Bu yüzden gece tartışmak

Aynen öyle, burada daha başlarda bi konu açmıştı o aslında her şeyin özeti. Burada okuya okuya kvme kinleniyorum gibi bir sey diyordu. En ufak şeyi büyütüyor şimdi e toplumsal olarak da kv önyargısı olduğu için konu içinde kv ve gitme gelme görülünce konu sahibine direkt "kvne yüz verme uzak dur iyyyy" tarzı yorumlar geliyor ve konu sahibi de gaza geliyor. Öyle bir hale getirdi ki ben artık kv onu yapmış bunu yapmış dese hak veremem konu sahibine. Eşini de bu noktaya getirdi. Bu kadar aileci adamın ailesinin evine geri dönüşü yakındır.

Odalara kadar düşünmüş, Allah'ım sen büyüksün.

Puanımız 74 e kadar düştü ve alımlar arttı. Geçen yıl sınırda kaldım. Bu sene de düzgün çalışıyorum. Hayır bazen diyorum bu şehirde kalalım. Kalmalar olmaz en azından
Kayınvalidesinden nefret eden bir insan olarak söylüyorum, kesinlikle başka şehre gitme. Çünkü aynı şehirde en azından sabahtan akşama çekersin, haftada bir görüşürsün geçersin. Eşin daha fazla görmek isterse görür sen rahat olursun. Amaaaa farklı şehirde olunca yatılı geliyor ve böyle yapışık kayınvalideler uzun kalmayı sever. Eziyet olur sana haberin olsun. Ben ayrı şehirlerde yaşıyorum oradan biliyorum. İlk sene uzak bir şehir olmasına rağmen 3 kere geldi evimize. Ve hepsinde kavga ettik düşün, kavga etmesek 10 kere gelirdi herhalde.

Bırs
Bırsey soracagım. Devlet hastanesindeki psikıyatrıye gıtsem anlatsam böyle kaygı bozukluğu var desem. Örneklerle anlatsam. İlac verse duzelır mı acaba

Ben eski konuları bilmiyorum

Gerçekleri söyliyeyim mi? Sen çok fena birisin hemde çok. Hep kendi istediklerin olsun istiyorsun. Evlenmeden önce kadını yağla balla durmadan evine git otur kalk cebinden bir lira çıkartma her şeyinizi senin alman gereken eşyaları çeyizine kadar bu kadın yapsın üstüne kınanı bile bu kadının evinde yap sonra çat imzalar atıldı ya gerçek yüzünü göster. Şu kadının seni düşünmesine bile aslında layık değilsin. Karışıyor diye abarta abarta yazıp çiziyorsun inansınlar diye. Sen bir kere evlendiğinden beri iki haftada bir gidiyorsun her gün ordaymışmış. Kadın her şeye karışıyormuş yahu kadın arayıp benim yediklerimi yiyebiliyorlar mı diye seni düşünüyor ders çalışıyorsun diye internetti yatırdınız mı ev soğuk olur üşürsün diye doğalgazını soruyor kadın seni kendi kızı yerine koymuştu. Tabi sen masrafları yıktın iş bitti ya şimdi ortadan yok olsunlar. Zaten keşke hiç olmasalar diyen bir insandanda sürekli bu konular beklenir. Allah eşine göz açıklığı versin.Çevrenede sabır versin.

Off Allah korusun yaa. Yapısık tabıkı oglum da oglum diye ölüyo. Ama kalacağını sanmıyorum. Lafı acılınca ben eşime de annesıne de uzun süre yatılı misafir sevmedigimi söyluyorum. Eşim 1hafta kalırlar gıderler dıyor. Bilmiyorum baska sehır degıl eşimi ikna edip 4 sene ayrı mı yaşasak.

