Bu yemekler yetersiz diyor

Ablacım inan yorumlarına bayılıyorum , seni görmeden seviyorum desem yeridir.Ne kadar yapıcı iyi kalpli aklı başında bir kadınsın.

Son düzenleme:
Ah be kizim, 17 yasinda hamile kalmissin. Kiymet bilmeyen koca ve bir cocuk ile debeleniyorsun. Daha diger ikisi yolda. Öyle yipranacaksin ki. Yasitlarin üniversite, ilk ask heycani, arkadaslari ile gezme heycani yasarken, sen sana deger vermeyen biri icin "doyurabildimmi" endisesi yasiyorsun.

Ne diyeyim, cok üzüldüm adina.

Gecen burda bile biri dedi bana cinsellik bolumunde.. annelerimiz gebeyken tarlada calisiyolarmis filan diye simdiki gebeler abartiyor gibisinden. Bunuda hayatinda hic hamile kalmamis biri diyor...kadina deger veren mi vardi sanki, iyi birseymus gibi ornek veriliyor. O kadinlar caresizlikten cekiyolarmis, cok sukur o durumlarda degiliz.

Yaşasın düdüklü tencere,icat edenin mekanı cennet olsun :) doldur sebzeyi türlü yap, doldur eti nohutu yahni yap... on dakika pişme süresi. Her eve lazım. Özellikle biri bebek iki çocukla oruç tuttuğum şu günlerde olmazsa olmazı m konu sahibi çok gençsin ve ikizlere hamilesin artı ilk çocuğun da bebek sayılır. Senden hizmet beklememeli eşin ama madem bekliyor her gün düdüklüde sulu yemek pişir bence. Zaten senin de beslenmen lazım

Acaba corba,salata da olsunmu istiyor. Bazilari corbasiz salatasiz yapamaz ya hani. Ben hamileyken nerdeyse hic yemeek yapmıyordum. Tost,kizartma,kahvaltılık, makarna . Hep boyle tek duzeydi. esim hic lafini etmezdi. 3 cocukla sen yine guzel yapiyosun. Nap mesela,yap mercimek corbasini fazlasıyla. 2 gun boyunca yanina yaptıkları ile yesin. Oruc sonucta farkli menü bekliyordur ama senin durumunu goz ardi etmemeli

Çok teşekkür ederim yazdıklarınız yol gösterici oluyor

wvet
sanki büyük marifet . eğer gerçekten eşse yaptırmaz . sana merhamet etmiyorsa o nasıl eş?

Oglunla yasitmisya konu sahibi cevabi bir anne edasiyla yazdigin nasil da belli ablacim dikkat et elin yanmasjn dedigin yerde cok duygulandim ... keske evlenmeden once ana babamin kiymetini suan bjldigim kadar bilseydim ha onlara bi kotu evlat olmadim hic bir zaman ama kimsenjn beni onlar kadar djsunup sevemeyecegini bilebilseydim. Konuyla alakasi yok ama yazmak istedm .

Eşiniz o orucu o yemeklerin kıymetini bilmek, nefsini terbiye etmek için tutmuyor mu? Hamile karısına böyle davrandıktan sonra çok anlamı oluyordur eminim.
Her menüde mutlaka çorba yapıp ekmeği de bol bol dayayın önüne. Ekmekle iyice tıkansın, diğer yemeklere laf edecek hali kalmasın.

Ailelerde kız evlensin gitsin kocasının boyunduruğu altına girsin bizden çıksın da diyemi düşünüyorlar insan evladının bu denli ezilmesine nasıl müsade eder kadınlar dünyaya erkekleri memnun etmeye gelmedi birlikte memnun bi hayat yaşamaktır doğru olan şu devirde gerçekten cahil kalmak çok zor bunu bilmeyen kızıda evlendirmeyin

Yani çorba salata olabilir tatlıyı alsın gelirken Ramazan’da her çeşit tatlı oluyo dışarda ama küçük çocuk ikiz hamilelik ben olsam paso dışardan söyletirdim heralde kolay mı eşin neyine laf ediyo anlamadım

Kuzucum 'ağlarsa anam ağlar,gerisi yalan ağlar' diye boşuna söylememiş atalarımız.
Geçmişi düşünüp hayıflanma.
Adı üstünde geçti,gitti ve geçmişi değiştiremeyiz.
Ama bugünü ve geleceği daha huzurlu,
daha iyi bir insan,daha ilgili bir evlat olarak geçirmek mümkün.
Allah yolunu ve bahtını açık etsin,
anne ve babana da sağlıklı,uzun ömürler versin ki onlarla daha uzun süre birlikte olup,
sevgini gösterebilesin.

1.5 yasinda cocuk, 8 aylik ikiz hamilelik. Ev islerine de yardim etmiyormus. Sana yemek yapma demesi gerekirken bi de yetersiz buluyor
Bu nasil bir bencillik.
Normal sartlarda olsa evet yanina eklemeler yapilabilir, corba, cacik vs gibi. Ama senin sartlarinda cok bile.

Amiiin cok tesekkur ederim , regl oncesi duygusal cokusteyim duygulandirdin beni cokk

Zikkim yesin köküyle beraber litfin. Yahu ben yaparım bir domatesli makarna yanına salata,yoğurt eşim bayılarak yer ve sofradan kalkana kadar hep güzel olduğunu söyler. Yazık günah değil mi sana? Ya yapmayın şunlara yemek falan çok sinirlendimmmm

29 yaşındayım. 4 yaşında oğlum, bende 4 aylık hamileyim. Bazen sırf çorba yapıp yanına yoğurt koyuyorum onu yiyoruz. Mesala dünden kalan yemeğin yanına farklı çorba yaptım onu yedi eşim iftarda.
Lokanta mı işletiyorsun sanki evde. Ne varsa o gün o yenilir.
Ayrıca küçücük bebek ve ikiz hamilelikle eşiniz size minnettar kalmalı bu yemeklere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…