- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 30.999
- 798
- Konu Sahibi Darmadagin
-
Sorsan da evet mi diyecekti ki? Tabi ki inkar edecekti. Kabul edeni gordun mu? Sordun ama yine kafanda deli sorular var degil mi?Sessiz kalıp bekleyen kadınlara bravo benim harcim degil
Tamda bunu yazacaktım, biliyordu arama diyeceğini esas böyle durumlarda ters köşe yapıp arayacaktın.Hayir diyecegini biliyordu. Aramazdi. Emin ol. Tecrubeyle sabit...
Allah yardımcın olsun güzel kardeşim.insallah yoktur.Evet çok üzüldüm halada öyleyim iki çocuğum var çok inanarak ve severek evlendik şimdiye kadar da herşey çok iyiydi guvensizligim yoktu hiç asla taviz vermeyecegim bı konu belki de ondan bu kadar taktım evet kıskanırım diyede yapmış olabilir zamanla gorucem inşallah
Gecenin 3 uydu zaten aratmazdim sabah arayayım dedi gerek yok dedim yarın ara dicem bakalım napicak bilmiyorumHayir diyecegini biliyordu. Aramazdi. Emin ol. Tecrubeyle sabit...
Bak kesin aldatmış diyemeyiz zatrn burda daha önemli kanıtlar olması lazım .ama sen yinede eşime sonsuz güveniyorum deme .bu olay için söylemiyorum.insanoğlu şaşar aklı kayar olur Yani hele de erkekler .aşırı güvenmezsen başına böyle birşey gelse dahi yıkılmazsın.her zaman hayatta bir yanılma payın olucak .böyle yaşarsan daha rahat olursun.Hiç bilemiyorum ve çok üzgünüm sabaha kadar uyumadım oda uyumamış bugün geldi onu aldatmakla itham ettiğim için oda bana çok kirginmis kıskançlık konusu şöyle zamanında çok canımı sıktı saçma kiskancliklariyla ve bende ona aynısını yapıyorum bu doğru polemik olmasın tartismiyim diye silmiş çalıştığı yer kartsız girilmedigi için kız istemiş görüntülü göster diye video hakkında hiçbir fikrim yok diyor şimdiye kadar hicbiseyini saklamadi ama bu konu kafamı kurcaladi evet ne dusunecegimi şaşırdım
Evet kendi telime kaydederken ezberledim zaten o konuda ezberim iyidir silsede aklımda kaldı nosuTamda bunu yazacaktım, biliyordu arama diyeceğini esas böyle durumlarda ters köşe yapıp arayacaktın.
Hem numarayı silmişti ezberinde mi yani bak bu da çok ince bir ayrıntı!!!
Numarayi silmis ama istersen arayim diyor... adam o kadar da kurnaz degil... illa ki bir falso verecekti ama konu sahibi sabredememis.Tamda bunu yazacaktım, biliyordu arama diyeceğini esas böyle durumlarda ters köşe yapıp arayacaktın.
Hem numarayı silmişti ezberinde mi yani bak bu da çok ince bir ayrıntı!!!
Sizin değil, Eşinizin aklında mı kalmış numarası.Evet kendi telime kaydederken ezberledim zaten o konuda ezberim iyidir silsede aklımda kaldı nosu
Hayır eşimin değil benim aklımda kaldı nosu esimde kayıtlı da degildi zaten numara gözüküyordu sadeceSizin değil, Eşinizin aklında mı kalmış numarası.
Anladığım o ki konu sahibi anlamamakta da ısrar ediyor durumu, verdiği cevaplardan bunu anladım.Numarayi silmis ama istersen arayim diyor... adam o kadar da kurnaz degil... illa ki bir falso verecekti ama konu sahibi sabredememis.
Yahu bacım eşin demedi mi sana istersen arayayım diye?Hayır eşimin değil benim aklımda kaldı nosu esimde kayıtlı da degildi zaten numara gözüküyordu sadece
Evet eşim ufak bı yalan dahi söyleyemez beceremez hemen belli eder noyu o değil ben ezberledim bana açıklama yapsa bu kadar takmazdim zaten ama elimden alıp silmesi tedirgin olmasi beni düşündürüyor uyku sersemiydim diyor bilmiyorumNumarayi silmis ama istersen arayim diyor... adam o kadar da kurnaz degil... illa ki bir falso verecekti ama konu sahibi sabredememis.
Evet ya benimde başıma geldiHayir diyecegini biliyordu. Aramazdi. Emin ol. Tecrubeyle sabit...
Ben sizi çok iyi anlıyorum silince bende boşuna sildin nosu bu diye söyledim wasaptan gösterdim fotosunu esimde evet bu adı x istersen yarın ararım dedi anlatabildim umarimYahu bacım eşin demedi mi sana istersen arayayım diye?
Peki video ile beraber o an numarayı ya da da silmedi mi oyle demedin mi sen.Ben sizi çok iyi anlıyorum silince bende boşuna sildin nosu bu diye söyledim wasaptan gösterdim fotosunu esimde evet bu adı x istersen yarın ararım dedi anlatabildim umarim
Hayir her aldatilan kadinin yaptigi gibi kocasina inanmak istiyor. Korkulari var cunku. Inanmayi tercih ediyor o yuzden.Anladığım o ki konu sahibi anlamamakta da ısrar ediyor durumu, verdiği cevaplardan bunu anladım.
Eşimi uyandırmadan nosunu telime kaydetmistim zaten uyku tutmayinca eşimi kaldırıp sordum oda hem kendi telinden video ve görüntülü konuşmayı hemde benim telefonumdan noyu sildi ama ben noyu ezberlemistim eşime bosyere sildin no bu diye yazınca evet bu adı x arayayım yarın bişey yok dediPeki video ile beraber o an numarayı ya da da silmedi mi oyle demedin mi sen.
Bence keşke konuları tam okuyup yorum yapsaniz buradaki insanlar çünkü gerçekten bunu isteyerek konu açıyor korkularim olsa bu olayı surdurmez unutur giderim ama öyle değil inanmayı tercih etmiyorum etmediğim için konu açtımHayir her aldatilan kadinin yaptigi gibi kocasina inanmak istiyor. Korkulari var cunku. Inanmayi tercih ediyor o yuzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?