- 12 Mart 2019
- 53
- 10
- 3
- 34
- Konu Sahibi Darmadagin
-
Evet eli titriyodu farkettim ama bugün seni asla aldatmadım aldatmam dedi gözler yalan söylemez yalan değil sanki ama yinede emin olamıyorumSanki paniklemis eli ayağı birbirine karışmış gibi geldi bana.
Sizi üzmek istemem ama çocuklarının üzerine yemin edeni bile duydum gördüm. Çocuklarımın Ölüsünü opuyum yapmam benim Gül gibi karım var Kur'an'a el basayim vs vsEvet eli titriyodu farkettim ama bugün seni asla aldatmadım aldatmam dedi gözler yalan söylemez yalan değil sanki ama yinede emin olamıyorum
Evet biliyorum elimde kesin biseyde yok istersen yanında ariyim dedi istemedimSizi üzmek istemem ama çocuklarının üzerine yemin edeni bile duydum gördüm. Çocuklarımın Ölüsünü opuyum yapmam benim Gül gibi karım var Kur'an'a el basayim vs vs
Karistirmadim zatenKaristirmayin su adamlarin telefonlarini yaa..
Valla ya inanacaksın ya kurcalamayacaksın
Garip şeyler oluyor, işte tam da bu yüzden telefonumu kurcalatmıyorum
Hiç tanımadığım bi' numaradan youtube video linki geldi
Açtım baktım Serdar Ortaç tan bi aşk/ayrılık şarkısı
Tövbe ya
Millet sıkılmış iş arıyor kendine
Fotolarini karistirmissin isteKaristirmadim zaten
Hafta sonu olan fotolara videolara baktım ben çekemedim diye karşıma çıktıFotolarini karistirmissin iste
Neyse olan olmus artikHafta sonu olan fotolara videolara baktım ben çekemedim diye karşıma çıktı
Evet guvenim sonsuz hiç sarsmadi guvenimi takı düne kadar hafta sonu dışarıda cekindigimiz fotolara bakarken karsima çıktı video öyle gördüm zaten sonra wasaba bakma gereği duydumKesinlikle katiliyorum...
Güvenin sonsuzsa dogrumu anliorum...peki neden telefonuna baktin?
Neyse olan olmus artik
Keske ara desydin. Bakalim arayacak miydi.Evet biliyorum elimde kesin biseyde yok istersen yanında ariyim dedi istemedim
Evet çok üzüldüm halada öyleyim iki çocuğum var çok inanarak ve severek evlendik şimdiye kadar da herşey çok iyiydi guvensizligim yoktu hiç asla taviz vermeyecegim bı konu belki de ondan bu kadar taktım evet kıskanırım diyede yapmış olabilir zamanla gorucem inşallahÇok üzüyorsun galiba kendini sabaha kadar uyumamak falan. Kesin net bişey yok elinde. Zaten varsa çıkar kokusu.belki de sen çok kıskanç sin diye heyecanlanmistir.
Doğru diyorsun varsa lafı dolandırıp aramazdiKeske ara desydin. Bakalim arayacak miydi.
Arar evet ben istemedimKeske ara desydin. Bakalim arayacak miydi.
Sessiz kalıp bekleyen kadınlara bravo benim harcim degilHep diyoruz buradan. Kurcalayip birsey buldugunuzda kesin delil bulmadan adamlara sormayin, sessiz kalin diye...Simdi tum hersey silinmis. Gecmis ola... birdaki sefere ikinci bir hat alip gorusur, senin de ruhun duymaz...
Evet guvenim sonsuz hiç sarsmadi guvenimi takı düne kadar hafta sonu dışarıda cekindigimiz fotolara bakarken karsima çıktı video öyle gördüm zaten sonra wasaba bakma gereği duydum
Hayir diyecegini biliyordu. Aramazdi. Emin ol. Tecrubeyle sabit...Arar evet ben istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?