Bu yüzden gece tartışmak

Galib evet. Acaba düzelir mi bu durum

Düşünme işte düşünme

Daha hamile dahi değil iken lohusalık zor deme

4-5 yıl sonraki bebeğin odasını yatak odasında kimin salonda kimin kalacağını düşünme

O zamana kadar çok var

Mesela lohusalık neden zor bu garip insanlar nedeni ile zor

Atan git orada doğur bunu hayal et

Kesinlikle. Yahu kadın halılarının üzerine kilim sermiş neymiş halıları kirlenmesin diye zevksiz şeyler. Bizimki serilirken asla ses çıkarmamış çünkü nikah öncesiydi köprüyü geçene kadar dayı diyordu sonra geldi buraya konu açtı. Yahu sen buna nasıl müsaade ettin? Ben annemle de kv ile de son derece iyiyimdir ama evimi yerleştirirken burnumdan kıl aldırmıyordum. Her şeyi tek tek yıkadım, ütüledim günde günde kendim hallettim. Cesaret bile edemediler şunu şuraya koy demeye değil bir şey sermek.

Ben bu üyenin başından beri konularını biliyorum evlenir evlenmez kadına taktı. Kadına başta öyle yakın oldu ki zırf çıkarları için her gün evinden çıkmadı. Evlenince ortadan yok olsunlar istiyor. Ki bakmayın siz bu üyeye bir şey sormuşsa beş ekler siz bilmediğiniz için size yazdıklarım farklı geliyor. Burada biz bu arkadaşı çok iyi tanıyoruz

Ben diyorum ki nısanlıyken ya da 3 sene bırlıkteydım böyle sıkıntımız olmadı diye. Ne zaman evlendik. Sanki tek ev gıbıydık.En son uyardık ve frenlemeye başladı kendini.Bence canı sıkılıyor ondan soruyordu. Bi de cok merak ediyor herseyı

Evet ama uyku cok yapar mı acaba. Ben suan erken uyanıyorum. Acaba 4ay sonra mı gitsem. Neyse atanayım o zaman buraya sorarım ayrı şehir mı aynı şehir mi diye
Yengemin kullandığı ilaçlar ona uyku yapıyordu, ama inan hepsi aynımı bilmiyorum

Haklısınız. Atanınca rahat edecegım dusunuyorum. Sonucta arada mesafeler olacak. Insanların yaşı var. Arabası yok. Yanı otobüsle bıle 24 saat olan bır yere sürekli gelemezler. Dıger ogulları var. Buraya alısmıslar.

1 hafta mı :)

Biliyor musun evlenmeden aynı muhabbet geçmişti aramızda ve eşimle bir hafta diye konuşmuştuk. Ve evlenince "ama ailelerimiz için demedim ben onu başkaları için." oldu :) sanki başka yatılı misafir geliyormuş gibi :)

Ben de hem eşime hem annesine kaç kere demiştim uzun yatılı misafirlik sevmediğimi. Emin ol yüzsüz insana hiçbir şey sökmez. Eşimle boşanma aşamasına bile geldim ben o kadın yüzünden evi terk ettim hem de hamile olduğumu yeni öğrenmiştik. Eşim peşimden gelip zar zor ikna etti beni ama hala büyük bir sıkıntı olarak duruyor evliliğimizde. Bir gün boşanırsam bu kadın sebebiyle boşanacağımı biliyorum. Eşimle hiçbir sorun yok başka.

Farklı şehirler çok zor inan bana, bu dediklerimi hatırlasın ileride.

