Bu yaşadığım ne simdi?Bı akıl verin

Hayir diyecegini biliyordu. Aramazdi. Emin ol. Tecrubeyle sabit...
Tamda bunu yazacaktım, biliyordu arama diyeceğini esas böyle durumlarda ters köşe yapıp arayacaktın.
Hem numarayı silmişti ezberinde mi yani bak bu da çok ince bir ayrıntı!!!

Allah yardımcın olsun güzel kardeşim.insallah yoktur.

Bak kesin aldatmış diyemeyiz zatrn burda daha önemli kanıtlar olması lazım .ama sen yinede eşime sonsuz güveniyorum deme .bu olay için söylemiyorum.insanoğlu şaşar aklı kayar olur Yani hele de erkekler .aşırı güvenmezsen başına böyle birşey gelse dahi yıkılmazsın.her zaman hayatta bir yanılma payın olucak .böyle yaşarsan daha rahat olursun.
Dediğim gibi şimdilik unutmuş gibi yap hiç açma konuyu asla.tamam canım ben yanıldım aşırı tepki verdim deyip adamın bir gazını al ama takipte kal tabi çok gizli yap .yani telefonunu karıştırdım buldum falan deme kesin birşey görene kadar umarım görmezsin zatrn .
Ya burdaki kadınlarıda anlamafım .adamın telini karışrırma diyolar yani üç maymunu mu oynasın bu kadın mutlu olmak için.şüphelenmiş bakmış ne var bunda kim olsa bakar.bazıları bakmıyor demek ki görücekleri şeylerden korkuyorlar tabi .

Tamda bunu yazacaktım, biliyordu arama diyeceğini esas böyle durumlarda ters köşe yapıp arayacaktın.
Evet kendi telime kaydederken ezberledim zaten o konuda ezberim iyidir silsede aklımda kaldı nosu

Numarayi silmis ama istersen arayim diyor... adam o kadar da kurnaz degil... illa ki bir falso verecekti ama konu sahibi sabredememis.

Numarayi silmis ama istersen arayim diyor... adam o kadar da kurnaz degil... illa ki bir falso verecekti ama konu sahibi sabredememis.
Anladığım o ki konu sahibi anlamamakta da ısrar ediyor durumu, verdiği cevaplardan bunu anladım.

Evet eşim ufak bı yalan dahi söyleyemez beceremez hemen belli eder noyu o değil ben ezberledim bana açıklama yapsa bu kadar takmazdim zaten ama elimden alıp silmesi tedirgin olmasi beni düşündürüyor uyku sersemiydim diyor bilmiyorum

Hayir diyecegini biliyordu. Aramazdi. Emin ol. Tecrubeyle sabit...
Evet ya benimde başıma geldi
Yapı olarak meraklı bir tipim
Erkek arkadasımın teline bir msj geldi eğilip baktım kurcalamadım bile uzun bir msj bir kızdan kızda yabancı Rus tu galiba Rus adıydı adı neyse ben okuyamadan odaya geldi herif kalakaldım
Sonra söyledim bana arkadasım kem küm yaptı sonra al bak dedi bende gurur yaptım tabi bakmadım
Erkekler böyle durumlarda al bak yapıyor evet sonra yok diyoruz ver diyeceksin aslında ver bakıcam .öyle kalacak .

Ben sizi çok iyi anlıyorum silince bende boşuna sildin nosu bu diye söyledim wasaptan gösterdim fotosunu esimde evet bu adı x istersen yarın ararım dedi anlatabildim umarim
Peki video ile beraber o an numarayı ya da da silmedi mi oyle demedin mi sen.

Peki video ile beraber o an numarayı ya da da silmedi mi oyle demedin mi sen.
Eşimi uyandırmadan nosunu telime kaydetmistim zaten uyku tutmayinca eşimi kaldırıp sordum oda hem kendi telinden video ve görüntülü konuşmayı hemde benim telefonumdan noyu sildi ama ben noyu ezberlemistim eşime bosyere sildin no bu diye yazınca evet bu adı x arayayım yarın bişey yok dedi

Bana pek inandirici gelmedi ama, siz guveniyorum derseniz iyice bir gozlem altina alin bakalim.

Hayir her aldatilan kadinin yaptigi gibi kocasina inanmak istiyor. Korkulari var cunku. Inanmayi tercih ediyor o yuzden.
Bence keşke konuları tam okuyup yorum yapsaniz buradaki insanlar çünkü gerçekten bunu isteyerek konu açıyor korkularim olsa bu olayı surdurmez unutur giderim ama öyle değil inanmayı tercih etmiyorum etmediğim için konu açtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…