Bu yemekler yetersiz diyor

Hamile değilim,küçük çocuğum yok.
Bugünkü menü,
Yoğurtlu,buğdaylı ılık yaz çorbası
Zeytinyağlı taze fasulye
Pide,kahvaltılık,söğüş domates,salatalık.
Oğlana buzluktan 4 köfte
İftarda,bilhassa az çeşit olmasına ve daha
az yemeğe dikkat ediyoruz.

Çorbanız eksik sanki geri kalan herşey gayet normal doyulur ama eşiniz sanırım ramazan diye daha özel yemekler istiyor

İftarda yenilen yemek mideyi doyurmak içindir, gözü değil.

İki çeşitten fazlası çok saçma. Eşim ramazanda yemek olayına girmez. Çay, kızartma, salata veya köfte. Hepsi bir arada olmuyo bile bana göre çok çeşit müsriflik zaten kalıyor.

Ben ikinci hamileliğim de oruç tutmadım. Çünkü son aylarımdaydım. Eşim sen kalkma ben hallederim demişti. Bende osur fosur uyumuştum.

Kocan yemek konusunda kızıyorsa çok bencil derim ona. Hem hamilelik, hem evde küçük çocuk... Yaptığın yemekler yeterli. Ama bazı erkekler pis boğazlı oluyor. Sulu yemek, kuru yemek, tatlı, salata vs. gözleri doymuyor ki midesi doysun!

Esin evi lokanta saniyor herhalde tatliya kadar bekledigine gore. Insan olan disaridan getirir tatliyi, tek cesit yemek olsa da eline saglik der...

Hangi hidayet hangi merhamet
Adam bölünerek cogalmis resmen. Tek hucreli. Hem yardim etmiyor 3 cocuklu kadinin elinden cikanlara sukretmeyip bir de laf ediyor. Sinirlendim gece gece.

Sen nasıl tatlı ve iyi bir insansın ya yazmadan duramadım
Yorumlarını herzaman çok beğenirdim zaten.Allah senin gibi insanların sayisini çoğaltsin

Sen nasıl tatlı ve iyi bir insansın ya yazmadan duramadım
Yorumlarını herzaman çok beğenirdim zaten.Allah senin gibi insanların sayisini çoğaltsin
Mahcup oldum,teşekkür ediyorum güzel sözleriniz için.
Allah hiçbirimizi iyilikten ve güzellikten ayırmasın.
Anne olunca,hele de yaşıt evladı olunca, kıyamıyor insan.

20 yasinda unvdede yeni yemek ogrenmistim ben la. simartmayin su adamlari yahu.

Mahcup oldum,teşekkür ediyorum güzel sözleriniz için.
Allah hiçbirimizi iyilikten ve güzellikten ayırmasın.
Anne olunca,hele de yaşıt evladı olunca, kıyamıyor insan.
Amin..
Aynı fikirdeyim benimde kızım 19 yaşında konu sahibinden bir yaş küçük ve okurken bende çok üzüldüm konu sahibine
Allah eşinin kalbine merhamet versin ne diyeyim çok zor.
Ama konu sahibininde biraz sert olması gerekiyor gibi geliyor bana."Bazen benim elimden gelen bu kadar durumumu biliyorsun ben senden destek beklerken hata bulman beni üzüyor"diyebilmeli..bu dünyaya eşe hizmet etmek için gelmedik ki biz.Insan kendi kıymetini bilmezse hickimse ona değer vermiyor maalesef..

Yani az degil de iftari ton bLikli makarna tavuk sote falan bunlarla acmak asla istemezdim.
Pide yaptirip yanina tarhana corbasi ve slata olsa o bile daha iyi:)
Tatli ihtiyaci da basit tatlilarla giderilebilir.

