarla karşılaşsınlar inşallah..kizim 11 aylik bu zamanda büyütmeye korkuyorum. simdiden ilerde onu nasıl koruyabilirim kötü cevre kötü arkadas vs bunlari düsünüyorum Rabbim tüm annelerin yardimcisi olsun..
Valla bizim de işyerinde Ramazan başından beri herkesin suratı 5 karış ve herkes aşırı gergin. Hele genel Müdürümüz sanki anasını babasını öldürmüşüz gibi davranıyo, sabah günaydın bile derken o kadar sinirli ki ağzının yarısıyla bile günaydın demiyo adam. En sonunda dün tepem attı. G.Müdürün asistanının yanındaydım, odaya girdi,bakışları nerdeyse dövecek gibi. X Bey oruç galiba sizi çok etkiledi dedim. Neden dedi. Başladığından beri herkesin suratı 1 karış, sizinki 5 karış da ondan, vallahi enerjimi düşürüyorsunuz dedim.Öyle mi hiç farkında değilim falan dedi. Bir aynaya bakın anlarsınız dedim. Adam dünden beri benim yanımdan gelip geçerken gülümsemeye başladı. Bence şekerler düşünce yüzler de ekstra düştü :) Genel durum da iyi değil ama, yine bi nebze ramazandan sonra rahatlarız diye düşünüyorumGeçengün bir konu hakkında birinin yardımını istedim atölyeye cikayim eleman bana bilgi versin dedim
Eleman istemez dedi
Tamam ok dedim iş için konuşurken konu konuyu açtı yardım istediğim konuda eleman bana yardım etmeye Adam da bağırmaya başladı
Bu ne saygısızlık ben sana yardım edemez dedim işini hallet çık diye bağırmaya başladı
Bana sen elemanı oyuna getirdin
Diyor
Inanın hiç niyetim bu değildi
Adamın gözlerinden alev çıkıyor
Hiç bir şey demeyip
Özür dileyip çıktım
Elamana mal etmesin diye telkinde bulundum
Dışarda herkes sinirli öfkeli
Trafikte kavga manavda kasapta okulda
Delirmiş mi bu millet nedir dertleri anlamıyorum
Ben mi abartıyorum acaba?
Geçengün bir konu hakkında birinin yardımını istedim atölyeye cikayim eleman bana bilgi versin dedim
Eleman istemez dedi
Tamam ok dedim iş için konuşurken konu konuyu açtı yardım istediğim konuda eleman bana yardım etmeye Adam da bağırmaya başladı
Bu ne saygısızlık ben sana yardım edemez dedim işini hallet çık diye bağırmaya başladı
Bana sen elemanı oyuna getirdin
Diyor
Inanın hiç niyetim bu değildi
Adamın gözlerinden alev çıkıyor
Hiç bir şey demeyip
Özür dileyip çıktım
Elamana mal etmesin diye telkinde bulundum
Dışarda herkes sinirli öfkeli
Trafikte kavga manavda kasapta okulda
Delirmiş mi bu millet nedir dertleri anlamıyorum
Ben mi abartıyorum acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?