Bir de şu var sen yazmışsın az önce.
Düğün olana kadar anneciğim canım benim, düğün olduktan sonra kv her şeye karışıyor.
Aslında normalde de karışıyordu ama arada imza yoktu.
Benim bir arkadaşta aynısını yaptı.
Düğünden sonra bir kavga çıktı kıyameti kopardı şuan görüşmüyor ama düğünden önce gör.
Tamam anneciğim sen ne dersen o olsun anneciğim şöyle böyle.
Ben hiç bir zaman onu yapmadım.
Onun da dedikleri oldu benim de annemin de eşimin de.
Kızdığım nokta da çıktım yüzüne söyledim hayır, istemiyorum diye.
Şuan aramız gayet iyi.
Oğluna da aşırı düşkün ona yapacak bir şeyim yok.
Bana ötesi çok saçma geliyor ama konu sahibi bu kafayla giderse daha çok konu açar.

Eşiyle de çok sıkıntı yaşar.

Çeyizime kadar yapmadılar. Ben çeyizimi aldım. Sadece buyuk esyaları aldılar. Mutfak elektronık ev aletlerini aldım. Tv yı annem aldı. Ki nısanlıyken gıdınce kalkarım ısteyınce. Ama sımdı gıdınce bırakmıyor. Bu yuzden gıtmek ıstemıyorum. Baslarda cok gıttık. Kavga ettik eşimle 2 haftada bır dıye anlastık

Kayinpederim kimsenin evinde 3 günden fazla kalmaz asla rahat edemez, ama 3 5 ay önce şehir değiştirecek gibi olduk buradan 8 saat uzaklıkta, eşimle bana dediki kışın gelir 1 ay kalırız. Eşimle ben şok olduk ama gelmede denmez. Yani siz başkasi olmuyorsunuz kayınvalidesi ölürse onları eve bağlayan birşey olmayacak

Şuan hamile kalsan bile doğuma 9 ay var daha. Şimdiden bunları düşünmek çok yersiz. Aynı sehirdesiniz, aynı binada değilsiniz ki o bile fazla geliyor.

Şu kayınvalide travmanızdan bi vazgeçin bi salın da evliliğinize odaklanın. Yoksa ne evlilik kalacak elinizde ne de doğmamış bebeğe don biçme hayaliniz. Boş yani..

Off evet çok dogru. O ölünce artık sıkılınca gelirler. Ama ben calısıcam eşim calısacak. Gelıp napacaklar.

Bırs

Bırsey soracagım. Devlet hastanesindeki psikıyatrıye gıtsem anlatsam böyle kaygı bozukluğu var desem. Örneklerle anlatsam. İlac verse duzelır mı acaba
Kafaya takmazsın, umursamazsın. Yengem ilaç kullanıyor bir görsen kadın bal oldu

Atanırsa eşini de gözden çıkarıyor şimdi asıl sorun kendisi farkında değil.

Ama eşimde diyor 1 ay kalsalar rahat edemem diyor. Ki bende rahat edemem.

Konu sahibi evet takıntı yapmış gibi geldi bana da. Ama bilmiyorum böyle bir kayınvalideniz var mı, çeken bilir. Kadıncağız iyi niyetle soruyor diye bir şey yok. Mesela benim kayınvalidem de böyle her haltı en ince ayrıntısına kadar sorar ama aşırı fena kötü bir kadındır. Herkese karşı tek bana değil. Sormasının sebebi her şeyi öğrenmek, kontrol etmek ve elbette dedikodu yapmak ister. Böyle inciğe cıncığa kadar sormak her zaman masumiyetten gelmiyor yani. Karışmak da öyle. Benim kayınvalidem de bana çok karışmaya çalıştı çünkü hayatındaki herkesi yönetmeye bayılıyor. O yüzden konu sahibini anlıyorum. Bence siz böyle bir kayınvalideye sahip olmadığınız için empati yapamıyorsunuz. Konu sahibi takıntı yapmış ama kendince sebepleri olduğuna inanıyorum.

Eskiden bir arkadaşım, daha şimdiki kocasıyla sevgili iken, bir gün, dün sabaha kadar uyuyamadım,ya biz evlenip çocuk doğduğunda, annesi gelip uzun süre bizde kalırsa diye bunu düşündüm demişti. Hayatımda duyduğum en tuhaf şeydi. Onların ailesinde genetik olarak bit takıntı durumu var. Sizde de var sanırım?

Bir tv birde kahve makinesi tost makinesi aldın yani diğer aletleri vs hepsini dizdiğine bile inanmam ki bunları bile aldığına inanmıyorum senin her şeyini o kadın aldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…