Allah kolaylık versin.
Bende de tam tersi, ikizlerim var ve şuan tek bebeğe hamileyim.
Oruç tutamıyorum. Ama kocam tutuyor,çocuklar da ramazanı hissetsin diye daha bir özenliyim yemek konusunda.
AMA aslında iyiyim de ondan
Yani iyi olmasam yapamazdımki.
Hamileliğimin çok zor geçtiği ilk aylarda yemek yapamadım ve bakıma muhtaçtım.
Bir şekilde eş ve anne yardımı ile atlattım o günleri ama ben şimdi size üzüldüm.
Yardımcınız da olmayacakmış.
Moral bozmuş olmak istemem ama bir anda 3 çocuklu olacaksınız, zor olacak.
Allah eşinizin kalbine merhamet versin.
Yetersiz bulduğu yemeklere şükretmesi gereken bir aydayız, idrak etmesini nasip etsin Allah.
Menülerinizde birşey yok, yapabildiğinize şükretmeli.Şöyle de bir tavsiye vereyim.
Makarna yerine çorba ve salata yaparsanız daha iyi olabilir belki.
Makarnayı yemekten saymayan erkekler biliyorum belki bu da öylesidir.
Çorba iyidir, salata karpuz vs çeşitlendirebilirsiniz.
Eşinizle de konuşun madem göremiyor ortadaki olağanüstü durumu, gözünü açmasına yardımcı olun.
Destek isteyin.
Destek olmayacaksa en azından söylenmesin.

Size bol bol kolaylık dilerim.

Aslında bi corba eklesiniz bu menulere sorun büyük oranda çözülür gibi geldi. Atin tencereye mercimegi soğanı pisince de blendrdan geçirin. Hazirlamasi inanın 10dk sürüyor ve 3 günlük çorbanız hazır. Biz evde 4 kisiyiz ve 3 gun yiyoruz bi corbayi. Hatta gecen annem abartms biraz 4gun aynı corbayi içtik.
Bi de makarna yerine bulgur pilavı falan yapsanız bence goze daha doyurucu görünür sanki.
Ve sofraya yoğurt turşu gibi şeyler de eklerseniz daha zengin görünür beyefendinin gözü doyar belki.
Allah kolaylık versin 3 cocuk ve bu kocayla size

Salata ve çorba rzmazan ın en önemli ikilisi tatlım.. salatayı bolca yapıp, plastik tupperlarda saklayabilirsin. Çorbayıda karıltor 2-3 günlğk haxır olsun. Ana yemrğin ardına yaptıklarını boşgeç. Bir de kral şekerpate fındıklı ısladınmı al sana iftar

Amiiin cok tesekkur ederim , regl oncesi duygusal cokusteyim duygulandirdin beni cokk

hamilelikte ne regli? çok iyi de bilmiyorum ben ama zaten bu hamilelik süresince yumurta üretimi durmuyor mu?

düzeltme: öff konu sahibi zannedip yazmışım kusura bakmayın.

Ben de 4 aylik ikizlere hamileyim.Bulantilardan
15.haftaya kadar ya disarda git ye ya da lokantadan kaplara yemek al gel diyordum.O sekilde idare ettik...7.-8. Ayda da iyice agirlasinca da aynisini yapmayi planliyorum.Sizde zaten sorun menu degil. Sorun es denecek size gram anlayis,vicdan gostermeyen adamda.

Sıkıyosa yemesin dışardan ısmarlasın aynen böyle de yapmicam daha fazla de geç, anasına gitsin yemeğe

Hem 1,5 yaşında çocuğunuz var, hem ikiz hamileliğinizin son zamanlarındasınız, hem tüm iş size bakıyor, hem de paşa torunu “mönö yötörsözzz” mü diyor? Bazı erkekler gerçekten insanlıktan nasibini almamış. Ağır olduysa kusura bakmayın ama çok ayıp yaptığı. Bu halinizle onun size bakması gerekirken, hiçbir şey yapmayıp, yapılanı da beğenmemesi çok nankörce. Sizde bir eksik yok arkadaşım, şu durumda fazla bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…