Yengemin kullandığı ilaçlar ona uyku yapıyordu, ama inan hepsi aynımı bilmiyorum
Ben yazın gitmeyi dusunuyorum. Cunku bu durumdan bende mutlu degılım. Bi de şuan benım anneme de onun annesıne de gidemiyoruz. Eşimin işleri cok yogun. Yasaklar kalktı ve kafeler acildi. Aksam 8 de gelıyor. Annesıne galan gıdemeyınce kendımı suclu yorum. Gıtmek zorundayız sanki gıbı

Bu konuda onundu değil mi
Evet haklısın işte insanlar asıl duygularını gizleyip sonradan ortaya çıkarınca gelin kötü oluyor muhabbeti yapılıyor.
Aslında ilk baştan herkes kendi tavrını koysa ortaya senin benim gibi sorun olmaz.

Bende senin gibiyimdir şuana kadar hiçte başım ağrımadı.

Off. O zaman eşim gıttıgım sehre gelmesin sanırım daha iyi. İdare ederiz. Ben sürekli gıder gelırım o zaman. Cunku ben dıyorum uzun süre gelirlerse ben gıderım evden dıye. Bızımkı oglunun yuvası dagılsın istemez. O yüzden cok ihtimal vermiyorum. Bende kac kez söyledim.

Kendine ait bir hayatı, işi gücü meşguliyeti olmayan kayınvalideler böyle oğluna sarar hep. Benimki de aynı.

Ama ben anlamadım o kilimlerı sereceklerıni.Eşimde kaldıttırmadı. Kuşları bahane etmıstı

Kendine ait bir hayatı, işi gücü meşguliyeti olmayan kayınvalideler böyle oğluna sarar hep. Benimki de aynı.
Yok zaten hayatı. Dıyorum ya bızım hayatımızı cok merak ediyorlar. Didik didik ediyorlar. Ama dıger ogluna yapamaz. O dha özguvenli. Annesı soru sorunca bıle kızarmış napcan dıye

Ama siz calısıyor musunuz. Ben calısacagım. Ee yogun olucam. Eşimde calısacak. Tatıllerde bız gıderız dıye dusunduk

Alakası yok. Hergun nıye gıdeyım. Arada giderdik. O da nıkah esya dugun konusmak ıcın. Ayrıca ben o dönem calısıyordum markette. Nasıl gıdeyım. Izın gunum de eşimle gezerdık

4 sene sonrasına planladiginiz bişey için şimdiden sıkıntı yapmak ve tartışmak ne kadar yersiz.. hele ki gebelik gibi bir konuda. Ben de eskiden, hamile olduğumu öğrendiğimde eşime şöyle sürpriz yapicam böyle sürpriz yapicam diye hayal kuruyordum, ama o işler hiç de öyle olmuyormuş. Kaç kere git gel yaptik hastaneye simdi keseyi görelim simdi kalp atışıni duyalım falanca test filanca test vs vs.. O yüzden her zaman hayırlı zamanda hayırlısı neyse o olsun.

Tamamda bana sorması gerekmiyor mu eşimin? Haklısın kendı annen gelmezse benım annem gelır demesi gerekmiyor mu
Ortada olmayan çocuğun tartışmasını yapmak ne kadar mantıklıysa o kadar mantıklı. Sizin ciddi sorunlarınız var. Allah çevrenize sabır evrsin

Yorumlarin hepsini okumadim ama cogu kisi dogmamis cocuga don daha ortada fol yok fos yok simdiden bunlari mi dusunuyorsun cok erken yazmis bence bunlari dusunmek icin gec bile kalmissiniz zaten cocuk mevzusu cocuk olduktan sonra dusunulmez hatta es adayiyla ilk tanisildiginda dusunulur konusulur bu sartlara gore evlenir insan sizi tenzih ediyorum bazi insanlar ama biz cok asik olduk diye evlenip sonra kayinvalidem boyle eşim boyle bir hayat istiyor diye dert yaniyor. Evlenmeden konussaniza cocuk olursa nolur ilerde kv ile birlikte yasamak istemem benim hayattan beklentim bunlar diye. Evlendikten 5 ay sonra konusup boyle seyler istiyorlar diye sasirmak da ne bileyim onceden konusulsa ya evlilikten vazgecilir veya onlari boyle kabul edip evlenirdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…