Bu yaptığı terbiyesizlik!

Adanalıyım ben . Bizde 2 laftan biri küfürdür . Şahsıma edilmeyen küfürleri duymuyorum bile artık .

Bana da birazcık abartmışsınız gibi geldi . Sinirliymiş sonuçta .

Sevgiliniz kaç yaşında ?
Bu ''Tamam sensin'' lafı ergenler arasında çok kullanılıyor.

Mesela şöyle bi konuşme geçince ergenler bunu der ;
Konuşma;
x : Yaa bu yaptığın çok yanlış yapma
y: Ama hakketti
x: Yapma sen coolluğunu bozma bak ben diyor muyum öyle
y: Tamam tamam sensin..
x: By sana akıl verende suç !!

bu tamam sensin lafı herşeyi sen biliyorsun diye söylenir.
Ettiğim küfür sensin değil.
Her konuda bilen eden her konuda profesyonel olan sensin ben eziğim ya zaten sen muhteşemsin diye bi yadırgama kınama cümlesi..

Sevgilinizde o anlamda demiştir adım kadar eminim

Kesin o anlamda canım. Adamın her şeyini eleştiriyorum, kınıyorum. 24. Ben de o yüzden bu ergence oldu falan dedim ona hiç yakışmadı.

Kesin o anlamda canım. Adamın her şeyini eleştiriyorum, kınıyorum. 24. Ben de o yüzden bu ergence oldu falan dedim ona hiç yakışmadı.

Tmm sensin : evet sen çok biliosun
Aman haklısın yeterki sus
Küfürlerin sana olduğu için deil, sinirliyim üstüme gelme uğraşamam dır bence :)

Küfür edilmesini bende hiç sevmem.
Bende anca çok çok çok sinirlenmem lazım o anda söylerim ama onun dışında
ayy salak manyak gerizekalı derim normal sinirlendiğimde.

Benim sevgilim bana küfür ederdi.
Çok kırılırdım ayrılmazdım.
Bi gün işin içine şiddette girince dedim tamam bu iş burda biter.
Bitirdim sonra yalvar yakar yok yapmıcam etmicemlerle barıştık.
Dedim bana küfür etme çevreme aileme küfür etme.
Aileme zaten etmezdi ama uyarımı yapayım dedim.
Buda tamam dedi etmicem.
Etmedi o zamandan beri.

Ama arkadaşlarıyla kavga edince gelr bana anlatır.
O arada küfürde eder o kişiye.
Ben sakin ol diyorum olamam diyip tersliyor.
Kırılıyorum ama çok çok tepki vermiyorum sonuçta sinirli onu yumuşatmam lazım veya en azından anlatmasını beklemem gerekiyor.
Çünkü insan sinirliyken gözü hiç bişeyi görmez.
O yüzden sende sevgilin sana etmiyorsa o küfür sinirlendiğinde ettiklerine mudahale etme.
Sakinleşince küfür etme falan diye uyar.

Erkekler kaç yaşında olursa olsun ergendir garipsememek lazım

bence çok abartıyorsunuz erkek bu sinirlenince küfür ediyorlar. bende çok rahatsız olurum sevgilim sinirlendiğinde küfrederken hatta bazen kan beynimede sıçrıyor ama susuyorum yani bukadar baskılamak yersiz onları bence. biz bayanlar bile çileden çıktığımzda ağzımızdan çok nadirde olsa kötü laflar çıkabiliyor

Sevgilin zamanında çok yanlış yapmış ama çok şükür düzelmiş. Hep mutlu olursun inşallah canım. Ben de gerizekalı derim en fazla. Ay bana tamam sensin deyince ben tabi şok. :44:
Sonra ergence bu oldu baya dedim ay ne diyeyim yani başka? Sinirliyken üzerine gitmekle hata ettim canım ya.

Canım ben aşırı baskı uyguluyorum. Sizleri dinleyince yanlışımın farkına vardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…