- Konu Sahibi poyrazinmelegi
-
Akşam yanına gideyim diyorum. Hem görünce dayanamaz hemen sarılır.
Evet canım, çok kolay oluyor.Öyle yap o zaman canım yanyanayken herşey daha kolay :)
Merhaba, bir derdimi paylaşmak istiyorum.
Sevgilimi anlatmıştım, diğer konumu bilen bayanlar olduğunu düşünüyorum.
Neyse, konuya geçmek istiyorum. Ben küfürden nefret eden bir insanım. Hiç mi duymuyorsunuz derseniz duyuyorum tabi ki arada abimin, amcamın ağzından falan yani aynı ortamda bulunduğum insanlar küfürlü konuşulabiliyor. (Tabi ki bana karşı değil yanlış anlaşılma olmasın.)
Dün işten çıktı, sinirliydi. Bir durum oldu baya öfkelenmişti. Sonra o öfkelendiği kişiye küfür etti. Ben de çıldırdım. Sana küfür etme demedim mi, ben duymak istemiyorum, terbiyesizlik bu, bana çok itici geliyor falan cümleleri dizdim. Bana verdiği cevap resmen beni şok etti. Yani tokat yesem sanırım o kadar şok olurdum. "Tamam, sensin" dedi bana! Ben de seninle konuşmak istemiyorum artık dedim. Mesaj atmadı. Konuşmuyoruz dünden beri. Neler oluyor, anlamıyorum. Nasıl bunu söyler aklım almıyor. Bu çok ayıp. Kendimi çok değersiz hissettim.
Aramızda gün içinde ya da önceki haftalardan kalan bir sorun yoktu. Çok iyiydik. Seven insan böyle der mi? Böyle kırar mı? Ben mi çok tepki veriyorum? Akıl, akıldan üstündür derler. Fikirlerinizi bekliyorum.
Adanalıyım ben . Bizde 2 laftan biri küfürdür . Şahsıma edilmeyen küfürleri duymuyorum bile artık .
Bana da birazcık abartmışsınız gibi geldi . Sinirliymiş sonuçta .
Sevgiliniz kaç yaşında ?
Bu ''Tamam sensin'' lafı ergenler arasında çok kullanılıyor.
Mesela şöyle bi konuşme geçince ergenler bunu der ;
Konuşma;
x : Yaa bu yaptığın çok yanlış yapma
y: Ama hakketti
x: Yapma sen coolluğunu bozma bak ben diyor muyum öyle
y: Tamam tamam sensin..
x: By sana akıl verende suç !!
bu tamam sensin lafı herşeyi sen biliyorsun diye söylenir.
Ettiğim küfür sensin değil.
Her konuda bilen eden her konuda profesyonel olan sensin ben eziğim ya zaten sen muhteşemsin diye bi yadırgama kınama cümlesi..
Sevgilinizde o anlamda demiştir adım kadar eminim
Kesin o anlamda canım.Adamın her şeyini eleştiriyorum, kınıyorum. 24. Ben de o yüzden bu ergence oldu falan dedim ona hiç yakışmadı.
Kesin o anlamda canım.Adamın her şeyini eleştiriyorum, kınıyorum. 24. Ben de o yüzden bu ergence oldu falan dedim ona hiç yakışmadı.
Tmm sensin : evet sen çok biliosun
Aman haklısın yeterki sus
Küfürlerin sana olduğu için deil, sinirliyim üstüme gelme uğraşamam dır bence :)
Küfür edilmesini bende hiç sevmem.
Bende anca çok çok çok sinirlenmem lazım o anda söylerim ama onun dışında
ayy salakmanyak gerizekalı derim normal sinirlendiğimde.
Benim sevgilim bana küfür ederdi.
Çok kırılırdım ayrılmazdım.
Bi gün işin içine şiddette girince dedim tamam bu iş burda biter.
Bitirdim sonra yalvar yakar yok yapmıcam etmicemlerle barıştık.
Dedim bana küfür etme çevreme aileme küfür etme.
Aileme zaten etmezdi ama uyarımı yapayım dedim.
Buda tamam dedi etmicem.
Etmedi o zamandan beri.
Ama arkadaşlarıyla kavga edince gelr bana anlatır.
O arada küfürde eder o kişiye.
Ben sakin ol diyorum olamam diyip tersliyor.
Kırılıyorum ama çok çok tepki vermiyorum sonuçta sinirli onu yumuşatmam lazım veya en azından anlatmasını beklemem gerekiyor.
Çünkü insan sinirliyken gözü hiç bişeyi görmez.
O yüzden sende sevgilin sana etmiyorsa o küfür sinirlendiğinde ettiklerine mudahale etme.
Sakinleşince küfür etme falan diye uyar.
Erkekler kaç yaşında olursa olsun ergendir garipsememek lazım
Canım birine sinirlenmiş küfür etti ben de ona patladım zaten. Ayıp, terbiyesiz falan dedim. O da tamam sensin dedi.
Benim eşim sürekli küfür eder
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence çok abartıyorsunuz erkek bu sinirlenince küfür ediyorlar. bende çok rahatsız olurum sevgilim sinirlendiğinde küfrederken hatta bazen kan beynimede sıçrıyor ama susuyorum yani bukadar baskılamak yersiz onları bence. biz bayanlar bile çileden çıktığımzda ağzımızdan çok nadirde olsa kötü laflar çıkabiliyor
Tmm işte :)) sana küfür amçlı deil dir o.. Sinirliyim sus anlamında dır :)
biraz canınız kavga etmek istiyomus gibi geldi bana
En iyisini sen bilirsin yaşayan sensin o zaman nabza göre şerbet :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?