Bu yaptığı terbiyesizlik!

Canım benim sevgilimde "tamam,sensin" lafını cok kullanır. Birşeye direttiğimde söyler bunu. Açıklama yapmak istemez. Bende sinir olurum ama çok takılma bunlara. Hatta birgün arabada gidiyoruz, bir arkadaşından bahsederken küfür etti. Bende çok tepki gösterdim bağırdım falan.. Önce "sinirden söyledim, ağzımdan cıktı sanamı söyledim sanki takılma" falan dedi ama baya köpürdüm ben. Sonrasında "seninle konuşurken sinirlenip içimdekileri dökemicekmiyim ben ne var alttan alsan" diye bana cıkıstı şimdi söylediğinde "şşşş söyleme öyle" derim o da pardon der ve dikkat etmeye çalışır. Ama uzatmayın bence ağzından cıkmıs olabilir.

Son düzenleme:

Bu hatalarından sadece 2-3 tanesi daha neler neler var arada eski haline dönüş yapar gibi konuşunca hareket edince bi paldum daha kopuyor.
Görüşücek misiniz ?

Canım birine sinirlenmiş küfür etti ben de ona patladım zaten. Ayıp, terbiyesiz falan dedim. O da tamam sensin dedi.

çok aşırı sinirlenmişsem bende küfür ederim
ama oyle agır şeyler değil delimisin salakmısın
oda erkek sonuçta çok delirmiş demekki.
fazla büyütme bence.

çok öfkelendiğim zamanlar bende ederim.
sanırım abartmışşınız.

Bana sevgilim gerizekali misin mal misin diyip duruyodu konusna esnasinda bende bana bi daha soyleme dedim vayyy sen misin bunu diyen.ben sana mal dedim diye mal mi okdin diyo falan filan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sakın izin verme canım! Sana öyle demek haddine değil.

Sinirliyken keşke üstüne gitmeyip sakinleşince konuşsaydın, kötü olmuş

Son düzenleme:
Anlamadigim şu ki istemediğim biseyi bike soyleyince suçlu oluyorum. Tamam hayatım dikkat ederim farkinda deilim falan dese sorun cozulcek.kiz gibi trip atıyor yaaa

çok aşırı sinirlenmişsem bende küfür ederim
ama oyle agır şeyler değil delimisin salakmısın
oda erkek sonuçta çok delirmiş demekki.
fazla büyütme bence.

Canım çok sinirliydi derdini anlatmaya çalışıyordu. Cümlenin başına p.ç adamı getirince ben onu dinlemeyi bıraktım bir sürü laf saydım. Bana beni daha çok geriyorsun böyle yapma dedi devam ettim. Sonra bana tamam sensin dedi. Bir daha konuşmayalım dedim.

Tabi ki söyleyeceksin istemediklerini. Ay bu erkekler bir alem sanırım ya!
Yılma canım, tabi çok üzerine de gitme bak sonra böyle oluyormuş ama taviz de verme.

Benim için en büyük kırılma noktalarından biri ''küfür''dür.
O yüzden affetmem, affedemem....
Tepkiniz gayet yerinde fakat, ''tamam sensin'' demesi o kadar da ağır bir cümle değil bence, asıl ağır olan yanınızda küfür edebilmesi.

Valla tatlim bu erkekleri anlamak cok ZOR.onun için bi kita aldım erkekleri kullanma klavuzu diye.p tesi elime gececek umarım yol gosterici olur yoksa kafayi yicem:-D

Evet canım. Mesaj da başka bir kişiye p.ç dedi. Çok ayıp ya. Ben bir bayanım sinirini bu şekilde belli etmemeli. Böyle bir şey için de onu bırakamam..

Canım en doğrusunu yapmışsın ya. Umarım işe yarar bizi de bilgilendir.

Iyi ki buraya yazmışım. Yoksa kendimi sürekli haklı görüp onu hep böyle bastırmaya kalkacaktım. Bana yol gösterdiniz canım benim.

rica ederim bebeğim.
sanırım kişiyle alakalı bir durum.
bana göre olağan.
değiştirmeye çalışmak yerine sevmeyi dene.

Canım ellerine sağlık ya yazdığın için. Durumumuzu özetlemişsin resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…