- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 448
- Konu Sahibi poyrazinmelegi
-
Yo, çok iyiydik. O küfür edince oldu olan ama bende de hata varmış onu anladım.
Merhaba, bir derdimi paylaşmak istiyorum.
Sevgilimi anlatmıştım, diğer konumu bilen bayanlar olduğunu düşünüyorum.
Neyse, konuya geçmek istiyorum. Ben küfürden nefret eden bir insanım. Hiç mi duymuyorsunuz derseniz duyuyorum tabi ki arada abimin, amcamın ağzından falan yani aynı ortamda bulunduğum insanlar küfürlü konuşulabiliyor. (Tabi ki bana karşı değil yanlış anlaşılma olmasın.)
Dün işten çıktı, sinirliydi. Bir durum oldu baya öfkelenmişti. Sonra o öfkelendiği kişiye küfür etti. Ben de çıldırdım. Sana küfür etme demedim mi, ben duymak istemiyorum, terbiyesizlik bu, bana çok itici geliyor falan cümleleri dizdim. Bana verdiği cevap resmen beni şok etti. Yani tokat yesem sanırım o kadar şok olurdum. "Tamam, sensin" dedi bana! Ben de seninle konuşmak istemiyorum artık dedim. Mesaj atmadı. Konuşmuyoruz dünden beri. Neler oluyor, anlamıyorum. Nasıl bunu söyler aklım almıyor. Bu çok ayıp. Kendimi çok değersiz hissettim.
Aramızda gün içinde ya da önceki haftalardan kalan bir sorun yoktu. Çok iyiydik. Seven insan böyle der mi? Böyle kırar mı? Ben mi çok tepki veriyorum? Akıl, akıldan üstündür derler. Fikirlerinizi bekliyorum.
Sevgilin zamanında çok yanlış yapmış ama çok şükür düzelmiş. Hep mutlu olursun inşallah canım. Ben de gerizekalı derim en fazla. Ay bana tamam sensin deyince ben tabi şok. :44:
Sonra ergence bu oldu baya dedim ay ne diyeyim yani başka? Sinirliyken üzerine gitmekle hata ettim canım ya.
Canım birine sinirlenmiş küfür etti ben de ona patladım zaten. Ayıp, terbiyesiz falan dedim. O da tamam sensin dedi.
evet abartmışsınız biraz. bence uzatmayın
Bana sevgilim gerizekali misin mal misin diyip duruyodu konusna esnasinda bende bana bi daha soyleme dedim vayyy sen misin bunu diyen.ben sana mal dedim diye mal mi okdin diyo falan filan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok öfkelendiğim zamanlar bende ederim.
sanırım abartmışşınız.
çok aşırı sinirlenmişsem bende küfür ederim
ama oyle agır şeyler değil delimisin salakmısın
oda erkek sonuçta çok delirmiş demekki.
fazla büyütme bence.
Tabi ki söyleyeceksin istemediklerini. Ay bu erkekler bir alem sanırım ya!Anlamadigim şu ki istemediğim biseyi bike soyleyince suçlu oluyorum. Tamam hayatım dikkat ederim farkinda deilim falan dese sorun cozulcek.kiz gibi trip atıyor yaaa
Sinirliyken keşke üstüne gitmeyip sakinleşince konuşsaydın, kötü olmuş
Evet canım. Mesaj da başka bir kişiye p.ç dedi.Benim için en büyük kırılma noktalarından biri ''küfür''dür.
O yüzden affetmem, affedemem....
Tepkiniz gayet yerinde fakat, ''tamam sensin'' demesi o kadar da ağır bir cümle değil bence, asıl ağır olan yanınızda küfür edebilmesi.
Valla tatlim bu erkekleri anlamak cok ZOR.onun için bi kita aldım erkekleri kullanma klavuzu diye.p tesi elime gececek umarım yol gosterici olur yoksa kafayi yicem:-D
Iyi ki buraya yazmışım. Yoksa kendimi sürekli haklı görüp onu hep böyle bastırmaya kalkacaktım. Bana yol gösterdiniz canım benim.
Canım benim sevgilimde "tamam,sensin" lafını cok kullanır. Birşeye direttiğimde söyler bunu. Açıklama yapmak istemez. Bende sinir olurum ama çok takılma bunlara. Hatta birgün arabada gidiyoruz, bir arkadaşından bahsederken küfür etti. Bende çok tepki gösterdim bağırdım falan.. Önce "sinirden söyledim, ağzımdan cıktı sanamı söyledim sanki takılma" falan dedi ama baya köpürdüm ben. Sonrasında "seninle konuşurken sinirlenip içimdekileri dökemicekmiyim ben ne var alttan alsan" diye bana cıkıstışimdi söylediğinde "şşşş söyleme öyle" derim o da pardon der ve dikkat etmeye çalışır. Ama uzatmayın bence ağzından cıkmıs olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?